Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאיפה בדיוק לך?

ניסית?

השוות?

כרגיל שטויות במיץ.

כרגיל חמור קופץ בראש :evil:

אני שואל אותך הרמקול שהמלצתה עלו של הפייז{הריי זה מה שאתה ממליץ לכול אחד}מיועד לעבוד בתדרים של וופר?

וכן היה לי ניסיון אם הפיז שהניב אכזבה מה לעשות אחרי הכול SG מיבאים אותם לארץ .

ולגבי הניסיון ששאלתה אז כן חמוד 11 שנים מתקיין מערכות סטאריאו ומיגון לרכב אז מאיפו אתה מבי את הניסיון?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

אני אשמח לשמור על כללי הפורום אם תהיה פה שקיפות אמיתית.

לא יכול להיות הדבר (הנה הגיע הזמן לדיון בונה בנושא) שמתקין מערכות רכב שבטח עבד עם חברה X וחברה Y , ילכלך על X כי לא נתנו לו דילים טובים , ולעומתם הוא יהלל את Y כי הם מצ'פרים אותו וכו..

בפורומים אחרים בעלי המקצוע מזדהים מראש , כמו שדני היה פה כשהוא עבד בתחום.

זה העניין.

להשוות וופר יחסית פשוט של מורל לוופר שמקבל בכל אירופה כבר איזה 10 שנים עשרות ציונים ושבחים , ולדבר ככה כי הוא לא מרוצה מהיבואן (וכשיחליפו יבואן הרי הכל ישתנה) , ולהגיד דברים לא נכונים .

בקיצור , אני אשמור על הכללים כשאחרים ישמרו.

הגיע הזמן לפתוח את הקלפים על השולחן , יש גבול!

פורסם
אני אשמח לשמור על כללי הפורום אם תהיה פה שקיפות אמיתית.

בקיצור , אני אשמור על הכללים כשאחרים ישמרו.

קודם כל , אף אחד פה לא עושה איתך משא ומתן לגבי שמירה על הכללים או לא. אתה תשמור על הכללים נקודה. זה הרעיון של כללים.

את צורת הניהול וההתיחסות כלפי משתמשים אחרים אנחנו נקבע ולא אתה.

וכידוע לך , אם יש לך איזה שהיא בעיה או השגה לגבי דרך ניהול הפורום אתה יכול לפנות בהודעה פרטית בלבד (שוב אחד הכללים שאתה מפר) אל אחד המנהלים ותקבל תגובה לדבריך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אז דעתך בנושא משוחדת.

איזה חוצפה.

פשוט בושה .

דעתי ממש אבל ממש לא משוחדת אני מדבר אך ורק מיניסיון עצמי שלי יש דברים שSG מיבאים לארץ וכן מה לעשות הם טובים .

אבל לא כול דבר שהם מיבאים הוא טוב.

ואין מה לעשות שה את כול המוצרים של SG זה רק מה שאתה מקיר ומוקיר יש דברים הרבה אבל הרבה יוטר טובים מהדברים שSG מיבאים .

אז חבל שאתה נעול על המוצרים שלהם וכול פעם שמישהו שואל אל איזה שהוא אלמנט או כול דבר אחר אתה ישר ממליץ אל "הפייז" "והמק" "והמגנט" אז הדע של מי משוחדת פו?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
  • תוכן חדש...