Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום אנשים.

האוטו סובארו ג'אסטי שנת 90 מנוע 1000 קרבוטור כמובן

אתמול בדיוק סיימנו אני וחבר לשפץ ראש מנוע והחלפנו על הדרך מותחן טיימינג ועוד כמה ממתקים.

האוטו עובד מצוין רק הרעש של המנוע הנקי והמשויף והאטמים החדשים מדליק אותי:-)

עכשיו התגלו 2 בעיות אז לפני שאני יורד אל האוטו בחום הזה אני זקוק לעצה מהמומחים פה

שאני מתניע את האוטו הסטרטר זז קצת לאט וההתנעה לוקחת קצת הרבה זמן אחרי כמה סיבובים זו בעיה ראשונה.

בעיה שניה האוטו סוחב הוא חזק :twisted:(לא ידעתי שיש כזה כוח במנוע 1000),רק שהילוך ראשון צריך להזרים הרבה דלק בשביל תזוזה ויש לפעמים קפיצות קלות שאני משחרר קלאץ ואני משחרר לאט לאט ועדיין.

למישהו יש רעיון ממה זה אמור לנבוע?אולי כיוון קרבוטור

את הקרבוטור דרך אגב הוצאנו וניקינו

ואם תוכלו להעלות תרשים\סירטוט סימוני טיימינג למה אני לא בטוח בחיבור ששמנו אותו רק בשביל להיות שלם עם עצמי

נ.ב

עבדתי עם חבר שעובד במוסך מורשה סקודה וזה היה נחוץ מאוד

תודה ושבת שלום

רז

תמונות קצת

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

תודה רבה !

עשית לי את השבת:-D

מלך

ולגבי הבעיה השניה

בהילוך ראשון אני שם הרבה גז בשביל שהאוטו לא יתכבה ,בהפעלת מזגן האוטו מתכבה

ובנסיעה איטית(הילוך ראשון או שני וקצת בשלישי ) יש תזוזות אחורה קדימה של הרכב.

למישהו יש מושג מה שורש הבעיה? מה לבדוק מה לתקן ?

בתודה רז.

פורסם

בדוק לפי הסדר איכות חוטי הצתה, כוון הצתה, נקוי קרבורטור לקוי, הדורש פתיחה מחדש, וטיפול אצל מקצוען בתחום.

הביצועים ישתפרו ויורגשו מידית, ויחזירו את ההשקעה.

פרטים בהודעה פרטית ללא שום התחייבות מצידך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...