Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדל בין הסופרימו לסופרימו פיקולו מכל הבחינות רכות שמע מחיר בקיצור הכל לא מצאתי איפה לישמוע את שניהם א מי שמכיר ושמע אשמח לקבל המלצות תודה :roll:

::FEEL THE {XS} power::

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לסופרימו פיקולו יש הענות אוף אקסיס נחותה מהסופרימו - מעבר לזה אני יודע שמדובר בשתי חיות זהות.

הטוויטר מדהים - הוא נקי וצלול (ממש מרגיש כאילו שאתה שוחה בבריכה ביום חמסין כשאתה שומע אותו) אבל ברוב המקרים ששמעתי אותו גם נתנו לו קצת יותר מידי "מיץ" ובתוך הבריכה היו כמה כרישים... הוא פשוט היה חד מידי.

אני מאמין שאפשר להוציא ממנו תוצאות פשוט מדהימות!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן אדי הנוגע לאוף אקסיס אתה צודק במאה אחוז .

הפיקולו חייב להיות און אקסיס אם לא אתה שומע TW1 .

לי יצא לשמוע אותו עם מגברים בסגנון אודיסון LRX , ורוקפורד T300.2 .

התוצאות היו מטורפות .

פשוט חוויה .

פורסם

מיץ? 100 אראמאס זה לא מיץ:(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מיץ? 100 אראמאס זה לא מיץ:(

נכון זה לא -אבל עור התוף שלך זה גם לא מסננת.

200 RMS או לא - זה טוויטר!

ישבתי בזמנו ברכב של אבי בישלה למי שזוכר - הפיקולו היו מדהימים - אבל הוא נתן להם לכל אחד 140 RMS וזה היה כואב להחריד - לא יכלתי לצאת מהרכב שלו בגלל שלמרות זה שהם ממש הכאיבו - הם פשוט היו הטוויטרים עם הצליל הכי נקי שיצא לי לשמוע.

הייתי שם אותם על מגבר 50 RMS אפילו 35 RMS ואני בטוח שהייתי נהנה מהם הרבה יותר כי הם היו מדברים אליי ולא צועקים אליי - ממש לא צריך מנוע חזק בשביל להתניע שניים כאלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מתעלק : מישהו יודע עד כמה ניתן לרדת איתם ? כלומר מאיזה HZ ניתן לחתוך אותם מלמטה ?

עריכה :

אני מתכווין על אמת , לא תדר שמורל נוקטים ,ואז כשאתה מגיע למציאות מסתבר שאם אתה שם מגבר טיפה חזק , התדר נודד למעלה . או שפתאום אתה מגלה שיש לך "חור "

בברכה יהודה

פורסם

הוא כבר בבניות מטורפות - כל האוטו שלו (שם הרכב צונזר :-) ) בניה אחת גדולה במיוחד הבגז :wink:

אם כבר במחירים האלו אז לכוון להכי גבוה - משמע על הפיקולו 4 אינץ.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

השאלה היא האם הבניות מכוונות לסאונד או רק לשואו?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
השאלה היא האם הבניות מכוונות לסאונד או רק לשואו?:)

מתמונה אני לא יכול להגיד לך למה זה מכוון.

אבל מה שבטוח את השואו הבניות כבר נתננו .

אין חתימה!!

• תוכן חדש...