Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חברים יקרים,

כוחנו בגודלנו ולא בפלגנותנו, לדעתי כל השרשור הזה שיצא מהפורום הסגור גורם נזק לתחום המוטורי האספני בישראל.

חשבת פעם שאולי אלו שהגיעו ל"הסכם הפשרה" הם אלו שגורמים נזק לתחום?

הכי קל להאשים את המבקרים.

עם כל הכבוד לידידיי המלומדים כביסה מלוכלכת מכבסים בבית ואם מכונת הכביסה התקלקלה מתקנים אותה.

לבוא ולהתריס כאופוזיציה לוחמת ולגרום נזק זה לא לעניין (לדעתי כמובן).

באיזה בית אתה רוצה בדיוק לכבס אותה?

מה לעשות שיש אספנים רבים שאינם חברי מועדון,ולמיטב ידיעתי עדיין זכותם להביע את דעתם.

אני בספק גדול אם מכונת הכביסה הזו ברת תיקון..

אם רוצים לשנות עושים זאת מבפנים, אני מאמין שידידי המלומדים כאן יודעים בדיוק איזה רוב דרוש על מנת לבצע שינוי. ואם לא תצלח דרכם לבצע שינוי מכיוון שאין רוב אז חידלו מהנזק שאתם גורמים.

תנסה "לתקן מבפנים",מאחל לך הרבה בהצלחה.

אם כל הכבוד לך,ובהחלט יש כבוד,חכמים ממני וממך ניסו לשנות ותקן.

די מהר תש כוחם אל מול החונטות השולטות.

אין אהדה רבה למועדון החמש בקרב מועדוני רכב אחרים (ראו את דברי קובי ואני יודע זאת מאחרים), שרשור זה אינו תורם סימפטיה וגם לא אמפטיה.

אם לא אוהבים מישהו,אולי כדאי לבדוק למה?

חידלו מהקשקשת ותתחילו לבצע, תצליחו: תשנו על פי תפיסתכם, תכשלו: חידלו והפסיקו לגרום נזק.

אין פה שום עיניין לגרום נזק;אין הרבה,אם בכלל,מה לתקן במצב המועדון הנוכחי.

הכל מ ו ש ל ם.

אותי מעניין רק דבר אחד, לקבל את מקסימום ההטבות והתנאים, לאסוף רכבים ולהנות מהם, כל השאר פוליטיקה בגרוש.

זה בדיוק העיניין,ואין מה לעשות,איפה שיש יותר משלושה יהודים יש פוליטיקה.

האינטרס שלי זהה לשלך,בדיוק,רק שאני אולי קצת יותר עירני למה שמתרחש.

אין לי שום אינטרס הקשור להנהלת המועדון וגם לא למנהלי הפורומים, אני כותב את דבריי מתוך צורך אישי שלי לשמור על אשר צברתי כאספן.

תגובותי בכחול.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

צריכים לכנס פגישה של בעלי עיניין במועדון שישמור ויגן על האינטרסים של אספני רכב,על כל ניגזרותיהם-בעלי אופנועי אספנות,מכוניות שרירים ומועדוני רכב ספציפיים.

לצערי(באמת)מועדון ה 5 לא ממש ממלא את המטרות האלו,ומאכזב מאד באופן היתנהלותו,והקש ששבר את גב הגמל היה סיום ה"פרשה" בצורה כל כך עגומה,ולא בגלל שאני חושב שצריך חלילה לתלות את קיפניס ונמרי בכיכר העיר,ולא בגלל שאני לא רוצה שהפרשה שמעיבה על רבים תגיעה לסיומה,רק לא בדרך ובצורה בה זה נעשה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני קורא את השרשור וכואב לי.

זה יכול לפרק/אם עוד לא, מועדון החמש

וזה חבל, צריך לסדר את הענין ביניכם לא משנה מה המחיר.

כי אם לא יהיה 50 מועודוני אספנות, וכבר לא יהיה אותו דבר.

בכל זאת על הנהלת המועדון חיבת לתת דין וחשבון, או להתפטר לאלתר

פורסם
ולהלן ציטוטים של סעיפים נבחרים מתוך עמדת ועד המועדון מתאריך ה-14.2.2007 שהוגשה לבית דין חברים -

"8. לאחר מאמצים רבים, הצליח ועד המועדון לעצור את קידומן של אותן תקנות שיזמו החברים נמרי וקיפניס. לדעת מרבית חברי המועדון, היתה בתקנות אלו משום פגיעה פוטנציאלית קשה בעתיד התחביב היקר לליבנו."

"9. בזמנו הוגשו מספר תלונות של חברי מועדון כנגד החברים נמרי וקיפניס עקב מעורבותם בפרשה. הח"מ פעל אישית להרגעת הרוחות ולביטול התלונות "למען שלום בית"".

"12. אני תוהה מדוע לאחר כל ההשתלתשלות הארוכה והמצערת שפורטה לעיל, בחר החבר נמרי לפתוח שוב פרשיה כואבת זו. לעניות דעתו של ועד המועדון, הנושא טופל "לקולא" ולמען שלום בית. יש לציין שעד היום, חברים רבים במועדון טוענים שלא נעשה צדק בפרשה זו, ולהערכתנו, עיסוק נוסף בנושא זה יכול להביא לשלל תביעות-שכנגד מול החבר נמרי, ולמהומה מיותרת ומזיקה."

מי שמכיר אותי, יודע שנתתי את נשמתי למועדון החמש, אני לא היחידה, בין היתר נחום וקובי מילוא.

הפיסקאות לעייל נכתבו ע"י השניים, התהייה שלי מה קרה בין זה לבין הפנייה של 180 מעלות במעמד בית דין חברים.

אני האחרונה שרוצה שתיפול שערה מראשה של העמותה, כי אין עוררין על מטרותיה.

אבל על פי הבנתי בפשרה כל צד תורם, מועדון החמש תרם הכרה באי הבנה, תרם במחיקת היסטוריה, השאלה מה תרם מר נמרי?

אני ציפיתי לכל הפחות שמועדון החמש יחייב את מר נמרי לא לפעול מול משרד התחבורה במישרין או בעקיפין בכל מה שקשור לאספנות, זהו!!! לא להעניש לא לתלות בראש חוצות. ולרגע נעזוב את העונש...

מר נמרי ומר קיפניס, היו מודעים לעובדה שישנו מהלך של החלת מכון תקנים על רכב שלא עשה רישוי שנתיים, גם אם לא היה להם כל קשר לכך על פי טענתם , גם אם זו לא הייתה יוזמה שלהם לכאורה, עצם העובדה שידעו ולא ידעו את המועדון היא עילה מספיקה שמועדון החמש יכנס למגננה ויפעל נגדם.

התקנה הייתה בדיון בוועדה בכנסת, כי וועד המועדון נרדם בשמירה, למזלנו ישנן נשמות טובות אספנים אמיתיים לאו דווקא חברי מועדון החמש בעלי השפעה שהצילו אותנו.

קובי מילוא דובר המועדון טוען שהמהלך שהובילו, על פי הבנתם הרגשתם קשר טלפתי, הנו מהלך שנתמך ע"י וועד המועדון, בתכלס, זה לא הובא טרם המעשה לדיון בכלל, הם החליטו וביצעו את ההחלטה במלואה ורק לאחר מכן בקשו גושפנקא למעשיהם מהעבר, איזו נפקות תהייה בדיוק להתנגדות של מי מהוועד לפעולה שנעשתה כבר, השאלה שלי איך יתכן שלא עמד לנגד עינהם מה שהם בעצמם כתבו וכן קבל את אישור הוועד " . ולהערכתנו, עיסוק נוסף בנושא זה יכול להביא לשלל תביעות-שכנגד מול החבר נמרי, ולמהומה מיותרת ומזיקה."

והם ממשיכים לטעון שהכל מאחוריהם

ערב נפלא

אירית

פורסם
אני קורא את השרשור וכואב לי.

זה יכול לפרק/אם עוד לא, מועדון החמש

וזה חבל, צריך לסדר את הענין ביניכם לא משנה מה המחיר.

כי אם לא יהיה 50 מועודוני אספנות, וכבר לא יהיה אותו דבר.

בכל זאת על הנהלת המועדון חיבת לתת דין וחשבון, או להתפטר לאלתר

בנתיים נראה שועד המועדון מארגן סיורים בבתי אבות במקום לדאוג לצרכים של בעלי האספנות בארץ.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אולי זה כדי להבטיח מקום ? אבל ברצינות. אירוע למען הקהילה הוא תמיד אירוע יפה , צריך לתרום, לקהילה, לילדים, לזקנים , ובכלל. - לילה טוב - זאב

zeev

פורסם

אני עוקב אחרי השירשור הזה מתחילתו, אין לי (כרגע לפחות) שום קשר למועדון החמש ודעתי אובייקטיבית לחלוטין.

אני מבין את הטענות שהועלו כאן ואפילו מקבל את רובן אבל לא מבין כמה דברים:

1. האם המועדון/העמותה הינו פרטי או שהחברים בו שווים?

2. מי בוחר את וועד מועדון החמש?

3. אם הוועד נבחר ע"י החברים במועדון, מדוע חברי המועדון אינם מקימים מהומה ומחליפים את הוועד?

במדינה שלנו אנחנו די טובים בלמצוא את החסרונות שיש (בכולנו) ולהתלונן, אבל מזמן לא ראיתי קבוצה רצינית שבאמת מעבירה את הבעיות למסלול של עשייה ותיקון, אולי מפה יגיע השינוי?

בריאות לכולם!

פורסם
במדינה שלנו אנחנו די טובים בלמצוא את החסרונות שיש (בכולנו) ולהתלונן, אבל מזמן לא ראיתי קבוצה רצינית שבאמת מעבירה את הבעיות למסלול של עשייה ותיקון, אולי מפה יגיע השינוי?

בעבר אתה מתכוון....

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אני עוקב אחרי השירשור הזה מתחילתו, אין לי (כרגע לפחות) שום קשר למועדון החמש ודעתי אובייקטיבית לחלוטין.

אני מבין את הטענות שהועלו כאן ואפילו מקבל את רובן אבל לא מבין כמה דברים:

1. האם המועדון/העמותה הינו פרטי או שהחברים בו שווים?

2. מי בוחר את וועד מועדון החמש?

3. אם הוועד נבחר ע"י החברים במועדון, מדוע חברי המועדון אינם מקימים מהומה ומחליפים את הוועד?

לא. לצערי לא יגיע שום שינוי. כתבו כמה חברי פורום בעניין הצורך להגיע להסכם, והתחלתי לחשוב אכן הגיע הזמן להכניס את הנשק לימח"ים להפוך את המקלדות, או לחילופין לכתוב מעט בעניין שלשמו אנחנו נכנסים לפורום האספנות. רעיון התפתח אצלי איך לגרום שיהיה הזאב שבע וגם הכבש שלם, כך הצגתי זאת בפורום הסגור של מועדון החמש. התגובה לא אחרה לבוא, עם לא מעט זלזול מן הסוג של אתה תציע אבל אני לא אקבל שום שינוי, אתה רוצה תפנה לשאר חברי הועד. הקביעה נעשתה בטרם הוגשה ההצעה, למען הגילוי הנאות חייב אני להזכיר כי דובר המועדון אינו מגיב בשרשור זה אלא בפורום הסגור שם מספר המשתתפים מועט אבל הבמה היא שלו, מן הטעם הפשוט שהוא מחזיק את המחק.

וגרוע מכל, עד היום עם כל ההתכתבות הענפה לא הבנתי היכן כאן הפשרה. - זאב

zeev

פורסם
, כך הצגתי זאת בפורום הסגור של מועדון החמש. התגובה לא אחרה לבוא, עם לא מעט זלזול מן הסוג של אתה תציע אבל אני לא אקבל שום שינוי, אתה רוצה תפנה לשאר חברי הועד. הקביעה נעשתה בטרם הוגשה ההצעה, למען הגילוי הנאות חייב אני להזכיר כי דובר המועדון אינו מגיב בשרשור זה אלא בפורום הסגור שם מספר המשתתפים מועט אבל הבמה היא שלו, מן הטעם הפשוט שהוא מחזיק את המחק.

וגרוע מכל, עד היום עם כל ההתכתבות הענפה לא הבנתי היכן כאן הפשרה. - זאב

its easier to be head to the foxes instead tail of the lions.x

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...