Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב עד 140 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותנו התקציב הנ"ל של 140 אלף ש"ח לרכישת רכב חדש של שנת 2008

הדרישות מהרכב הן:

בראש ובראשונה נוחות ומרווח פנימי.כלומר בעל הרכב יהיה אדם נכה שיש צורך במרחב פנימי גדול עד כמה שניתן לאדם נכה.

לאחר מכן באים השקולים כמו צריכת דלק אמינות וסחירות(כל שלוש שנים יש צורך במכירת הרכב)

אשמח באם תוכלו לכוון אותי לרכב ספציפי ולתת חוות דעת על המכוניות שכבר התרשמתי מהן

טויוטה קורולה החדשה, אופל אסטרה

חשוב לציין כי לא משנה נפח המנוע רק חשוב שיהיה מ1600 ומעלה ולא יותר מ-2000 סמ"ק

ואך ורק אוטומטי

בתודה מראש

יוסי

פורסם

לגבי טויוטה קורולה צריך לבצע נסיעת מבחן על מנת להתרשם מהגיר הרובוטי(רכב ידאני עם מצמד מנוהל ע"י מחשב).

ואם כן אני ממליץ על הקורולה 5 דלתות שנקראת גם אוריס ברמת גימור מפוארת.

לשקול גם את הטויוטה פריוס ההיברידית שעולה מעט יותר מתקציבך צריכת הדלק עומדת על 1/24 ק"מ לליטר, עם מנוע 1500CC , את כל הפרטים ניתן לקבל בסוכנות.

מכאן יש רשימה ארוכה של מכוניות במסגרת תקציבך, סיטרואן C4 מאזדה 3 הסובארו אימפרזה החדשה (עדיין לא בסוכנויות, אבל רכב מאוד מסקרן), ועוד, במיוחד אם מדובר בנכה צריך לבדוק פיסית את נוחות הכניסה והיציאה מהרכב.

פורסם

נוחות ומרווח פנימי הוא לא ימצא במאזדה 3.

אני הייתי מליץ דווקא על המגאן, או הפוקוס.

הן מהמרווחות והנוחות בקטגוריה - בנוסף גם מהבטוחות ביותר.

רק מה - בפוקוס הייתי הולך לכיוון ה2.0, אלא אם כן אביך הוא אדם שלא ממהר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עוד אופציה: ב-140K וקצת ישנה הגולף "פלוס" 1.6 הבסיסית, היא מעט יותר גבוהה ומרווחת מהגולף הרגילה וייתכן שתיתן מענה הולם. לא הרכב הזריז ביותר בעולם (בערך כמו הפוקוס 1.6) אבל אמורה להיות די נוחה ואיכותית.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לא נכה אבל בהחלט זקוק לייעוץ לגבי משפחתית חדשה עבור ההורים. זרקו בשרשור שמחליפת האימפרזה מסקרנת. מישהו יודע קצת יותר פרטים? מתי תגיע לישראל, מה רמת הבטיחות והאביזרים. ביצועים. כל תשובה תתקבל בברכה. תודה

פורסם

עדין אים פרטים מדויקים לגבי מועד הגעתה של האימפרזה או המחיר שלה. יש ידיעות שהיצרן פירסם לגבי השיפור במנועים ובאיבזור הבטיחותי וכל מיני גאדג'טים שהוסיפו בתא הנוסעים. חוץ מזה היא מגיעה בתצורת הצ'בק סוף סוף.

תהנה

פורסם

היא הכי מדליקה בגלל האצ'בק אבל עדיין, הייתי רוצה לדעת יותר על ביצועים, האם יהיה לה ESP וכמה כריות אוויר. מעניין איך ואם בכלל היא תימכר בגרסת ליסינג?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום רב,

אתמול הייתי עם אבי בסוכנות מאזדה בחיפה ועשינו נסיעת מבחן לצערי הרכב אינו מספיק מרווח לאבי למרות שהיה בעל תאוצה

ככה שמהבחינה הזו הרכב יורד מהפרק בנוסף אבא נבהל מהצריכת דלק של 1:8 שבטח במציאות היא 1:7

חשוב לציין שהקטגוריה מעט השתנתה כלומר הוא מעוניין ברכישת רכב 1800 סמק עד 2000

שוב המאפיינים החשובים הם: נוחות, צריכת דלק(עד כמה שניתן למרות היותו מנוע 1800\2000)וסחירות.

רצינו לעשות באותו היום נסיעת מבחן על הסובארו אך לצערנו הדגם החדש עדיין איננו הגיע...ולא ידוע מתי יגיע...

ראיתי עוד שני דגמים שמשכו את מבטי באינטרנט והם:

הונדה סיוויק 4 דלתות 1.8 LS

10.5 עירוני,19.6 בין עירוני,14.9 ממוצע

אופל אסטרה 5 דלתות enjoy

9.5 עירוני,16.1 בין עירוני, 12.8 ממוצע

שהצריכת הדלק שלהם יותר טובה משאר המכוניות שראיתי עד כה

סובארו אימפרזה, סיטרואן C4, מאזדה 3, שנעים כ-1:8 ק"מ

אשמח לקבל חוות דעת על הדגמים הנ"ל ועל מה אתם ממליצים ללכת

בנוסף עוד פרטים על ההונדה שנראית הכי אטרקטיבית כרגע.

תודה מראש

יוסי

פורסם

הי,

הB4 החדשה 2008 נמכרת במחירי 2007 - כלומר 151K, אומנם חורג קצת מהתקציב אך מדובר ברכב מאובזר ונוח, מנוע2.0 עם 165 כ"ס ואני באמת מייעץ לך ללכת ולערוך נסיעת מבחן ולהתרשם בעצמך...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם צריכת הדלק כל כך חשובה לך אז תלך על טויוטה פאריוס כמו שהמליצו לך, לא תמצא היום רכב יותר חסכוני. נכון שהוא עולה יותר מהתקציב אבל אם תקנה פריוס אתה תחסוך גם בדלק וגם בטסט (מנוע 1500 לעומת 1880-2000 שאתה רוצה) וגם בטיפולים ככה שתוך שנה וחצי שנתיים אתה מחזיר את ההפרש במחיר ומתחיל "להרוויח".

הרכב גם מאוד מרווח ומאובזר רק צריך להתרגל לחלון האחורי, למרות שהוא חלון גדול.

פורסם

תודה על שתי התגובות אך לצערי רכב עם מנוע 1500 לא עוזר כי אבי בגלל היותו נכה, מורשה לקנות 1800-2000 סמק ולקבל הנחה במיסים(אני לא יכנס לזה)ככה שהטויוטה יורדת מהפרק

בנוסף רכישת B4 היא יקרה בהרבה מהתקציב שנמתח עד הקצה למעלה ולכן גם היא לא אקטואלית למרות הפיתוי הרב(התרשמנו מאוד בסוכנות)

אשמח באם תוכלו לכוון אותי למכונית בתקציב עד 140 אלף ש"ח ואם תגיבו לגבי ההונדה והאופל ודגמים נוספים

תודה מראש

יוסי

פורסם

שיעשה נסיעת מבחן על הסיוויק, נראה כי היא מתאימה לדרישות. אפשר גם לחשוב על מכוניות בתצורה קצת אחרת - מיניואנים קומפקטיים כמו הרנו סניק. המרווח גדול יותר והכניסה אליה (ואל דומותיה) קלה משמעותית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבעיה היחידה עם הסיוויק היא שהרכב אינו מאובזר ביחס למחיר המכוניות באותה קטגוריה ללא מגנזיום פנסי ערפל ועוד...

לפי הבדיקה שלי הרנו סניק עולה 150 אלף ש"ח בעוד שהתקציב עומד על 140 האם אני טועה?

אשמח לשמוע עוד ביקורת על ההונדה

תודה מראש

יוסי

• תוכן חדש...