Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים משומשים - מחיר + - ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מאזור המרכז, יש חנות בפתח תיקוה, שפתוחה גם ביום שבת בבוקר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לצמיגים משומשים יש רק מחיר מינוס(-), אני לא רואה בהם אפילו פלוס(+) אחד.

אלו הם צמיגים יבשים וסדוקים אשר משתמש אחר זרק אותם בין אם מהחלטתו האישית ובין אם בהסתמך על שכנוע(לחץ פיזי מתון :wink: ) של בעל הצמיגיה, אשר כעת ינסה לדחוף אותם לאחרים.

גם צמיג אשר שכב לו בתור חליפי מס' שנים, ונראה חדש, אינו כזה. צמיג שכזה הוא פצצה מתקתקת.

ישנה רק הסתייגות אחת לכל הנאמר לעיל. צמיגים של רכב חדש אשר שידרג את עצמו למידה מורחבת והם נמכרים בטווח הקרוב כיד שניה.

תמחור של צמיגים משומשים(=פסולים) ינוע בין 50 ל-120 ש"ח במידות השכיחות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אלוהים ישמור. צמיגים משומשים?? לא חשבתי שיש אפילו דבר כזה. אני לא מאמין שיש אדם, עני ככול שיהיה, אשר יש ביכולתו הכלכלית להחזיק רכב, אבל אין לא מספיק כסף לרכוש לרכבו סט צמיגים חדשים.

פורסם

תתפלא- ישנו ציבור שלם של אנשים שרוכשים צמיגים משומשים בדרך קבע. לדעתי צריך להיות חוק שיאסור זאת.

מסכים עם הטענה כי מדובר בפצצה מתקתקת...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אל תתפלא, רק אתמול הגיע בחור לחנות הצמיגים וביקש לרכוש צמיג אחד לרכב שלו, כאשר הצמיג השני "אכול" לגמרי.

ומאוד התעצבן והתפלא מדוע לא מכרו לו צמיג אחד.

לאחר נסיונות כושלים להסביר לו שהדבר עלול לסכן אותו וזה לא בטיחותי, הבחור הרכיב את הצמיג הרזרבי שלו ונסע.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היי, תרשו לי לציין משהו שאף אחד לא ציין:

כיום לכל צמיגאי יש קשר לפחות עם פירוקיה אחת שממנה הוא רוכש צמיגים, אני קניתי זוג צמיגים לטנדר, חדשים אבל משומשים, כלומר צמיג משומש שנסע ממש מעט (יצור 4 חודש לפני הקניה, יש מלא בשר ועוד קוצים בצדדים), המחיר היה 300 ש"ח לזוג במקום 300 לאחד חדש.

ככה שאם יש לכם צמיגאי מוכר אז לפעמים זה כדאי.

מיותר לציין שאני נגד קניית צמיגים משומשים ב50 ש"ח לצמיג שהוחלפו עקב בלאי (מה שאפשרי כגלגל רזרבי בלבד אבל אנשים נוסעים על זה כאילו אין מחר)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מסכים עם אור כי לפעמים ניתן למצוא צמיגים "טריים" עדין במצב ממש טוב שהוחלפו בדר"כ לשם שידרוג, כמו שנאמר כאן קודם. אבל לא על כך מדובר, אלא על אותם אנשים שבשביל כמה שקלים ייסכנו את עצמם ואת הסביבה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני מביא צמיגים משומשים מפני שהשבוע החלפתי 4 צמיגים חדשים באיביזה והשבוע מביאים לי גנטים והגודל לא יתאים להם אז מה אני אמור לעשות עם ה4 צמיגים החדשים שקניתי לזרוק ?

בינתיים אני יסתפק במשומשים :|

- רנו מגאן קופה :-)-

פורסם

ניתן לסכם ככה :

מי שלא יודע איך לבדוק צמיג ( תאריך ייצור כמות "בשר" ויובש ) עדיף שיקנה חדשים .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
אני מביא צמיגים משומשים מפני שהשבוע החלפתי 4 צמיגים חדשים באיביזה והשבוע מביאים לי גנטים והגודל לא יתאים להם אז מה אני אמור לעשות עם ה4 צמיגים החדשים שקניתי לזרוק ?

בינתיים אני יסתפק במשומשים :|

לא הבנתי מה עשית בדיוק...

איך שאני מבין את זה, קנית צמיגים חדשים לג'אנטים הנוכחיים? אם כן, למה לעזאזל, אם אתה יודע שמביאים לך ג'אנטים חדשים שהמידה לא מתאימה להם?

ואם אכן זהו המצב, תמכור את הצמיגים החדשים הנוכחיים ותקנה אחרים במידה המתאימה לג'אנטים החדשים.

לא הבנתי בכלל למה אתה צריך לקנות איזשהם צמיגים משומשים בכל הסיפור הזה.

תקן אותי אם אני טועה.

תֹם

פורסם
לא הבנתי מה עשית בדיוק...

איך שאני מבין את זה, קנית צמיגים חדשים לג'אנטים הנוכחיים? אם כן, למה לעזאזל, אם אתה יודע שמביאים לך ג'אנטים חדשים שהמידה לא מתאימה להם?

ואם אכן זהו המצב, תמכור את הצמיגים החדשים הנוכחיים ותקנה אחרים במידה המתאימה לג'אנטים החדשים.

לא הבנתי בכלל למה אתה צריך לקנות איזשהם צמיגים משומשים בכל הסיפור הזה.

תקן אותי אם אני טועה.

תֹם

כרגע אין לי גנטים אז קניתי צמיגים חדשים והשבוע אבא שלי התקשר אליי שהוא השיג לי גנטים והם לא מתאימים לצמיגים החדשים!

ואני יעשה כמו שאמרת ינסה למכור תצמיגים החדשים..

פורסם

אוקיי.

לא יכולת למשוך עוד קצת עם הצמיגים הקיימים (ולא, אני ממש לא מעודד לכך, נהפוך הוא!) אם ידעת שאתה מחפש ג'אנטים אחרים לרכב?

וודא שהג'אנטים החדשים בכלל מתאימים לרכב (השתמש בשרשור מידות ושינוי מידות צמיגים וג'אנטים בראש הפורום בדביק).

ועדין לא הבנתי בשביל מה אתה צריך לקנות צמיגים משומשים, הרי אם יש לך כרגע צמיגים חדשים, מה טוב, ואם אתה השגת ג'אנטים חדשים אז שים גם עליהם צמיגים חדשים במידה המתאימה. איפה נכנסים כאן למשוואה צמיגים משומשים?

בהצלחה.

תֹם

פורסם

הבעיה שהצמיגים החדשים לא מתאים לגנטים זה מה שאני מנסה להסביר פה.

ולא חשבתי על גנטים אבא הפתיע.

• תוכן חדש...