Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבאתי היום את הסופרימו" הגדול והכבד" ושבוע שעבר קניתי את האלייט 3WAY החדש CDM 88 אז עכשיו יש לי גם את החדש וגם את הישן CDM 54

רק ניראה לי שתיהיה לי בעיה להתקין את הסופרימו בקורה הוא יותר גדול מהCDM 88 שני אלמנטים גדולים על הקורה נקווה שניסתדר איתם

::FEEL THE {XS} power::

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש! אחלה רכיבים. אם תוכל לצלם אחרי ההתקנה את ההתקנה והבניות, יהיה יותר אחלה (לנו).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מקווה שמחר אני יסיים לבנות את המידראנג והטויטר בקורות חוץ מהריפוד שזה יעשה רפד מיקצועי

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
מקדימה יש 12 רמקולים שני טויטרים שני מידראנגים שני וופרים מה לעשות אני קצת משוגע עד כדי כך שגם אני לא מבין את עצמי

:shock::shock::shock:

אה?

12?

והכל על 4 אוהם?

כמה חשמל בדיוק מניע את הדבר הזה?

לדעתי אפילו שלא שמעתי יש לי את האמונה בעצמי שזה כבר עבר את גבול הטעם הטוב.

אני יודע שאני נביא זעם אבל ברצינות זה מתחיל להיות עיסוק בכמות במקום באיכות , ולשכוח שמתעסקים במוזיקה אלא רק ברמקולים.

"אני תמיד אעדיף בחורה עם תכשיט אחד יפה שמחמיא לה ולא בחורה שנראת כמו תצוגה של ה.שטרן "

• תוכן חדש...