Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחור שהיכרתי ביום שישי טוען שיש לו כמה חברים בעלי רכבי מאזדה 323f ba לא הפנסים הנפתחים למי שלא מכיר וmx3 ששדרגו את המנוע ברכבם למנוע v12 3000סמ"ק שיוצא ע"י חברה אוסטרית שמייצרת עבור רכבי מאזדה, המנועים אמורים כביכול לשבת על אותם תושבות מנוע. בכל מקרה הבחור טוען שהאישור להחלפה ניתן בקומבינה ומה שמעניין אותי בעצם עד כמה אמין זה נשמע ואם מישהו נתקל בזה? לאלה שיקפצו ויגידו אנו לא תומכים בקומבינות לא אמרתי שאני רוצה לעשות סתם מתוך סקרנות ואהבה למותג וגם מכיוון שלא יצא לי לראות שדרוג כזה בעולם רציתי לדעת האם אכן זה קיים. המקסימום שראיתי זה למנוע klze 2500

שבוע טוב

פורסם

לא ראיתי מזדה 323F עם מנוע כזה.

לפני 10 שנים היה לי רכב כזה . ועד היום אני נהנה כאשר אני רואה את הרכבים האלה.

לשאלתך :

סביר שזה בוצע בקומבינה - וכנראה שזה מסוכן.

לפני 17 שנים. בדקתי אפשרות .להחליף מנוע באופל קדט 1600 לנפח של 2200 .

בדקתי במשרד התחבורה. והופנתי ליבואן. הם יצרו קשר עם היצרן בגרמניה .

ואמרו שאפשר אבל .... כדי ללהשתיל " מנוע גדול יותר וכבד יותר " עליי להחליף כמעט חצי רכב.

החלפת קפיצים ובולמי זעזועים קדמיים. התקנת מוט גישור קדימה .והחלפת מוט גישור אחורי לעבה יותר.

החלפת צלחות ובתי בלימה לגדולים יותר. ושינוי נוסף בגיר שיעביר את המומנט הנוסף ולא ישבר בזמן נסיעה. ועוד ..

השינויים האלה עולים אלפי שקלים . לא כולל מחיר המנוע והבאתו לארץ . וברור שהרעיון להחלפת המנוע נגנז.

עדיף לקנות רכב אחר .

לכן נראה לי שאם בוצעה החלפת מנוע במזדות - זה בוצע בקומבינה.

אני מצטער לאכזב אותך . והאמת גם אותי . אני נהנה לעקוב אחרי העבודות שאתה מפרסם בפורום.

וכנראה שאת העבודה הזאת לא תעשה . ואולי כן ...

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לא לא ממש לא, אני ממש לא מתכנן לעשות את העבודה הזאת.

פשוט אני מטורף על המכוניות האלו ונדהמתי לשמוע על זה, זה הכול.

לגבי הענין הכספי שאתה אומר- הבחור טוען שעל כל רכב הושקע למעלה מ70 אלף שח ושכל הרכב שודרג בטירוף מיתלים, ברקסים הכול שודרג. הבחור עצמו הגיע באופנוע כבד משופצר מכף רגל ועד ראש עם תמונות בפלאפון של הf היפות שראיתי מעודי (ואני מכיר אותם לפני, מתמונות כמובן), כך שפתחתי שרשור זה בניסיון לאתר את אותם בעלי f מכיוון שאכן שדרוג זה הופך את הרכב לנדיר ביותר בעל 300 כ"ס, שזה בעצם יותר כוח מבעלי מנוע klze, bpt, type r zxi או כל חיה שקיימת בעולם. וזה משהו שהייתי רוצה לראות או לשמוע ממישהו שראה או שמע.

בקשר לחלום ידידי ארצנו לדעתי היא מקום שאתה חייב להיות בעל גב כלכלי חזק אם אתה רוצה לפתח את החלום הזה על 4 גלגלים במיוחד עם כל הגניבות, ואנדליזם, חוקים והגבלות שיש.

שבוע טוב

פורסם

חרטא ברטא!

אין אפשרות להכניס שום מנוע V-12 "קטן" ככל שיהיה לתוך תא מנוע של איזו מאזדה שלא תרצה בלי (לפחות) לבצע שינויים מרחיקי לכת ברכב. בוודאי שאין איפשר להושיב V-12 על תושבות של V-6 ועוד רוחבי.

פורסם
בחור שהיכרתי ביום שישי טוען שיש לו כמה חברים בעלי רכבי מאזדה 323f ba לא הפנסים הנפתחים למי שלא מכיר וmx3 ששדרגו את המנוע ברכבם למנוע v12 3000סמ"ק שיוצא ע"י חברה אוסטרית שמייצרת עבור רכבי מאזדה, המנועים אמורים כביכול לשבת על אותם תושבות מנוע. בכל מקרה הבחור טוען שהאישור להחלפה ניתן בקומבינה ומה שמעניין אותי בעצם עד כמה אמין זה נשמע ואם מישהו נתקל בזה? לאלה שיקפצו ויגידו אנו לא תומכים בקומבינות לא אמרתי שאני רוצה לעשות סתם מתוך סקרנות ואהבה למותג וגם מכיוון שלא יצא לי לראות שדרוג כזה בעולם רציתי לדעת האם אכן זה קיים. המקסימום שראיתי זה למנוע klze 2500

שבוע טוב

אני רק מקווה שהבחור המספר לא נהג אחרי הסיפור שלו.
  • תוכן חדש...