Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה זמן רשמתי על הבעיה אך לכמה זמן היא הפסיקה ולפני כמה ימים שנסעתי מתל אביב לירושלים (עם מזגן) האוטו הגיע ממש לפני רתיחה , עצרתי בצד וממש לפני שכיביתי את האוטו הרגשתי משהו מוזר , כמו קירטוע כזה. כיביתי את הרכב שיחררתי לחץ מהפקק של המילוי ,נתתי לו להתקרר התנעתי ומלאתי מיים (שנאבדו בזמן ששיחררתי לחץ , המיים יצאו קצת )

יכול להיות שנגרם נזק?, אין שום שינוי בנסיעה של הרכב (חוץ מפעם אחת שהאוטו התכבה סתם ככה , אבל זה קרה לי גם לפני כן)

יכול להיות שממיר קטליטי תקול יגרום להתחממות של הרכב בגלל התאמצות של המנוע?? , כי אני אמור להחליף נכשלתי בטסט על זיהום אוויר

פורסם

יכולות להיות המון סיבות לחום מנוע כמו : מאוורר שלא פועל , נזילת מיים , סתימה , טרמוסטט תפוס ,ראש מנוע - ועוד ..

בכדאי לבדוק שלא נגרם נזק בצע את הבדיקה הבאה :

כאשר הרכב קר - פתח את הפקק של -הרדיאטור- ותניע את הרכב

תן גז - אם המיים קופצים זכית בפריצת אטם ראש

פורסם

החשדות שלך אמורות להתחיל במערכת הקירור קודם.

יכול להיות המון סיבות: סתימה באחד מהצינורות,רדיאטור סתום,טרמוסטט תפוס וכו'..

גש למומחה רדיאטורים עפ"י המלצתו של רפי

** אל תתיחס להודעה tuval הקדים אותי בדקה **

פורסם

זהו שהרדיאטור חדש הטרמוסטט לפי בדיקה במוסך נאמר לי שאינו תפוס, המאווור תקין ועובד והיוניט שלו הוחלפה.

אז אני לא רואה איזה סיבה יש לאוטו להתחממם , אני פשוט משתגע .

פורסם

הקרטוע שהרגשת כנראה היו צילצולים מהמנוע שהתריאו על כך שהחום עוד מעט בדרך לכיוון ה130 מעלות ואתה בדרך להוריד ראש. מה זה טרמוסטט תקין? בכמה מעלות הוא נפתח? מתי הוונטה מתחילה לעבוד (כלומר מה טווח המעלות של היוניט?) משאבת המים במצב תקין? ביצעת ניקוז אוויר לנוזל הקירור? ובאיזה נוזל קירור אתה משתמש?

ROOONEEYY

פורסם

יש לבדוק באופן מקצועי בלבד (ולא חובבני ליד הבית) שהרדיאטור לא סתום, שטרמוסטט במצב תקין, משאבת המים, והמאוורר, זאת מעבר לצורך שראש המנוע ושאר החלקים המכניים יהיו במצב תקין.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

האוטו מתחממם בעיקר בעמידה בפקקים ו/או עם הפעלת מזגן. בנסיעה רגילה האוטו אינו מתחממם

הרדיאטור חדש הוחלף לפני חודש וחצי ואינו סתום. היוניט הוחלפה למעלות יותר נמוכות ממה שהמליצו פה , וחל שיפור קל אבל עדין הוא מתחממם.

פורסם

במכוניתך מותקן מזגן ישראלי ויש צורך לבדוק אם מאורר הרדיאטור ומאורר המעבה פועלים בכוון הנכון.

הם צריכים לשאוב אויר מקדמת המכונית דרך מעבה המזגן והרדיאטור לכוון המנוע.

אם אחד מהם מסתובב בכוון הפוך וכך גם כוון שאיבת האויר אז המאורר/ים יפעלו אך המנוע יתחמם בכל זאת.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לא צריך לפרק את הגריל, אלא בזמן שהמאורר פועל לשים לפניו דף נייר על הגריל ואם המאורר מושך את הדף אל הגריל אז זה בסדר. אני גם מדגיש שבאוררי המעבה (המזגן) האלו יש חשיבות למבנה הכנפיים ואם טועים ומרכיבים מאורר שמבנה הכנפיים שלו זה לדחיפת אויר ומפעילים אות למשיכת אויר ע"י היפוך חוטי החשמל אליו, אז הוא יפעל לכוון הנכון אבל כמות האויר שהוא יעביר (ספיקת אויר) תהיה נמוכה מהרצוי. לצערי הרב בהרבה מקרים מחליפים מאוררים אלו לא בעלי מקצוע טובים ושאינם יודעים להבחין בכל הפרטים האלו כך שמותקן מאורר לא נכון ומתאים למכונית, דבר שעלול לגרום להתחממותה בזמן הפעלת המזגן ולקרור לקוי של המזגן בעיקר בעמידה ונסיעה איטית בפקקי תנועה.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...