Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול להבין ירון, באמת שאני מבין, אבל אני לא מקבל את הדרך! מגיל אפס חונכתי להסתער קדימה, לא נוטשים ולא עוזבים, נלחמים! אין נסיגה רק כיבוש...וחוץ מזה, מצ'עמם לי לבד!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני יכול להבין ירון, באמת שאני מבין, אבל אני לא מקבל את הדרך! מגיל אפס חונכתי להסתער קדימה, לא נוטשים ולא עוזבים, נלחמים! אין נסיגה רק כיבוש...וחוץ מזה, מצ'עמם לי לבד!-רן

ככה רן, אני לא נחשב?:oops:

אני בעד שפשוט תזמין את כולם לירושלים בשישי להרמת כוסית המתוכננת,

הביקורים אצלך במפגש בהחלט מסייעים לי לזכור על מה ולמה אני מתעסק עם הרכבים שלי ועם התחביב הזה.

מקווה להגיע מחר.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

מרים את הכפפה

סניף ירושלים של מועדון החמש מזמין:

את כל חובבי הרכב באשר הם,

לטקס קצר של הרמת כוסית וברכות

לרגל השנה החדשה.

תכלה שנה וקיללותיה-תחל שנה וברכותיה!

היום ה-07.09.-07 ברח' המלך ג'ורג' 38 החל משעה 1600

הטקס בשעה 1700

כ-ו-ל-ם מוזמנים!-רן

gy2vw3.png

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שבוע טוב רנצוק.

זה שלא באנו אתמול עדיין לא אומר שלא נגיע , יש כמה חגים ומובטח שנבוא בכוחות מתוגברים באחד מהם.

אז חג שמח למשפחה ולך, לידידי היקר יענקל טורטן , לעופר , ורבים אחרים אצלכם שאני לא מכיר, שיהיה לכולכם שנה טובה, והעיקר טובה מזו שהיתה.

שלכם - זאב

zeev

פורסם

היום הצטרפתי לזאב, עמית, חן, יורם בינור ועוד רבים וטובים שהחליטו להיפרד ממועדון ה-5,

וביקשתי ממזכירות המועדון לבטל את חברותי.

חבל שפרשות כאלו ואחרות גורמות לנזק לאספני המכוניות הקלאסיות, ושאינטרסים בעייתיים מועדפים

על טובת חברי המועדון.

קשה לי להאמין כי מועדון ה-5 עודנו בר תיקון, לא תחת המושכות הנוכחיות (או הצפויות בעתיד),

כך שכולי תקווה כי התארגנות חדשה תצליח להחזיר את אספנות הרכב בישראל למסלולה.

רועי.

פורסם
היום הצטרפתי לזאב, עמית, חן, יורם בינור ועוד רבים וטובים שהחליטו להיפרד ממועדון ה-5,

וביקשתי ממזכירות המועדון לבטל את חברותי.

חבל שפרשות כאלו ואחרות גורמות לנזק לאספני המכוניות הקלאסיות, ושאינטרסים בעייתיים מועדפים

על טובת חברי המועדון.

קשה לי להאמין כי מועדון ה-5 עודנו בר תיקון, לא תחת המושכות הנוכחיות (או הצפויות בעתיד),

כך שכולי תקווה כי התארגנות חדשה תצליח להחזיר את אספנות הרכב בישראל למסלולה.

רועי.

רועי חבל.

אני חושב שהשינוי צריך לבוא מבפנים.

ופרישת חברים לא תועיל בכך.

שנה טובה

וגמר חתימה טובה

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

+1.... חבל.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ושוב, מקהלת "השינוי מתחיל בתוכי" מזמרת.

אם תקראו היטב, תראו שהטרוניה העיקרית של הפורשים היא שלמרות שניסו לשנות מבפנים (חלקם לאורך שנים), שום שינוי לא קורה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ואני שואלת את עצמי, על איזה תוכי לכל הרוחות הוא מדבר, מילא גמל אבל תוכי?

אירית

פורסם
ושוב, מקהלת "השינוי מתחיל בתוכי" מזמרת.

אם תקראו היטב, תראו שהטרוניה העיקרית של הפורשים היא שלמרות שניסו לשנות מבפנים (חלקם לאורך שנים), שום שינוי לא קורה.

ליעד נא לא לקטלג אנשים.

כבר היה שרשור שבו אנשים כונו מקהלה וראינו לאן הגיע השרשור.

וניתן לדעתי לשנות מבפנים.

אז בבקשה.

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

הבעיות של מועדון ה 5 מיצגות בזיער אנפין את הבעיות של מדינת ישראל, כאשר קבוצה קטנה של אנשים פועלים על פי אינטרס צר המכוון לטובתם האישית, ולא לטובת הכלל.

המוצא היחידי גם ליוצאי מועדון ה 5 וגם לאזרחי ישראל, הוא בהקמת גוף אלטרנטיבי אשר ידבר למכנה המשותף הרחב ביותר, ולאנשים שבאמת איכפת להם מהתחום, ולא מהפוליטיקה הזולה העוטפת אותו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

המוצא היחידי גם ליוצאי מועדון ה 5 וגם לאזרחי ישראל, הוא בהקמת גוף אלטרנטיבי אשר ידבר למכנה המשותף הרחב ביותר, ולאנשים שבאמת איכפת להם מהתחום, ולא מהפוליטיקה הזולה העוטפת אותו.

אתה צודק.

ואכן מוקם בימים אלו גוף אשר יפעל למען אספני כלי הרכב בארץ - בימים הקרובים תצא הכרזה פומבית בעניין.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
אני לא חושב שמסקנות והבעיות שהעלו פה בו בשירשור איי פעם יטופלו...

הן לא יטופלו קובי, וזה מן הטעם הפשוט שהכל בסדר וכאשר הכל בסדר לא משנים דבר. נכון ?

ולידידי רן, חיים, ואחרים וטובים אשר חוזרים וטוענים שיש לשנות דברים מבפנים, תתפלאו אבל ניסו,וזה פשוט לא הלך, אולי בגלל הסיבה שציינתי בפסקה הקודמת. זה באופן כללי.

ובעניין המתייחס לשרשור זה,איך בדיוק אתם רוצים לשנות מבפנים ? הרי עיסקת ה"פשרה" כבר סוכמה, כדי לשנות צריך לבטל אותה, לא כן ? אז איך תשנו מבפנים ? הרי תבינו לבד מאוחר מדי, אתם יכולים לערוך כמה בחירות שתרצו, ועדיין ישאר מאוחר מידי לשינוי מבפנים. זה נושא שנסגר בחשאי ולמעשה כאשר פורסם כבר לא היה מה לעשות (ודאי לא בהרכב ההנהלה הנוכחית לפחות בחלקו ) עדיין יש מספר חברי הנהלה אשר תומכים בהתלהבות ב"פשרה", ואני כותב זאת למרות שבידי המסמך הרלוונטי לעניין זה, אלא מה ? קל לעקוף אותו אם רוצים, ומניין לי שבעוד חצי שנה לא ירצו ? תחשבו על זה. לילה טוב - זאב

zeev

• תוכן חדש...