Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מגבר של jbl בעיקר אבל אני גם מוכן ללכת על חברה לא מוכרת אם המגבר יהיה באמת איכותי...

התקציב שלי הוא בסביבות ה 700 k

הרכב הוא סוזוקי בלנו

המערכת היא pioneer 2950

רמקולים קדמיים kenwood 170 watt

אחורים man audio בסביבות ה 300 watt 6x9

בעיקרון אני מחפש מגבר אפילו יד שניה אם יש פה מישהו שאתם יודעים שהמגבר שלו באמת במצב מצוין כי אני מחפש לתווך ארוך לא לכמה חודשים...

אז בקיצור אני מחפש בעיקרון להגביר אותם כמו שהבנתם ושיהיה מגבר איכותי משהו שאני יודע שלא יתחמם ויקרוס פתאום ויעשה לי באלגנים...

תודה רבה

ושבת שלום

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

א.בשביל הרכיבים שלך אתה לא צריך מגבר,הרדיו דיסק שלך מספיק בשביל זה.

ב. יש הרבה מגברים טובים עד 700 ביד שניה בפורום, תחפש ותמצא

ג.אל תקנה מגברי מדבקה לא משנה כמה המחיר קורץ

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם
א.בשביל הרכיבים שלך אתה לא צריך מגבר,הרדיו דיסק שלך מספיק בשביל זה.

לגמרי לא מסכים עם זה

גם אם הרמקולים היו חצי בטיבם של אלו , מגבר היה דיי משפר יחסית את העוצמה והאיכות לטובה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני לא מסכים איתך, הרמקולים הקדמיים שלו הם אולי 35 רמס בלחץ והרדיו דיסק מוציא 20 רמס ,לקנות מגבר בשביל עוד 15 וואט רמס לא שווה את הכסף ובטח בטח שלא תרגיש הבדל בשמיעה.

ולבחור שהמליץ על הפולס אודיו, אני חולק עליך ,ב700 אפשר לקנות מגבר של ג'יביאל יד שניה או אפילו רוקפורד ואין טעם לקנות את הזבל הסיני המכונה פולס אודיו,B52,בושמן,פירלס,פלטינום אודיו,קונקורד וחבריו

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

לכבודו היה במקרה את ה"זבל הסיני" הזה?

אני מאמין שלא מהסיבה הפשוטה שכול מי שיש לו את המגבר הנ"ל (4400) לא תיאר אותו כך בכלל

ותאמין לי שאני מבין בזבל... אני נהג בתברואה :mm_wink:

אני חושב שזה יעניין אותך

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=136710&highlight=BA4400

נ.ב.

ההודעה הנ"ל (זאת)שומרת שבת ומבקשת מאוד שלא יגיבו עליה בשבת

תודה ושבת שלום לכול בית ישראל! :-)

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

חפש ביד שניה את המגברים הבאים

JBL GTO 75.4

LITNING AUDIO BOLT

SOUNDSTREAM

CRUNCH

SOUNDSTORM

זה עדיף מכל זבל סיני ויתן לך שקט נפשי בקשר לאמינות

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
אני לא מסכים איתך, הרמקולים הקדמיים שלו הם אולי 35 רמס בלחץ והרדיו דיסק מוציא 20 רמס ,לקנות מגבר בשביל עוד 15 וואט רמס לא שווה את הכסף ובטח בטח שלא תרגיש הבדל בשמיעה.

ולבחור שהמליץ על הפולס אודיו, אני חולק עליך ,ב700 אפשר לקנות מגבר של ג'יביאל יד שניה או אפילו רוקפורד ואין טעם לקנות את הזבל הסיני המכונה פולס אודיו,B52,בושמן,פירלס,פלטינום אודיו,קונקורד וחבריו

מה פירלס קשור לכל הרשימה הזאת? ממתי הם מייצרים מגברי רכב (גם הזיוף), וממתי הם זבל סיני?

http://www.madisound.com/catalog/index.php?manufacturers_id=143

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

בארץ יש הרבה מותג מדבקה של פירלס,הכוונה לא הייתה לחברה המצויינת שמייצרת את הסאב XXL.

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
מה פירלס קשור לכל הרשימה הזאת? ממתי הם מייצרים מגברי רכב (גם הזיוף), וממתי הם זבל סיני?

http://www.madisound.com/catalog/index.php?manufacturers_id=143

עלייך אני באמת מתפלא. הוא התכוון לפירלס נצרת עלית :hihi:

בכל מקרה - יד שניה יענה לך על התשובה - אם יש דבר כזה מגבר איכותי עד 700 ש"ח.

אה, וכן. יש דבר כזה (עד כמה שמגבר דיי זול יכול להיות איכותי).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ג.אל תקנה מגברי מדבקה לא משנה כמה המחיר קורץ

מגברי מדבקה ? ומה בקשר לרמקולים שיש לך בחתימה ? MAC AUDIO ?

עדיף רמקול מדבקה על מגבר מדבקה ?

אם כבר שיהיה רמקולים טובים ומגבר מדבקה.

למה לקנות ביד שניה ב700 שקל, אם הוא יכול לקנות גם מגבר סיני שעושה את העבודה בצורה מעולה, וגם יראה טוב בבג'אז.

אני לדעתי אפשר להשקיע באלמנטים איכותיים ומגבר אפשר להתפשר על משהו סיני טוב.

תמיר

פורסם

בקשר לרמקולים של מק אודיו, לאחרונה נודע לי שסט של פייז דגם CFS יותר לא מיוצר (ד"א סט מעולה), ובמקום זה יש סט של מק אודיו שכנראה שהוא אחיו התאום של הפייז (כך טוענים גם SG) והדגם שלו CFX.

סתם מידע שהייתי צריך לשפוך :-D:oops::-D.

פורסם
עלייך אני באמת מתפלא. הוא התכוון לפירלס נצרת עלית :hihi:

בכל מקרה - יד שניה יענה לך על התשובה - אם יש דבר כזה מגבר איכותי עד 700 ש"ח.

אה, וכן. יש דבר כזה (עד כמה שמגבר דיי זול יכול להיות איכותי).

גיא.

אני יודע שיש דבר כזה "פירלס נצרת", זה לא מחדש לי. הרי כתבתי "גם הזיוף". אבל ממתי הם סינים וממתי הם מייצרים מגברים לרכב? מי מוכר את המגברים האלה? כי לא ראיתי עדיין אחד כזה.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

לא יודע אם מישו (דבר מינהל המערכת: התכוונתי לרשום "מישהו" אבל יצא לי "מישו" בטעות..)שם לב אבל התקציב הוא 700K :lol::lol::lol:

לכותב האשכול כשאתה רושם K אחרי מ"ס כלשהו אתה מתכוון להוסיף שלושה אפסים למ"ס הכתוב כלומר אם רשמת 700K התכוונת ל700,000

מקווה שהבנת לפעם הבאה... (דבר מינהל המערכת: מקוויפ שגם אתה עצמך..)

פורסם

חפש soundstream ב 700 שח אתה יכול לקנות מגבר 4 ערוצים . מגברים חבל על הזמן מניסיון. ( חברה אמריקאית ידועה- טוב לא בארץ אולי אבל ידועה חח )

ואם לא תמצא במחיר הנ"ל שלח לי הודעה בפרטי אני ימליץ לך על חנות ספציפית שהמחירים שם חבל על הזמן על מוצרי soundstrem .. אם תרצה כמובן- לא תתאכזב

יש להם גם רמקולים 6x9 במחיר 400-500 שח מעולים . מנסיון היו לי כאלה ובהשוואה לפיוניור ועוד כמה חברות זו תמורה מעולה לכסף.. בכל זאת זו דעתי כל אחד מעדיף רמקול אחר. שבוע טוב

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

• תוכן חדש...