Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

ברצוני לשדרג את מערכת החשמל באוטו האוטו המדובר הוא מסוג הונדה פרלוד ויש לי מגברים שצורכים המון המון חשמל מישהו יכול לכוון אותי למקום שמיתעסק בזה אני רוצה לשדרג את המצבר והאלטרנטור

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

הלכתי ל-3 חשמלאים כולם אמרו שאין בעיה שזה אפשרי אבל שחזרתי אליהם הם אמרו שזה קצת בעייה להשיג אלטרנטור גדול עם תושבות כמו אצלי אז צריך להכין גם תושבות מיוחדות

פורסם

דומיניק איראגי ידוע באלטרנטורים שלו בעולם

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/180amp-Iraggi-Alternator-85-95-Honda_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33573QQihZ019QQitemZ7959076228

פרלוד.. בבקשה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם כבר לשדרג... להביא מצבר פריקה עמוקה. אליקו יוכל לספר לך עליהם בהרחבה :lol:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ואם אכן החלטת להוציא כספים לעניין זה במסגרת השדרוגים שלך, רצוי לבדוק לאחר שהמערכת מותקנת ובעומס של פעולתה ושלל פעולות החשמל וצרכני החשמל ברכב, באם באמת יש צורך בשדרוג כזה (תמיד טוב אלטרנטור חזק, רק לוודא שאכן זה השלב שאתה רוצה וצריך בו)

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה על העזרה .

אבל יש למישהו כתובת או טלפון של עסק שמיתעסק בזה אחד שיש לו ניסיון ששידרג בעבר

ועוד שאלה לגבי מחיר של מצבר אופטימה

תודה ושבת שלום.

פורסם

אמרו לך, כל חשמלאי טוב יוכל לשדרג אלטרנטור ואת החיווט.

אופטימה? בהנחה שתמצא מישהו ששמע עליהם (ואם נשארו בכלל), תקבל עודף מ 2,000 ש"ח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני רוצה לחזק את דני.

לא בהכרח אתה צריך לחזק את המערכת חשמל ברכב.

אני במקומך הייתי קודם כל נפטר מהסטים העודפים שיש לך ברכב לפי מה שפירטת בשרשורים הקודמים שלך.

תוריד מגבר אחד.

תראה שמערכת החשמל גם מספיקה ובנוסף הסאונד ישתפר.

בינתיים זה נשמע לי כמו לקחת הונדה סיוייק ששמו לה מיליארד "שיפורים" לא ידעו מה לעשות , שמו לה גלגלים גדולים מדיי, תוספות כבדות, ואז כדאי שהיא תסע מהר יותר במקום לתקן את מה שצריך שמים לה NOS.

פורסם

כן הבנתי חשמלאי טוב אבל איפה אני מוצא כי מי שאני מכיר לא בידיוק הצליח לעזור לי אם מישהו יכול להמליץ לי על מישהו רצוי מאיזור הדרום או המרכז תודה.

פורסם

הונדה פרלוד הוא רכב בעייתי.

האלטרנטור שלו די קטן מבחינה פיזית .

מה שנדרש לעשות זה למצוא אלטרנטור חזק יותר מהמקורי אך שניתן יהיה להתאים אותו לתושבות המקוריות של הפרלוד.

אלטרנטורים משופצים אפשר למצוא בד.ש שיווק חשמל בפ"ת , ברח' השפלה 4.

אני ממליץ על גיחה קודם לכן ל"אלקטרו-טיב" שנמצאים באיזור תעשייה סגולה (צמוד ליוניפרט), הם מתמחים בשיפוץ אלטרנטורים ומכלולים חשמליים.

הם יוכלו לקחת את האלטרנטור המקורי ואם ניתן אז לחזק אותו, או לתת לך אחד אחד שכבר מחוזק בתמורה לישן + עלות השיפוץ.

בנוסף אם אי אפשר לחזק או אחד זהה רק מחוזק אז הם יוכלו להתאים לך אלטרנטור גדול יותר , על התושבות המקוריות של הפרלוד.

גש לשם, דבר עם ראובן או חיים, ותמסור להם דרישת שלום חמה ממני.

ניר,

under construction..

• תוכן חדש...