Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול גדול ל 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי 205 קופה שנת 93 עם מנוע שעשה 125000 בדוק כולל ספר טיפולים של הרכב, עכשיו לפי כול הטיפולים שהרכב עבר כבר 4 שנים שלא החליפו לו חגורת טיימינג, כלומר אני רוצה לעשות יישור קו כולל החלפת הרצועה וטיפול גדול לרכב, האם אתם ממליצים לבדוק עוד משהו במוסך? האם יש לכם הצעות למוסכים טובים באזור אשדוד- אשקלון וכמה זה אמור לעלות לי?

פורסם

אם כבר טיימינג, תחליף גם משאבת מים ונוזל קירור (שים נוזל מקורי או תחליפי איכותי!).

אפשר גם לנצל את ההזדמנות להחליף רצועה לאלטרנטור ולמזגן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמה לדעתכם אמור לעלות הכול כולל משאבת המים והרצועה של האלטרנטור והמזגן ? בכמה זה ייקר לי את הטיפול עם חשבתי רק להחליף רצועה + מותחן וטיפול שמנים ופילטרים לרכב?

פורסם

לא זוכר כמה עולה משאבת מים חדשה, אבל לא מדובר בחלק שדורש משכנתה רצינית וגם על העבודה להחלפתה אתה לא אמור לשלם הרבה (אם בכלל).

רצועות עולות משהו כמו 60 ש"ח לאחת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חברים היום בשעה טובה ביצעתי טיפול לרכב הכולל:

החלפת פילטרים ושמנים כולל שמן גיר

החלפת גומיות של משאבת הבלמים ( שתי גומיות שמחברות בין המשאבה למיכל שבתכו שופכים את הנוזל - כולל נוזל)

החלפת רצועת טיימינג+מותחן

החלפת רצועת מזגן ואלטרנטור

החלפת נורת ברקס פשוטה

ניקוי פשוט לקרבורטור ושטיפה חיצונית של המנוע והגיר, מלמטה ומלמעלה

מדיד שמן חדש

הוספת נוזל קירור לרדיאטור

כיוון דוושת הקלאצ'

כול החלקים כולל עבודה עלה לי 700 ש"ח ?

מה לדעתכם, אני בעיקרון עכבתי אחרי כול העבודה והיא נעשתה מקצועית מאוד.

פורסם

המחיר סביר בהחלט, חבל שלא הוחלף משאבת מים, ונוזל קרור בהזדמנות, שפורק והוחלף חגורת הטיימינג.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מחיר זול מאד, ראית איזה שמן גיר שמו לך?

אני החלפתי טיימינג מחזירי שמן רצועות מזגן אלטרנטור, ומותחן במחיר הזה.

מחיר קצת מוזר, במיוחד כשאתה רושם שבנוסף לזה עשו לך גם החלפת שמנים ופילטרים כולל שמן גיר ועוד כל מיני שטויות.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

ראיתי איזה שמן שמו אבל אני לא זוכר בדיוק זה היה ג'ריקן שחור והיה רשום עליו 80W 90W משהו כזה...

המחירים אצלנו בצפון הם כאלה בדרך כלל ומה עוד שבעל המוסך בחור מאוד אמין ובעל ניסיון של שנים בתחום, בנוסף שאלתי אותו על משאבת המים אם כדאי להחליף והוא אמר שזה מיותר אחרי מבט קצר בה וכאשר הוא בדק שאין חופשיות בהרכבה שלה אבל הוא אמר לי שאם אני רוצה הוא יחליף לי אותה בקלות.

מחר אני עולה מהצפון הרחוק(הגליל העליון) אל אשדוד אני יבחן את הרכב בנסיעה הזאת עם יש שיפור כולשהו בנסיעה.

פורסם

בדוק היטב את סוג השמנים וטיבם .

צריך גם לוודא כי נוזל הקירור הוא מאיכות טובה .

ודבר אחרון ,בדוק האם פילטר השמן מקורי .

המחיר זול .

נ.ב - אתה יורד מהצפון הרחוק (גליל עליון ) אל אשדוד . ולא עולה

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
ראיתי איזה שמן שמו אבל אני לא זוכר בדיוק זה היה ג'ריקן שחור והיה רשום עליו 80W 90W משהו כזה...

המחירים אצלנו בצפון הם כאלה בדרך כלל ומה עוד שבעל המוסך בחור מאוד אמין ובעל ניסיון של שנים בתחום, בנוסף שאלתי אותו על משאבת המים אם כדאי להחליף והוא אמר שזה מיותר אחרי מבט קצר בה וכאשר הוא בדק שאין חופשיות בהרכבה שלה אבל הוא אמר לי שאם אני רוצה הוא יחליף לי אותה בקלות.

מחר אני עולה מהצפון הרחוק(הגליל העליון) אל אשדוד אני יבחן את הרכב בנסיעה הזאת עם יש שיפור כולשהו בנסיעה.

1. שמן 80W או 90W זה שמן גיר ולא שמן מנוע!

2. המחירים בצפון לא זולים יותר מהמרכז. בד"כ - ההפך הוא הנכון (לצערי. אני מחיפה...)

3. לגבי משאבת המים - אני חושב שהוא טעה כי אם כבר הכל פורק, שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל שקט נפשי לשנים הקרובות.

4. חבל באמת שלא החלפת נוזל קירור. מערכת הקירור בצרפתיות שלנו רגישה מאוד ודורשת תחזוקה מתמדת תוך שימוש בחומרים איכותיים.

5. ע"פ המחיר שציינת, אני די בטוח חלקי החילוף לא היו מתוצרות איכותיות במיוחד...

פורסם

אם אין סימני דליפה מן המשאבה וברכב היה תמיד נוזל קירור (ולא מי ברז), אפשר לוותר על החלפת המשאבה.

לפני כחודש החלפתי ב- 205 שנת 97 , 210,000 ק"מ , משאבת מים בזמן החלפת רצועת טיימינג. החלפה קודמת של המשאבה והרצועה היתה ב- 125,000 ק"מ. הרצועה הישנה (מקורית צרפתית)הייתה ללא סימני בלאי והמשאבה (ככל הנראה מקורית גם היא)היתה נקייה לחלוטין מסימני אבנית וקורוזיה. החלפת המשאבה הוסיפה 200 ש"ח לחשבון ובדיעבד אני לא סבור שהייתה מחוייבת.

פורסם

אדון COMMANDER: מכיוון שמשאבת מים מחליפים פעם בכמה שנים, העלות של משאבה חליפית לא בשמים (כמו שציינת, באזור ה-200 שקלים) ומכיוון שבכדי להחליף אותה, יש לפרק את רצועת התזמון ולרוקן נוזל קירור, עדיף היה כבר להשקיע ולהחליף ואז יש ראש שקט לשנים הקרובות.

הישראלי הממוצע מנסה לחסוך כמה שיותר כסף עכשיו ומיד במקום להסתכל קדימה ולראות איך לחסוך כסף בעתיד.

• תוכן חדש...