Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת נחת באין תיבת דואר שלי בעבודה הגיליון החדש של הקלאסיקון.

מדובר בעמוד כפול שכולל מידע על המיתרחש,איחולי ברכות ולוח קנייה ומכירה.

היתה שם,כמובטח,היתייחסות לפסק הדין בפרשת קיפניס-נמרי,וללא ספק מדובר באחת מהבדיחות היותר גרועות שראיתי לאחרונה.

ההיתייחסות כללה בדיוק 25 מילים,לא הוצג בה כלום ולא חודש בה כלום.

מצד שני למה כבר יש לצפות?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני קראתי את ההודעה הלאקונית.

הם בשלהם!!! אין דיון בעובדות המקרה. אין דיון במשמעות של ההחלטה על מועדון החמש בכלל ועל עזיבת חברים בפרט. אין בכלל התייחסות פומבית של יו"ר המועדון מר נחום קדמיאל ושל הדובר, מנהל פורום האספנות ויד ימינו של היו"ר מר קובי מילוא (מעבר לכך שאמרו לי בשיחה אישית שאני סה"כ צודק) - הם קיבלו החלטה פוליטית ועומדים אחריה בנסיון להשתמש בזמן שעובר כמרפא.

בעניין נמרי - ככה יעשה לאיש שהוועד חפץ ביקרו.

אני כבר לא מצפה לדבר....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

עזיבת חברים כלל לא מטרידה אותם,להיפך.

כידוע לכולם,אין וואקום גם כאן,ואת מקומו של מועדון ה 5 המאובן יתפסו בקרוב מועדונים אחרים שמורכבים מאנשים שאוהבים את הנושא באמת,ולא אוסף אינטרסנטים מחרחרי ריב ומדון.

הפרשה הזו טופלה כעת בדיוק כפי שטופלה לפני 3 שנים,שאז היא צצה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא מבין את שניכם, ואת המתלוננים האחרים.

דירשו לראות את הפרוטוקולים ואת הראיות. לא תקבלו ? פנו לרשם העמותות ובקשו ממנו לחייב את הועד לחשוף את הפרטים הללו.

דירשו לעיין ברשימת 700 החברים. לא תקבלו? פנו לרשם העמותות שוב, ובקשו ממנו לחייב את הועד לחשוף את הפרטים הללו.

צרו מסמך נאה ב Word או PDF. תכללו בו הכל. את השתלשלות האירועים, את נסיונות הטשטוש, את הדברים שנאמרו לכם בע"פ.

כיתבו מאמר שמסביר מדוע, גם אם נמרי וקיפניס זכים וטהורים, התנהלות הועד הנוכחי אינה עומדת בכללי שקיפות, ומדוע אין לאיש את הזכות לתמצת פרשיה שכזו ל-25 מילים, ולמעשה להסתירה מחברי המועדון, שבחרו את הועד כדי שייצג אותם.

איספו כסף מחברים התומכים בעמדתכם, לטובת ההדפסה ומשלוח.

מדובר בסכום לא גבוה. אני אשמח להשתתף.

שילחו את הדפים המפורטים הללו ל- 700 החברים. אם תעשו עבודה טובה מספיק, אני בטוח שימצאו 70 חברים שיסכימו לחתום על בקשה לכינוס שלא-מן-המניין של האסיפה הכללית.

ואז החליפו את הועד בכזה שרואה עצמו כמשרת הציבור, ולא ככזה שיודע טוב מכולם מה טוב לאותו ציבור.

נכון, לקטר ולהתרעם זה נוח יותר וגם זול.

אילו הייתי חבר המועדון, הייתי מתחיל לעשות זאת ביום שבו נפתח השרשור הזה.

למה אתם מחכים ?!

פורסם
CF ומועדון ה-5 משתפים פעולה מזה מספר שנים בהצלחה, מתוך מטרה לשלב בין חדש לישן ומתוך הבנה שאם לא נכיר את עברנו המוטורי - לא נוכל לכוון ולתרום לעתיד מוטורי טוב יותר.

שיתוף הפעולה הזה הוא אסטרטגי לשני הצדדים, כאשר ניידות הגולשים בין תחומי העניין השונים (אספנות, כללי, טכני וכו') תורמת לכולם ומקרבת בין מגוון התחומים השונים תחת ההגדרה מוטוריקה.

במסגרת שיתוף פעולה זה, ניתנה למועדון ה-5 אוטונומיה בכל מה שנוגע בניהול פורום אספנות, כאשר מנהלי אספנות הם היחידים שמטפלים בפורום זה. מנהלים אלו הם חלק בלתי נפרד מצוות הניהול של CF, אבל כפופים גם להחלטות גורם חיצוני - הנהלת מועדון ה-5.

אם מועדון ה-5 החליט החלטה מסויימת בהקשר לפרשת קיפניס-נמרי זאת זכותו. דרך הפעולה של מנהלי פורום אספנות היא מבחירתם החופשית, ואין להשליך מכך על צורת הניהול ותפיסת הניהול של שאר אתר CF. מנהלים באספנות שלא הסכימו עם דרך זו הצביעו ברגליהם.

כל השגה או תלונה על אופן הניהול של פורום אספנות יש להפנות אל מנהליו ואל הנהלת מועדון ה-5, מאחר ולהנהלת CF לא היתה יד והשפעה על עריכת פורום אספנות. הנהלת CF לא היתה בוחרת בדרך כזו.

מסיבה זו השרשור בו נכתבת הודעה זו לא נימחק, מאחר והוא מחוץ לאוטונומיה של מועדון ה-5.

אני מקבל את הגישה של אלה הטוענים שבעצם מועדון החמש הוא גוף ממלכתי אשר מייצג את כלל חובבי הרכב הישן וההסטורי במדינה אפילו אם לא התכוון להיות כזה בהתחלה, לפעילות המועדון על כן יש השלכות על דרך ההתנהלות של כל אספני, חובבי, ומשתמשי, הרכב האמור, כיוון שכך האם לא ראוי לתת בנושא זה במה גם לאלה אשר מסיבות השמורות איתם לא חברים במועדון אבל אוספים, משפצים או משתמשים ברכב מן הסוג האמור ? - זאב

zeev

פורסם
האם לא ראוי לתת בנושא זה במה גם לאלה אשר מסיבות השמורות איתם לא חברים במועדון אבל אוספים, משפצים או משתמשים ברכב מן הסוג האמור ? - זאב

אתה צודק, אך בוא נתחיל בקטן.

ראשית יתחיל מועדון החמש במתן במה לאלה שחברים בו.

יש קבוצה (גדולה\קטנה-תלוי את מי שואלים) שטוענת שיש להביא את כל פרטי הפרשה לידיעת כלל החברים.

וכיצד נוהג הועד בתגובה ? מפרסם ידיעה של 25 מלים שאינה אומרת כלום.

רוב חברי העמותה אינם גולשים בפורום הזה, ועל כן לעולם לא ידעו על הדיל שנסגר בשמם, עבורם, לטובתם, אך מאחורי גבם.

סתימת פיות למופת, וזאת בעמותה דמוקרטית שראשיה נבחרו על ידי החברים בכדי לייצגם. לא בכדי להסותם.

פורסם

טעות בידך מר ארנון, המועדון אכן נותן במה לאלה החברים בו, אלה מה ? הבמה נקראת הפורום הסגור אשר משתתפים בו באופן פעיל, לפי הבנתי מספר מועט של חברים , לא יותר מעשרות בודדות, על פי הבנתי דיון מהסוג שאנו מנהלים כאן ימחק מיד, מסיבה זו בחרתי להגיב כאן ולא במקום הטבעי לתגובות מסוג זה וכוונתי לפורום אספנות הפתוח, אותו כאמור רואים חברי מועדון החמש, וכאלה שלא. - זאב

zeev

פורסם

מר פרחי

שלומך?

חבל שלא הצטרפת אמש את רן ואלי במנסע לירושלים

היכן שהאנשים מדברים על רכבים ולא משווים ובודקים למי יש יותר גדול

חסרת

להלן הודעה שפרסמתי בפורום הסגור של המועדון, אני חש שגם כאן יהיו אנשים שיהיה להם מה לומר בנושא.

אני מקבל את הגישה של אלה הטוענים שבעצם מועדון החמש הוא גוף ממלכתי אשר מייצג את כלל חובבי הרכב הישן וההסטורי במדינה אפילו אם לא התכוון להיות כזה בהתחלה, לפעילות המועדון על כן יש השלכות על דרך ההתנהלות של כל אספני, חובבי, ומשתמשי, הרכב האמור, כיוון שכך האם לא ראוי לתת בנושא זה במה גם לאלה אשר מסיבות השמורות איתם לא חברים במועדון אבל אוספים, משפצים או משתמשים ברכב מן הסוג האמור ? - זאב

אני מקבל את גישתו של זאב כפי שהוצגה בפורום אחר, ומעלה מכך הצעה בנושא מפגשי שישי בתל אביב.

כבר שנים רבות שהמועדון נודד ממקום למקום כיוון שבעלי רכבים אחרים מפריעים.

הדבר המשותף לנו ולהם (למרבית הפליאה...) זה אהבת הרכבים. היא מתבטאת בדרכים שונות.

המועדון נתפס על ידם (לדעתי) וגם על ידי חלק מחברי המועדון כגוף אליטיסטי ומנוכר.

לדעתי יש צורך בשינוי הגישה, וכגוף ממלכתי על המועדון לקחת את האחריות על המפגשים בשישי ולמצוא מקום גדול שיוכל לכנס את כל סוגי הרכבים למיניהם. חברי מועדון יכנסו חינם, ומי שלא ישלם בכניסה, לכל סוג רכבים - אספנות/משופרות/4X4/חיפושיות/מועדון פורד וכדומה, יוקצה מקום, כך יוכל להתקיים הפנינג מוטורי מסודר בו לכל האנשים שרכב זה אהבה בשבילם, יהיה מקום להראות ולהראות.

אני לא נכנס כרגע לכל הצד הטכני, אני מניח שעל מנת שהדברים יקרו בדרך הזאת צריך להקדיש לכך מחשבה וזמן,

מילות המפתח במה שכתבתי הן שתיים - ממלכתיות ואחריות.

ממלכתיות - המועדון הוא גוף שאחריותו כבר כיום היא רבה יותר מאשר לחברי המועדון גרידא, ולמועדון יש את היכולת והסמכות לארגן דבר שכזה.

אחריות - משמעות המילה היא לראות את האחר. לא רק מה אנחנו צריכים כאנשים בעלי תחביב משותף, אלא גם מה מבקשים שאר המועדונים והגופים והאנשים שזה תחביבם.

הדבר עשוי לתרום רבות לתחביבנו בפרט ולקידום התרבות המוטורית בארץ בכלל.

אגב, בזמנו, ברמת גן, הדבר התקיים מעצמו ללא כל סדורים מתאימים ולכן זה גם לא החזיק ונאלצנו לנדוד משם. דבר כזה יכול להתקיים אך ורק אם גוף כלשהו יקח על כך אחריות ונדמה לי שאנו הגוף הנכון לעשות זאת, לפתור את הקושי שיש לנו במפגשים בתל אביב ולהרחיב את מעגל החברים במועדון.

יובל ששון

חבר מועדון מס' 13006

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
מר פרחי

שלומך?

חבל שלא הצטרפת אמש את רן ואלי במנסע לירושלים

היכן שהאנשים מדברים על רכבים ולא משווים ובודקים למי יש יותר גדול

חסרת

הייתי אומר שכדי שאתה ואחרים תוכלו לדבר לאורך זמן על מכוניות ורכבים אני ושכמותי נאלצים לפחות באופן זמני להשוות ולבדוק כמו שכתבת למי יותר גדול , ומה אגיד אני מקנא בך. - זאב

zeev

פורסם
. זה מזכיר לי ויכוח ישן עם עצמי לגבי הגדרת המונח "חבר אישי". צריך להיזהר עם הגדרה זו כשמדובר במכר ותו לא. בשבילי,מישהו שהוא "חבר אישי" זה מישהו קרוב כמו משפחה שמן הסתם משתף אותי באמת בעובדות.

אין לך שום ידע לגבי טיב היחסים בינהם-לכן הייתי נזהר שמא מר צוקרמן לא יתבע אותך על דיבה.

מה עוד שרועי צוקרמן גם נחשד בעוד עבירות כמו גניבת סיר הפוייקה, נסיעה במכוניות קטנות מ1.20 ,אי הגעה לג'ימקנות ועוד כהנה וכהנה צרות שהיריעה כאן קטנה מלהכיל.

אכן חמקמק ,טיפוס שלילי...

פורסם

ושכחת לציין את האשמה הכי גדולה, צוקי נוהג להתלכלך בגריז להבדיל מלא מעט "נסיכות" במועדון החמש

צ'וקי יבחוש בן שלולית מקרוב בן דומא השארת עלי סימני גריז אתמול, אתה לא יושב לידי יותר

אירית

פורסם
הייתי אומר שכדי שאתה ואחרים תוכלו לדבר לאורך זמן על מכוניות ורכבים אני ושכמותי נאלצים לפחות באופן זמני להשוות ולבדוק כמו שכתבת למי יותר גדול , ומה אגיד אני מקנא בך. - זאב

אני אשתדל לבוא עם הקטן שלי בפעם הבאה:wink:

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
ושכחת לציין את האשמה הכי גדולה, צוקי נוהג להתלכלך בגריז להבדיל מלא מעט "נסיכות" במועדון החמש

צ'וקי יבחוש בן שלולית מקרוב בן דומא השארת עלי סימני גריז אתמול, אתה לא יושב לידי יותר

אירית

ואתמול בקפה הוא ישב ממש מולי , לא עלינו, רחמנא ליצלן. טפו. טפו. טפו. נגד אשמדאי וכל השדים. - זאב

zeev

פורסם

ארנון,

חן וירון(ואנוכי) אינם יכולים להציג בקשה/דרישה(פרוטוקולים, ראיות...) זאת למועדון ה-5, וזאת מן הטעם שאיננו חברים בו יותר.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ארנון ועמית

אינני רואה טעם בצעד של בקשת פרוטוקולים, למיטב ידיעתי לא נדונו עובדות וראיות הפרשייה לגופו של עניין, וכל מה שנעשה זוהי קבלה של החלטה פוליטית למטרת נקיון שמו של מר נמרי מבלי לגעת בעובדות עצמן!!!

אירית

• תוכן חדש...