Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום!

רציתי להתייעץ לגבי בניית מערכת באוטו יש לי רנו 19 5 דלתות .

לא מזמן קניתי רמקולים של JBL 70RMS ורדיו דיסק של קנווד KDC-MP205 כעת אני מתלבט מה לעעשות

אני יודע כי ליציאה של המגבר דרך הרדיו דיסק ניתןן לבחור שתהיה יציאה לסאב או לרמקולים אחוריים כרגע יש לי מאחורה רמקולים של JBL כמו שהזכרתי ומקדימה יש לי רמקולים של פיוניר בדש' 4'' עכשיו אני רוצה להוסיף מגבר השאלה האם כדאי להוסיף סאב ולהחליף את ה4'' ב4'' אחרים יותר טובים, ואז לנתק את ה9*6 והאם בכלל אפשרי לחבר רמקולים קדמיים וסאב למגבר המחובר ליציאה של רמקולים אחוריים של הHU?

או פשוט להשאיר הכל ולחבר רק מגבר על ה9*6?

בנוסף האם ניתן לחבר מגבר 4 ערוצים על יציאה אחת מהHU שהיא לרמקולים אחוריים ולחבר למגבר גם רמקולים קדמיים וגם אחוריים ?

תודה רבה...

אשמח לקבל המלצה על 4'' טובים שיעבדו טוב גם בלי מגבר.

• תוכן חדש...