Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירון חן ארנון אירית זאביק וכל השאר, מה המצב כרגע:

1. ישנה החלטה והסכם חתום ע"י בית דין חברים, המזכה את אחד מהצדדים באופן מוחלט. מבחנתו שום דבר כבר לא מעניין.

2. אין התיחסות רשמית לפרשה מצד וועד המועדון.

3. נטישת מס' חברים זועמים על ההחלטה, שעברה כמים תחת הגשר מבחינת המועדון.

4. טחינת מים מיותרת וביזבוב זמן וכוחות, על שטויות במסגרת ה"דיון" בפורום הסגור. (שאני נוהג לכנותו ביני לבין עצמי כ"מחלקה הסגורה")

5. אין שום ביטחון לעתיד של מניעת מצבים דומים שוב, להיפך.

6. אין "דור עתיד" או מועמדים ראויים לרשת את הוועד הנוכחי, מה שמסמן בעייה אמיתית, בעוד חצי שנה.

7. דווקא האופזציה האמיתית, והמעורה בפרשיות, שהיתה יכולה להעמיד אלטנטיבה-פרשה!

8. לא מסתמן פתרון אמיתי באופק, וכל צד מתבצר בעמדותיו.

9. רבים כבר רואים בהחלטה סיום הפרשה, ומתן לגיטימציה להמשך פעילות. כך שבעצם רק צד אחד נתפס כממשיך להילחם עם עצמו בפורום מרוחק !

אפשר:

1. לזרוק את המפתחות וללכת הביתה, ולהצטרף לפורום חוג המקרמה השכונתי, או מועדון הקלפים של סבתא ננה.

2. לכנס פורום "הבנה" בין כל המעורובים בפרשה, לצורך קביעת סטוטס קוו חדש, כל צד הביע באוזני נכונות למפגש כזה.

3. להעמיד חלופה אמיתית עד לבחירות הקרובות בעוד חצי שנה.

4. לסתום את הפה ולהעמיד פנים כאילו כלום לא קרה.

5. להמשיך להתכתש ביננו לבין עצמינו עד קץ הדורות.

6. לשלב בין הדברים ולצרף את ההצעה של ארנון.

מי יגבש דרך ומי יוביל אותה? כל זמן שחולף רק משכיח את הסיבות לפרישה והעניין, עד לאבדון מוחלט ואז כבר יהיה מאוחר מדי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רנצוק יקירי - לא בטוח, כלל לא בטוח בפרשת נמרי קיפניס הראשונה ההחלטה הייתה לא לעשות כלום ???????????. אני דווקא הבנתי זאת כי אחד מחברי הועד היה לדעת לא מעטים רפה שכל כמו שזה נקרא במקומותינו, ודווקא הפעם הסיבה נראית שונה, דהיינו למה לריב על עקרונות אם אפשר לותר וללכת הבייתה, תתעורר בעיה ? תמיד אפשר להגיד משהו לעניין או פחות מזה, ורק להזכירך, באסיפה הכללית האחרונה לא עמד תור עד הרחוב כדי להבחר, במילים אחרות היה די מקום לכולם,ובאשר לחברים שעוזבים, זה לא מעניין אף אחד, ואני תמיד חשבתי לא מה המועדון הזה יכול לעשות בשבילי ? אלא מה אני יכול לעשות בשבילו.

תמים שכמותי. נכון ? - זאב

נ.ב. בעתיד הקרוב אי"הש אנסה לסכם כאן תקופה של בערך 40 שנות אספנות, חלקה מזכרון והאחרת ממסמכים אשר נמצאים ברשותי, בחלקם הצהיב הנייר מהזמן שעבר והכל כדי שבבוא היום לא ישכתבו ו/או יכתבו את ההסטוריה מחדש. ובאשר לועד הם הרי לא מקבלים שכר אז למה לעבוד קשה ?

zeev

פורסם

העיר לי ליאור ברוך בעניין ההערה האחרונה המתייחסת לתיפקוד הועד, למען הסר ספק לא הייתה לי כל כוונה לזלזל חלילה במאמצים המושקעים ע"י חברי הועד בכלל, וליאור בפרט, שתרם מזמנו ומרצו עוד בטרם נבחר, כוונתי לאירוע שבעיקבותיו נפתח שרשור זה ספציפית וכאן לא נותרת ברירה אלא להפנות את הקורא להערתי הקודמת. - זאב

zeev

פורסם

רן,

אני ארצה דווקא לחלוק על ההודעה האחרונה שלך בדבר אחד.

אמנם מועדון ה5 הוא בהחלט גוף מרכזי בסצינת מכוניות האספנות בארץ וגם אחד שהגיע לרמת המחוקק בענינים מסוימים , אבל כמו שאתה שם לב , הוא לא בדיוק הגוף היחיד ויש שהחליטו שבשבילם איסוף , שיפוץ ושימור רכבי אספנות לאו דווקא הולך ביחד עם ליהיות חבר במועדון ה5 , ככה שלהצטרף לחוג המקרמה זו אופציה , וגם להמשיך בתחביב ללא קשר למועדון היא גם אופציה קיימת בהחלט.

מועדון ה5 הוא עדיין עמותה ללא מטרות רווח ולא ממשלת ישראל ולא כולם צריכים ליהיות "אזרחים" בה כדי להיות בעלי תחביב

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו,

הנקודה היא שכל עוד מועדון ה5 מציג את עצמו לפני המחוקק כנציגם של בעלי רכב האספנות בארץ, לאותם אנשים ישנה נגיעה בעל כורחם למועדון, ועל כן הם יכולים לבוא אליו בדרישות.

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני מציע ללכת לפי הלוגיקה של ערוץ הספורט,רוצים שינוי למועדון ה5, תפתחו את מועדון 5+...

בקיצור, תמיד ניתן לפתוח מועדון נוסף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני מציע ללכת לפי הלוגיקה של ערוץ הספורט,רוצים שינוי למועדון ה5, תפתחו את מועדון 5+...

בקיצור, תמיד ניתן לפתוח מועדון נוסף.

עידן

עידן ההלך המחשבה הנ"ל מתחיל לחלחל יותר ויותר...

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
רן,

אני ארצה דווקא לחלוק על ההודעה האחרונה שלך בדבר אחד.

אמנם מועדון ה5 הוא בהחלט גוף מרכזי בסצינת מכוניות האספנות בארץ וגם אחד שהגיע לרמת המחוקק בענינים מסוימים , אבל כמו שאתה שם לב , הוא לא בדיוק הגוף היחיד ויש שהחליטו שבשבילם איסוף , שיפוץ ושימור רכבי אספנות לאו דווקא הולך ביחד עם ליהיות חבר במועדון ה5 , ככה שלהצטרף לחוג המקרמה זו אופציה , וגם להמשיך בתחביב ללא קשר למועדון היא גם אופציה קיימת בהחלט.

מועדון ה5 הוא עדיין עמותה ללא מטרות רווח ולא ממשלת ישראל ולא כולם צריכים ליהיות "אזרחים" בה כדי להיות בעלי תחביב

ליביו

מועדון החמש הוא היום הגוף הלגיטימי והרשמי והיחידי במדינת ישראל! הוא גם נתפס ככזה בידי הרשיות, ויש מסמכים והסכמים כתובים המגבים זאת!

כגוף כזה הוא אמור להגן על האינטרס הרחב של אספני ומשמרי הרכב (מבלי להיכנס כרגע להגדרה הבעייתית של מי הוא אספן רכב), ולתת תשובות רשמיות מול גורמים שונים, מועדון החמש גם יכול לשמש כ-"עד מומחה" בבית משפט בנושאים בעלי זיקה לתחום!

כל גוף אחר שינסה להתחרות בו יהיה מין הסתם גוף קטן יותר ויתפס בעייני הרשיות כקקיוני ולא רציני!

מועדון החמש העביר בעבר ויעביר גם בעתיד, חוקים ותקנות לטובת אספני הרכב ולכן יש חשיבות לבעלי עניין להיות בתוך הגוף המשפיע!

וזה בדיוק ההבדל בין פיל לפסנתר, פסנתר אפשר להפיל אבל פיל אי אפשר לפסנתר!

תמיד טענתי שעל מנת להיות בעלי השפעה חזקה יותר ובעלי משקל אלקטוראלי ויכולת אמיתית לשנות ולקדם דברים, צריך אפילו לגדול יותר, ולספח למועדון גם מועדונים נוספים הקרובים לתחום.

יתכן וכובד האחריות הנלוות להיותו של המועדון בית גם למאות בעלי רכבי אספנות, שלכל אחד מהם אינטרס שונה בנושא האספנות, לא נלקח בחשבון בעת הקמתו, וכרגע המצב שונה מלפני כמה שנים, לתחום נכנסו בעלי אינטרסים שונים שהבינו גם הם את הפוטנציאל הכלכלי של התחום, ופריחת תחום האספנות ושימור הרכבים, לא נעלמה מעינהם, ובמקום בו מעורב כסף, מעורבת גם פוליטיקה רעה.

מועדון קטן ואינטימי הוא אכן הפתרון הטוב ביותר לאהבת הרכב, אבל כאשר מבקשים גם לשנות ולהשפיע אין תחליף אמיתי לכוחות המשפעים! החלוקה לסניפים אזוריים אמורה היתה לפתור בעייה זו, גם מפגש קטן אינטימי נבחר וגם שייכות לגוף גדול ומשפיע, הבעייה שבכדי לממש את הפוטנציאל הקיים צריכה להיות מהפכה מחשבתית ושינוי אירוגני מתוכנן, צריך לזכור שכל המהפכות האמתיות שהשפיעו במהלך ההסטוריה, התחילו מהעם למטה ועלו עד אחרון המנהיגים, לדעתי, וההסטוריה לבדה תשפוט, אנו כרגע באמצע המהפכה.

עכשיו אפשר לשבת ולהתבונן מבחוץ ואפשר לנסות ולשנות מבפנים, עניין של בחירה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן,ההודעה שלה מנוסחת יפה ונחמדה לקריאה-רק חבל שהיא מנותקת מהמציאות.

ממרום 38 שנותי,20 שנה אני בעיניין הקלאסיות,והספקתי להכיר את מועדון ה 5 של "פעם" ואת מועדון ה 5 של ימינו.

ולצערי זה לא ממש דומה,ולא לטובה אם עדיין לא הובן.

למרות שאתה באמת ובתמים מלא ברצון טוב,חבל שתיווכח שלא תצליח להזיז ולשנות כלום.

במתכונתו הנוכחית-מועדון ה 5 סיים את תפקידו ההיסטורי,והגיע העת למועדון חדש בעל כוחות רעננים בלי החונטות השולטות,שאת האמת כבר די נימאס לראות אותם.

עם כל הכבוד,למועדון ה 5 אין טאבו על נושא אספנות כלי רכב בארץ.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חוץ מזה שאני חושב שחן פרחי צודק ב100% , אני חושב שזה שהתרד הזה שהוא דיון לגיטימי צריך להיפתח פה ולא בפורום אספנות הוא תעודת עניות למועדון ה5.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מועדון החמש הוא היום הגוף הלגיטימי והרשמי והיחידי במדינת ישראל! הוא גם נתפס ככזה בידי הרשיות, ויש מסמכים והסכמים כתובים המגבים זאת!

כגוף כזה הוא אמור להגן על האינטרס הרחב של אספני ומשמרי הרכב (מבלי להיכנס כרגע להגדרה הבעייתית של מי הוא אספן רכב), ולתת תשובות רשמיות מול גורמים שונים, מועדון החמש גם יכול לשמש כ-"עד מומחה" בבית משפט בנושאים בעלי זיקה לתחום!

כל גוף אחר שינסה להתחרות בו יהיה מין הסתם גוף קטן יותר ויתפס בעייני הרשיות כקקיוני ולא רציני!

מועדון החמש העביר בעבר ויעביר גם בעתיד, חוקים ותקנות לטובת אספני הרכב ולכן יש חשיבות לבעלי עניין להיות בתוך הגוף המשפיע!

וזה בדיוק ההבדל בין פיל לפסנתר, פסנתר אפשר להפיל אבל פיל אי אפשר לפסנתר!

תמיד טענתי שעל מנת להיות בעלי השפעה חזקה יותר ובעלי משקל אלקטוראלי ויכולת אמיתית לשנות ולקדם דברים, צריך אפילו לגדול יותר, ולספח למועדון גם מועדונים נוספים הקרובים לתחום.

יתכן וכובד האחריות הנלוות להיותו של המועדון בית גם למאות בעלי רכבי אספנות, שלכל אחד מהם אינטרס שונה בנושא האספנות, לא נלקח בחשבון בעת הקמתו, וכרגע המצב שונה מלפני כמה שנים, לתחום נכנסו בעלי אינטרסים שונים שהבינו גם הם את הפוטנציאל הכלכלי של התחום, ופריחת תחום האספנות ושימור הרכבים, לא נעלמה מעינהם, ובמקום בו מעורב כסף, מעורבת גם פוליטיקה רעה.

מועדון קטן ואינטימי הוא אכן הפתרון הטוב ביותר לאהבת הרכב, אבל כאשר מבקשים גם לשנות ולהשפיע אין תחליף אמיתי לכוחות המשפעים! החלוקה לסניפים אזוריים אמורה היתה לפתור בעייה זו, גם מפגש קטן אינטימי נבחר וגם שייכות לגוף גדול ומשפיע, הבעייה שבכדי לממש את הפוטנציאל הקיים צריכה להיות מהפכה מחשבתית ושינוי אירוגני מתוכנן, צריך לזכור שכל המהפכות האמתיות שהשפיעו במהלך ההסטוריה, התחילו מהעם למטה ועלו עד אחרון המנהיגים, לדעתי, וההסטוריה לבדה תשפוט, אנו כרגע באמצע המהפכה.

עכשיו אפשר לשבת ולהתבונן מבחוץ ואפשר לנסות ולשנות מבפנים, עניין של בחירה-רן

רנצוק ידידי, למה לשנות ? לדעתי, ונראה שרבים יחזקו את דברי שמזה כמה שנים מועדון החמש לא מייצג אספנים, אלא אם אתה קורא אספן למי שמחזיק מכונית אחת או אופנוע, וזה למרות שגם מי שמחזיק רכב אחד יכול להיות בעל גישה נכונה לענייננו . קח למשל את חברי הועד במועדון, לכמה מהם יש יותר משני כלי רכב ? וכעת עשה נא חישוב מהיר מה האינטרס שלהם לעומת שלי למשל, ברור לחלוטין והוכח - האינטרס שלי לא נלקח בחשבון כלל, כמו שכתבתי בעבר במה שנקרא הפורום הסגור, אולי אני אספן לא רציני, אולי עני , או לא מוכשר, אבל עדיין אספן, מועדון החמש לא רוצה היום אנשים כמוני, ההתנהלות והעובדות קובעות לא הדיבורים, היום אין צורך לשחזר רכב, בעלי ההון יביאו אחד מח"ול, הכי טוב לא ?

ומה בעניין השחזור ? אותה הנאה למשל מעבודות הבניה שבצעת בעצמך ? ארשום כתובת לאתר שלנו ורק הבהרה . באתר זה מוצגים כלים אשר שופצו על ידי אספנים ישראליים או כאלה בעולם שקשורים עם הישראלים באופן הדוק, אז בוא והשווה.

www.classicmot.galeon.com

וכעת שאלה, השרשור הזה צריך להיות כאן ? עם כל הכבוד להנהלת קארספורום אשר נתנה באדיבותה במה זו. - זאב

zeev

פורסם
אולי אני אספן לא רציני, אולי עני , או לא מוכשר, אבל עדיין אספן, מועדון החמש לא רוצה היום אנשים כמוני, ההתנהלות והעובדות קובעות לא הדיבורים, היום אין צורך לשחזר רכב, בעלי ההון יביאו אחד מח"ול, הכי טוב לא ?

אתה לא אספן - אתה נכס לאספנות בישראל. :mm_yeah: :mm_yeah:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...