Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

צריך עזרה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב יש לי מגבר באוטו PLA4200וPyle הוא די חזק עכשיו יש לי עוד מגבר של sherwood ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו ועם עדיף לחבר אותו עם הPLA4200וPyle שיש לי כבר האוטו

ועוד דבר אחד ניסיתי לחבר אותו למצבר אבל הוא לא ממש עבד מישהו שיכול לעזור לי תודה...

niger_h

 

הודעת מינהל המערכת: באמת אתה צריך עזרה. הנה היא כאן!(לחץ).

פורסם

מזל שרשמת כותרת - לא הייתי מוצא אותך ולא יכולתי לעזור לך .. שנה אותה - ינעלו לך .

 

עכשיו - כשחברת את המגבר למצבר - מין הסתם עשית את זה בחאפרויות נכון ?

חברת רימוט למגבר ? אם לא סימן שאתה לא יודע מה - ושכדאי לתת לבעל מקצוחע לעשות לך את מה שרק תגיד לו תאמין לי הוא ידע לעשות זאת טוב .

 

למה שתי המגברים ברכב מה אתה מתכוון להגביר איתם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...