Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אבי מעוניין לשדרג את רכבו, כיום הוא נוסע על פורד פוקוס סדאן שנת 2003.

התקציב נע באיזור ה150 אלף שקל עם אפשרות סטייה למטה ולמעלה.

לא קיימות דרישות מיוחדות, רק רכב שירגיש מפנק ונוח (בהשוואה לפוקוס כמובן, שאיתו אין בעיות).

האופציה העיקרית הייתה סובארו B4, אבל לאחרונה אבי התעניין מאוד בדודג' קליבר החדשה, ממספר סיבות:

* מתוקף עבודתו, יוצא לו להסתובב בשטח עבודה, הפוקוס עד היום הצליחה לשרוד ברוב המקומות, אבל לא פעם נשמעו מכות קלות מאבנים וכו', ומרווח הגחון בדודג הוא גבוה משאר המשפחיות\מנהלים.

* מראה יחודי, אין מה לעשות, אומנם הדעות חלוקות לגבי האם הוא נראה טוב או לא, אבל מיוחד הוא בטוח.

* הרגשה של כמעט-ג'יפון, מבחינת הגובה וכו'.

הבעיה היא, שחוץ מהנתונים שמופיעים באתר הרישמי של דודג, וכתבה באוטו\YNET, לא מצאנו חוות דעות של אנשים בעלי האוטו.

בנוסף, אנחנו ממתינים לתשובה מדודג לגבי נסיעת מבחן.

בכל מקרה, אשמח לקבל כל חוות דעת על האוטו, ועל מתחרים בסדר גודל מחירים המדובר, כרגע אנחנו מכוונים על הגירסא המאובזרת של הדודג קאליבר.

תודה מראש

תום

פורסם

מעוניין ברכב מפנק, אל תטרחו בכלל לגשת לסוכנות של סובארו. אין שום פינוק בB4.

בדודג' לא נסעתי, אבל הביקורות עליה ועל דגמים אחרים של החברה בעיתונות היו לא מעודדות.

אם הוא רוצה רכב מפנק שיכול לסוע בשבילים לא סלולים שיקנה C5 וכשהוא צריך שיגביה אותה.

היום גם הופיע שדלק מוטורס הציגו את המונדיאו החדשה שנשמעת מבטיחה למדי ובהחלט שווה התעניינות.

פורסם

כניראה שאנחנו מדברים על רמות שונות של פינוק :) , אין שום בעיה עם ה B4.

הC5 באמת נוחה מאוד, אך ירידת הערך ובעיות האמינות והסחירות מורידות אותה מן הרשימה.

פורסם

הB4 היא לא רכב גבוהה, אולי אפילו נמוך מהפוקוס.

אם אבא שלך רוצה פינוק דודג' זה לא הכיוון, אני הייתי מכוון על משפחתית מנהלים (B4\מונדיאו) ונזהר כאשר יש שבילים "מסוכנים".

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה לגבי פורסטר?

מרווח גחון של 20 ס"מ, יכולת שטח בסיסית ומעלה

רק הנוחות...נו יפני אתה יודע!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הבנתי, ולמרות זאת אבא שלי דיי נעול על הדודג'.. מאמין שנצטרך לחכות לנסיעת מבחן בשביל לראות עד כמה באמת האוטו לא נוח.

הפורסטר לא מעניינת כל כך, מה גם שיש עליה במחיר (175 אלף לגירסא הבסיסית), אבל תודה על ההצעה.

המונדאו החדשה נשמעת כמו אופציה טובה, למרות שהיא מכוערת להחריד מאחורה, מתי היא מתוכננת להגיע לארץ?

כרגע נשארנו עם B4 (שאנחנו מכירים את האוטו), מונדאו החדשה כאופציה והדודג', אשמח לשמוע חוות דעת נוספות על הקליבר.

תודה על התגובות

תום

פורסם

יש לך (כלומר לכם) סה"כ תקציב לא רע. בעצם, לכל רכבי הליסינג-"מנהלים" עאלק, יש ייצוג משום שזה רף המחיר בקבוצת הליסינג אם אינני טועה.

איכשהו, ה- B4 נתפסת בעיניכם כנוחה ומפנקת, כאשר אפילו המזדה 6 היוצאת (שלא לדבר כנראה על מחליפתה בקרוב) עולה עליה בתחומים אלה ואחרים. לצורך העניין, מנסיעות שלי בשתיהן, היא אפילו מרגישה יותר זריזה (כן, גם יותר מה- 165 סוסים המסורסים של הגרסה החדשה). שלא לדבר כמובן על דגמים אירופאיים.

נ

נדמה לי שננעלתם על הדגם (או על הדודג') ובאת לחפש חיזוק ולא עצות - שיהיה בהצלחה.

אם היית מוכן באמת לשמוע הצעות, הייתי מציע לך למשל את הפוקוס 2.0 החדשה. הרבה יותר נוחה, הרבה יותר מפנקת, הרבה יותר מאובזרת (סאן-רוף, למשל). ויודע מה? כנראה גם יותר בטוחה (משום שלא בדקתי משקל של כל רכב אני אומר רק כנראה, הרי גם למשקל יש "משקל"). אפילו תשארו עם 10K ש"ח ביד. מרווחי גחון לא בדקתי, אבל זו כבר עבודה שלך, אם בכלל רכבים אחרים מעניינים אותך (למשל: ג'טה. הרבה יותר נוחה ומפנקת; למשל 407 וכו')

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ניסן קאשקאי נשמעת לי כמו אופציה טובה בהרבה מהקאליבר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הניסאן קשקאי, למיטב זכרוני, יקרה יותר מ150 אלף שקל (מתחיל באיזור ה165 אם אני זוכר נכון).

הפורד מונדיאו החדשה הגיעה לארץ. לפי מה שנאמר עליה מההשקה, היא מגיעה בגרסא יחסית מאובזרת, מנוע 2.3 ליטר בעלות של 151 אלף ש"ח בדיוק.

הביקורות בעולם משבחות את המונדיאו החדשה, גם מבחינת מראה וגם מבחינת התנהגות. כדאי לשקול את הרכב הזה.

מה שבטוח, הוא כנראה יכנס חזק לליסינג ויהפוך לרכב "מבוקש" שלא תהיה בעיה גדולה למכור בעתיד בתור יד ראשונה פרטית.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בר, אני לא אשקר ואגיד שהדודג היא באמת הפייבוריטית כרגע, אבל אני פתוח לשמוע המלצות נוספות (לדוגמא הקשקאי), וכמובן חוות דעת על הדודג'.

לגבי המכוניות שציינת,

המזדה 6- שקלנו אותה, אך מאוד לא אהבנו את הרכב.

פוקוס - נשארים על אותה פלטפורמה+-.. פשוט בגירסא יותר מאובזרת ומנוע גדול, דברים שהם יותר שוליים לאבי, הוא מעוניין ברכב יותר גדול.

ג'טה - תקן אותי אם אני טועה, אבל מדובר עדיין במכונית משפחתית בסדר גודל של פוקוס, פשוט גרמנית, עם כל מה שבא עם זה.

407- הייתה אופציה דיי מרכזית, אך שוב, הסטיגמות שיש בשוק היד שנייה מציבה אותה במעמד בעייתי, ובתור מישהו שמוכר 206 כרגע, אני שומע את זה יותר מידי וזה משהו שהוא גם שיקול.

לגבי המונדאו - נקפוץ לאולם תצוגה ביום ראשון ונבדוק מתי יהיה אפשר להיתרשם מרכב, נשמע כאופציה טובה ועדיפה על ה B4 לפי הנתונים שיש כרגע.

הקשקאי - נראה כאופציה האידיאלית בתקציב (165 לגירסא המאובזרת 2X4), הרכב נראה מעולה, ועונה על כל הדרישות, אך גם עליו לא מצאתי יותר מידי חוות דעת, ואשמח לשמוע עוד עליו.

בנוסף, למישהו יש מידע לגבי הזמינות של הרכבים הנ"ל(מונדאו, קשקאי וקליבר)?

תודה

תום

פורסם
יש לך (כלומר לכם)

איכשהו, ה- B4 נתפסת בעיניכם כנוחה ומפנקת, כאשר אפילו המזדה 6 היוצאת (שלא לדבר כנראה על מחליפתה בקרוב) עולה עליה בתחומים אלה ואחרים. quote]

בהחלט יש למאזדה 6 הישנה שלל ייתרונות על הB4 (אגב, ל6 בתחומים מסוימים יש ייתרונות מוחלטים רבים-כמו הנאה מנהיגה) ועדיין, נוחות ורכות אינם אחד מהתכונות הללו בהשוואה לB4. בכלל אני לא מסכים על הטענה לגבי הנוחות של הB4 מאחר והיא ובולמיה רכים מאוד בעל טווח פעולה גדול מאוד ועל כם היא מציאה רכות גבוהה מאוד ביחס למתחרות הישירות (פאסאט, 407, אקורד).

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

הקליבר, לפי יום רביעי לפני שבוע, זמין במלאי.

הקשקאי, לפי יום רביעי לפני שבוע, בתפוסה מלאה עד המשלוח של חודש פברואר 08, וגם לשם יש מספר מקומות מוגבל (שיתכן והתמלא כבר).

חוות דעת אישית על הרכב אין לי. לקשקאי יש ביקוש מטורף באירופה (ובארץ כמו שאפשר לראות לפי זמני האספקה) וניסן לא עומדת בביקוש.

הביקורות עליו בעיתונות הרכב באירופה משבחות ומהללות את הרכב.

יש לי נסיעת מבחן על הרכב יום שישי הבא, אם זה עדיין יהיה אקטואלי, אוכל לתת חוו"ד אז :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הקשקאי בהחלט יכול להיות אופציה מעולה , מחיר התחלתי של 150 אלף ש"ח לגירסא הבסיסית. עובדה שצריך לציין זה שהוא זכה בניקוד הגבוה ביותר עד היום במבחן הריסוק של יורו NACP לגבי נוחות אני לא יודע אתה יכול לעשות נסיעת מבחן ולהחליט

• תוכן חדש...