Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

יש לי מיצובשי לנסר שנת 90 ואני רוצה להתקין מערכת בתקציב של 4300 שח

חבר שלי הרכיב לי את התפריט הבא

רדיו דיסק של sony 7815

סאב כולל תיבה hifonics hfi 12d4

מגבר erunch pzi 175.4

רמקולים קדמים של הרץ סדרת אנרגי

רמקולים אחורים של morel plus 6.9

מה אתם אומרים על המערכת הזאת?שווה את הכסף?

בתודה....

פורסם

מבלי להתייחס לרכיבים שציינת, לדעתי קודם שואלים ואחכ קונים ומתקינים ולא להפך.

אם אתה מרוצה , אז תהנה. זה הכי חשוב. לא כמה עלה ואיך קוראים למותג.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

סליחה אחיי(**עם אחים מדברים בבית ולא מתכתבים כאן**) לא קניתי את המערכת

אני רוצה ליקנות אותה אני שואל איך היא

פורסם

בלבלת אותנו,,רשמת בכותרת "חבר התקין" ובגוף ההודעה "רוצה להתקין", אז ככה זה ניראה שלפחות כבר קנית את הרכיבים.

בכל אופן, רכבים טובים יחסית, אבל הייתי ממלית שתציין תקציב וננסה לראות אם אפשר להמליץ לך על רכיבים יותר טובים יחסית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
שלום...

יש לי מיצובשי לנסר שנת 90 ואני רוצה להתקין מערכת בתקציב של 4300 שח

חבר שלי הרכיב לי את התפריט הבא

רדיו דיסק של sony 7815

סאב כולל תיבה hifonics hfi 12d4 שמעת אותו ? כי אני לא שמעתי על מישהו שקנה אותו , יש מספיק סאבים מעולים במחירים טובים שממש לא נראה לי שזה כדאי . תבדוק בפורום על פניקס גולד ועל רוקפורד P2 ועל סרווין ווגה הד

מגבר erunch pzi 175.4 יש לך קישור למגבר ? כי או שטעית בשם או שאני לא שמעתי עליו

רמקולים קדמים של הרץ סדרת אנרגי קומפוננט טוב . הבעיה היחידה היא שאני חושב שגם אותו לא שמעת , ולא בטוח שתהאב אותו

רמקולים אחורים של morel plus 6.9 למה ? יש לך כסף מיותר לשלם על 6X9 ?

מה אתם אומרים על המערכת הזאת?שווה את הכסף?

בתודה....

אני מציע שתגיע למפגש הבא ותשמע כמה סטים ואז תידע מה יותר מוצא חן בעינך ומה פחות ותוכל להחליט , החלטה יותר מושכלת

בברכה יהודה

פורסם

סה"כ רכיבים טובים וזה מראה שהחבר שלך יודע משהו או שניים בתחום

הדברים שלא ברורים לי הם - למה הוא הלך על קדמיים ואחוריים עם אופי מנוגד לחלוטין בצליל?

הוא רוצה שהמוראל מאחורה יהיו רגועים בזמן שההרץ צועקים מקדימה? - יכול להיות שילוב טוב - אבל רק בתנאי שאתה אוהב את הצליל של הרץ.

הסאב - לא שמעתי מעולם אז אני לא יכול לדעת - אבל ההצעה כאן של P2 לא רעה דרך אגב.

המגבר הוא סביר מינוס - הדיעות עליו חלוקות - אבל הוא עושה את העבודה שלשמה נוצר ובמחיר הזה המערכת היא פחות או יותר תמורה יפה מאוד לכסף שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
סה"כ רכיבים טובים וזה מראה שהחבר שלך יודע משהו או שניים בתחום

הדברים שלא ברורים לי הם - למה הוא הלך על קדמיים ואחוריים עם אופי מנוגד לחלוטין בצליל?

הוא רוצה שהמוראל מאחורה יהיו רגועים בזמן שההרץ צועקים מקדימה? - יכול להיות שילוב טוב - אבל רק בתנאי שאתה אוהב את הצליל של הרץ.

הסאב - לא שמעתי מעולם אז אני לא יכול לדעת - אבל ההצעה כאן של P2 לא רעה דרך אגב.

המגבר הוא סביר מינוס - הדיעות עליו חלוקות - אבל הוא עושה את העבודה שלשמה נוצר ובמחיר הזה המערכת היא פחות או יותר תמורה יפה מאוד לכסף שלך.

אם כל הכבוד ידידי.. לפי מה החלטת שהמגבר הוא סביר מינוס?!

אם יש סאב שאתה לא מכיר ולא ממליצים אותו כל ילד בן 17 בקארזפורום הופך אותו לציוד לא איכותי/טוב? חובה לוותר עליו ולקחת מה שכל העולם לוקח ולהיות חלק מהעדר?

למה כל מערכת שיוצאת מייעוץ בפורום חייבת להיות או פוניקס גולד או פי2 או סי12?

למה כל המגברים שיש לכם להציע לאנשים זה גיביאל 75.4 או מק אודיו?!

אתם מבינים בכלל כמה סחורה טובה מסתובבת בשוק שאתם אפילו לא מכירים ושוללים כי לא יצא לכם לנסות אותה?! או שמעתם אותה בהתקנה לקוייה ברכב של איזה ילד שכיוון אותה בצורה זוועתית?!

מה שיותר גרוע זה שמכל ההמלצות אתם הורגים ציוד מעולה בשוק ומעלים את המחיר של הרכיבים עליהם אתם כל כך ממליצים..

אולי תפסיקו אם ניחושים ותפתחו קצת את הראש?!

אישית, תוך שנה החלפתי ברכבי אולי 15 מגברים שונים! משלל חברות! והם הוחלפו לא בגלל שאני לא יודע מה אני רוצה מעצמי.

הם הוחלפו כי אני לא מוכן להציע ציוד לבן אדם שאני לא מכיר אישית! ורק אחרי זה אני בלב שלם אציע את אותו הציוד למישהו אחר שסומך עלי כי אני רושם בקארז פורום או כי אני מתקין לאנשים מערכות או כל דבר אחר.

נ.ב.

מניסיון ארוך שלי עם מגברי הקראנץ הם אלופים ביחס של מחיר מול תמורה! מגברים מצויינים ועבדתי גם על סדרות הגראנד פאוור וגם על הPZI.

נ.ב.2

מצטער שציטטתי דווקא אותך אני לא מתכוון להתלבש עלייך או משהו אני מדבר בכלליות!

הכוונה היא גם לתגובה של יהודה וגם בנקודה למחשבה לכלל הפורום (במיוחד לכל התוכים למינהם).

פורסם

אם יש סאב שאתה לא מכיר ולא ממליצים אותו כל ילד בן 17 בקארזפורום הופך אותו לציוד לא איכותי/טוב? חובה לוותר עליו ולקחת מה שכל העולם לוקח ולהיות חלק מהעדר?

למה כל מערכת שיוצאת מייעוץ בפורום חייבת להיות או פוניקס גולד או פי2 או סי12? אולי תאמר לנו (ובאמת נשמח לשמוע) מה עוד יש במחירים האלו בארץ ? אתה רוצה עוד כמה שאין בארץ ?

למה כל המגברים שיש לכם להציע לאנשים זה גיביאל 75.4 או מק אודיו?! יש עוד כמה שאני אקנה אבל לבטח לא אתה ולא אף אחד שבא לכאן . ובוודאי לא במחירים האלו . אלא אם כן קראנץ' נחשב להיי אנד יחסית אליהם

אתם מבינים בכלל כמה סחורה טובה מסתובבת בשוק שאתם אפילו לא מכירים ושוללים כי לא יצא לכם לנסות אותה?! או שמעתם אותה בהתקנה לקוייה ברכב של איזה ילד שכיוון אותה בצורה זוועתית?! אני בהחלט אשמח להרחיב את אופקי בנושא (בלי צחוק )

מה שיותר גרוע זה שמכל ההמלצות אתם הורגים ציוד מעולה בשוק ומעלים את המחיר של הרכיבים עליהם אתם כל כך ממליצים..

נ.ב.

מניסיון ארוך שלי עם מגברי הקראנץ הם אלופים ביחס של מחיר מול תמורה! מגברים מצויינים ועבדתי גם על סדרות הגראנד פאוור וגם על הPZI. מאוד יתכן

נ.ב.2

הכוונה היא גם לתגובה של יהודה וגם בנקודה למחשבה לכלל הפורום (במיוחד לכל התוכים למינהם).

אני אומר לך משהו לגבי התגובה שלי . אני אנני מתעניין במיוחד בציוד כזה , אבל דבר אחד הפריע לי וזה שההצעה הייתה לא "נכונה" . שום דבר לא התלבש עם השאר . ולכן אמרתי לו שילך לשמוע .

עכשיו הבחור אמר שהוא רוצה דיעה הוא קיבל . אם אתה חושב שאני טועה , אז במקום ל"רדת" עלי אולי תיתן הצעות חליפיות . מאוד יתכן וקראנץ' היא אלופת התמורה למחיר , לא התענינתי ולא יודע . אבל למה אתה חושב שלתת לו כמה סאבים לבחירה זה יותר גרוע מאלו שהוא קיבל עליהם המלצה ?

אני אומר לך עוד משהו . לא בדקתי 15 מגברים , וחלק מהדברים שאני חושב וממליץ עליהם לא שמעתי (הנך רשאי לצלוב אותי , רק תקח תור כי יש עוד כמה בפורום שרוצים ) . ובד"כ אני כבר לא נכנס לשירשורים של מערכות בתקציב הזה כי זה תקציב קטן מידי לדעתי ואין לי חשק לתת שמות . ואת הJBL ואת המק אודיו וכול המגברים האלו אני אישית לא אוהב .

אבל כשיש יעוץ כזה שנותנים לו ,אני אתן לו כמה אפשרויות שילך וישמע ויחליט לבד מה מתאים לו .

ואם יש לך דברים יותר טובים אתה מוזמן לייעץ לבחור, במקום להתחיל לגעור/לרדת/לבקר המלצות של אחרים

בברכה יהודה

פורסם

BUB,

דעתך מקובלת ומובנת. אך עשית רק חצי עבודה. אם יש לך את הידע והניסיון עם מיני רכיבים אלטרנטיביים ש"העדר" לא נחשף אליהם ולא מכיר, אנא שתף אותנו. בדקת מגברים וראית דברים ששווים או לא שווים את הכסף - ספר לנו, תפתח עוד אופציות, לאט לאט זה יטפטף. גם אם סתם תזרוק כמה שמות מה"מומלצים" שלך זה יעזור.

יואב

יואב :arrow:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עשיתה רק טעות 1 ש לא הגברתה את סב עם מונו כי עם פזי הזה אתה לא תיפתח אותו אני אומר זאת מי תאך ניסיון שלי כי יש לי את סב הזה .

JDM..

פורסם

למה כל מערכת שיוצאת מייעוץ בפורום חייבת להיות או פוניקס גולד או פי2 או סי12?

למה כל המגברים שיש לכם להציע לאנשים זה גיביאל 75.4 או מק אודיו?!

אתם מבינים בכלל כמה סחורה טובה מסתובבת בשוק שאתם אפילו לא מכירים ושוללים כי לא יצא לכם לנסות אותה?! או שמעתם אותה בהתקנה לקוייה ברכב של איזה ילד שכיוון אותה בצורה זוועתית?!

אישית, תוך שנה החלפתי ברכבי אולי 15 מגברים שונים! משלל חברות! והם הוחלפו לא בגלל שאני לא יודע מה אני רוצה מעצמי.

הם הוחלפו כי אני לא מוכן להציע ציוד לבן אדם שאני לא מכיר אישית! ורק אחרי זה אני בלב שלם אציע את אותו הציוד למישהו אחר שסומך עלי כי אני רושם בקארז פורום או כי אני מתקין לאנשים מערכות או כל דבר אחר.

נ.ב.

מניסיון ארוך שלי עם מגברי הקראנץ הם אלופים ביחס של מחיר מול תמורה! מגברים מצויינים ועבדתי גם על סדרות הגראנד פאוור וגם על הPZI.

נ.ב.2

קראתי רק עכשיו - אני לא נפגע או משהו כזה ואני מקבל את מה שאתה אומר

אבל לא אמרתי שזה מגבר רע...

מה שאני אומר על המגבר הזה זה גם בדיוק מה שאני אומר על המגבר קלריון בחתימה שלי וסה"כ זה ציוד שאני אוהב ומתרשם ממנו.

לא דיברתי על יחס תמורת מחיר אלא דיברתי על המוצר בפני עצמו הוא מוצר בינוני - תרצה או לא תרצה.

גם אני אם אני רוצה או לא - למרות היחס של מחיר לתמורה שהוא פשוט עצום בקלריון שלי - זה מגבר בינוני אפילו קצת פחות מזה ובדיוק ככה גם המגבר של קראנץ'. סביר מינוס בטבלה שלי זה רחוק מלהיות זבל סיני נוסח B52

ושמעתי כמה מגברי קראנץ' עובדים ואני לא חושב שהם מגברים רעים או לא טובים, הם עושים את העבודה שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...