Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לפרק תוף אחורי בגולף 87 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרמתי את הרכב על ג'ק, הוצאתי את הגלגל עם 4 ברגים, מה הלאה?

יש לי שמה נזילת נוזל בלמים ואני מעוניין לסדר את זה.

תמיר

פורסם

אתה צריך ידית כוח חזקה כדי לפתוח את האום במרכז התוף, וצינור מאריך.

כנראה המשאבה שלך נוזלת, לא הייתי מציע לך להתעסק לבד אם אין לך ניסיון כי צריך לנקז נוזל בלמים אחרי כן, וזה די מסוכן לבצע פעם ראשונה לבד.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

כפי שכתב קודמי עלייך להיות בעל הסמכה בכדי לטפל במערכת הבלמים ושאר מערכות הרכב הקשורות לבטיחות נסיעה.

מצורף קובץ המביר את התהליך.

1.pdf

2.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה על המידע,

כבר ביצעתי ניקוז אויר ברכב הזה לא מזמן, והיא בוצעה בהצלחה.

שאלה אחרונה, במידה וחתכתי את הצינור ברקס ל2, (צינור מתכת או נחושת מה שזה לא יהיה), יש מצב לאחות (לחבר אותו)

שנית ע"י הלחמה מקצועית ?

תמיר

פורסם

חל איסור מוחלט להלחים חלקים הקשורים למערכות הבלימה גם אם תמצא מישהו שילחים לך את הצינור זה יעלה לך כמו חלק מקורי.

בכדי שההלחמה תהייה מקצועית וחזקה יש לבצע פזות ואז להלחים את החלקים, כמעט תמיד עלול לקרות מצב שחומר ההלחמה יקטין את הקוטר הפנימי של הצינור בנקודת ההשקה ולכן המלצתי לרכוש צינור חדש.

פורסם
כפי שכתב קודמי עלייך להיות בעל הסמכה בכדי לטפל במערכת הבלמים ושאר מערכות הרכב הקשורות לבטיחות נסיעה.

מצורף קובץ המביר את התהליך.

מרק יש לי פאסטס 93 1800 קוד מנוע:ABS החלקים שהראת מאוד דומים בפאסט שלי. לאחרונה התחילו לי רעשים כאשר אני מסובב את ההגה במקום, אני חושד בתפוחי הגה או מסרק הגה.

אם תוכל לעלולת לי שרטוטים של המערכת הגה בצירוף הסברים כמו שהעלת ב"ציטוט", תעזור לי מאוד.

נ.ב אם אין לך את השרטוטים לפאסט, אז גם סירטוטים גולף יכול לעזור לי מאותם שנים.

תוד מראש אופיר.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

בגולף הנכבדה שלי יש את הבעיה הזו, צריך להחליף את הגומיות של המשלושים (בוקסות).

תודה לכולם, החלפת המשאבה וניקוז האויר בוצע בהצלחה.

תמיר

פורסם
מרק יש לי פאסטס 93 1800 קוד מנוע:ABS החלקים שהראת מאוד דומים בפאסט שלי. לאחרונה התחילו לי רעשים כאשר אני מסובב את ההגה במקום, אני חושד בתפוחי הגה או מסרק הגה.

אם תוכל לעלולת לי שרטוטים של המערכת הגה בצירוף הסברים כמו שהעלת ב"ציטוט", תעזור לי מאוד.

נ.ב אם אין לך את השרטוטים לפאסט, אז גם סירטוטים גולף יכול לעזור לי מאותם שנים.

תוד מראש אופיר.

יש לי מידע עבור פאסאט 1995 השאלה האם זה אותם מכלולים.

פורסם
יש לי מידע עבור פאסאט 1995 השאלה האם זה אותם מכלולים.

פאסט 95 גם יכול לעזור לי המכלולים בדור 3 ו4 הם פחות או יותר זהים. דור ארבע זאת מתיחת פנים לדור 3.

תודה מראש

אופיר

פורסם
בגולף הנכבדה שלי יש את הבעיה הזו, צריך להחליף את הגומיות של המשלושים (בוקסות).

תודה לכולם, החלפת המשאבה וניקוז האויר בוצע בהצלחה.

תמיר

החלפתי את הבוקסות האלה כבר איזה 5 פעמים וההחלפה האחורנה בוצעה ליפני איזה שנה.

בגלל זה אני קצת פחות חושד במשולשים אבל יכול להיות. אני יקח את האוטו לליפט.

דרך אגב אתה יודע שיש פתח לניקוי התופים בגולף, אתה אמרו להכניס לשם לחץ אוויר וכל האבק יוצא.

השאלה אם זה לא מסוכן מכיוון שהבלמים עשווים מאסבס.

• תוכן חדש...