Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנסיון עם מאזדה 3- הייתה משפשפת את גחונה בפס האטה בבסיס שלי באופן קבוע.

מגאן 2, אסטרות צבאיות, מגאנים צבאיות, 307SW ועוד מספר רב של רכבים לא היו מפשפשים את הגחון בבאמפר הזה.

אני כבר הסקתי שה-3 באמת נמוכה (מרווח גחון נמוך).

פורסם
לא מופיע במפרט הטכני את המרחק מהקרקע

אני מבקש איך זה נקרא מרווח גחון באנגלית

אם לא מופיע בפרוספקט, סימן שיש להם מה להסתיר = נמוך מידי

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

באמת שאינני מבין על מה אתם מדברים, הייתי בעל אימפרזה 1.6 שנחשבת לבין הנמוכות במשפחתיות והיא איפלו באמפמרים הייתה לוקחת על 40 קמ"ש בלי בעייה, נכון היו מדרכות קצת גבוהות, לפני חודשיים החלפנו למאזדה 3 (08') הרכב מאוד גבוה, כנ"ל גם הגחון שלו, יש למאזדה בגחון מן גומי שחור כזה שמתלבש על הטמבון הקידמי למטה, אולי זה משתפשף לכם במדרכות, אבל בבאמפרים אין לי מושג על מה אתם מדברים!

אולי שמו אצלכם קירות במקום באמפרים באזורים בהם אתם גרים, או שאני לא יודע מה. אבל עם המאזדה אני עולה ויורד מדרכות בלי לדפוק חשבון לעומת האימפרזה שהייתה מקבלת פצצות בשאסי מהמדרכות הללו.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

מרווח הגחון בפריבטים די אחיד - 18-20 ס"מ. אבל מה שמפריע לכם זה לא מרווח גחון אלא זויות הגישה והנטישה של הפגושים... פורד פוקוס בהחלט מצטיינת בזוית גישה גרועה במיוחד.

ביצענו פעם מדידה של זויות מרכב וכולי, על מכוניות ליסינג טיפוסיות בהשוואה לדיפנדר, מצ"ב הכתבה עם הנתונים מהאתר Kvishim - כך נוהגים כולם

getz_landrover_s.jpg

Jeepolog.com

פורסם

הבעיה היא לא מאזדה 3, לא מרווח גחון, וגם לא זווית גישה או זוית בטן, מרבית הרכבים המודרניים נמוכים לצורך יציבות משופרת ומרכז כובד נמוך, נמרוד - הקשר מול רכבי שטח קלוש, אין לכלים אלו שום צורך או יכולת לרדת מהכביש הסלול.

הבעיה האמיתית היא מע"צ !!!

בונים אבני שפה לא לפי תקן !!!

בונים באמפרים בניגוד לחוק ולתקינה !!!

שלא לדבר על מפגעי בורות, כיסוי ביוב בולטים וכ"ו !!!

מישהו שאל את עצמו למה באירופה אין בעיות כאלו, למה שם אף פעם לא נדפק פגוש, נשבר ספוילר, או נהיה שפשוף בגחון, פשוט מאד, שם עובדים BY THE BOOK, ולא כמו חבורת הזבל שלנו בראשותם של ויז'ניצר את מופז, מתכנני הכבישים ונהגי המירוץ מספר אחת בעולם :snipersmi:mm_mad:

אני ביום חמישי בכנס של מופז, השאלות מוכנות, התשובות יפורסמו כאן

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

הבעיה מוכרת לי גם בקאיה שלי, כל פעם מאז שקניתי (5 שנים) אני משתפשף במדרכה בחנייה רגילה ,וגם ווי הגרירה שיש מקדימה שניהם כבר תפסו זווית קטנה למעלה, לטמבון כבר עשיתי תיקון + צבע בגלל מכה שהייתה אבל למטה כבר הכל שוב השתפשף.

יש מצב שלאחר החלפת בולמים האוטו יעלה טיפה או שזה רק הקפיצים משפיעים?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

קאוואליר מאוד נמוכה בחלק הקדמי שלה.

זה לא מונע ממני ליסוע על הכביש.

ממתי לוקחים פסי מהמורה ב40 קמ"ש? אני היחידי שמאט ל 10-15 קמ"ש?

פורסם
מרווח הגחון בפריבטים די אחיד - 18-20 ס"מ. אבל מה שמפריע לכם זה לא מרווח גחון אלא זויות הגישה והנטישה של הפגושים... פורד פוקוס בהחלט מצטיינת בזוית גישה גרועה במיוחד.

ביצענו פעם מדידה של זויות מרכב וכולי, על מכוניות ליסינג טיפוסיות בהשוואה לדיפנדר, מצ"ב הכתבה עם הנתונים מהאתר Kvishim - כך נוהגים כולם

ואותי בכלל מעניין אם את כל ההצלבות,וכל תרגילי הגלגל באויר וכו' היית עושה גם עם הרכב הפרטי שלך (שאינו ג'יפ), או שזה יותר נוח לעשות את זה עם רכבים מהשכרה\ליסינג,העיקר למחוק את המספרים,כדי לא לקבל תביעה.......

מסוג התמונות שאם מישהו היה מצלם אותם סתם ככה ומעלה פה לפורום אז כולם היו אומרים מיד "הישראלי המכוער", משחית בכיף את מה שלא שלו,הרי זה מאוד חשוב לעם לדעת את זוויות הגישה והנטישה של טויוטה קורולה,כי אנשים כל יום יורדים לשטח לעשות טיפוסי דיונות עם קורולות......

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ואותי בכלל מעניין אם את כל ההצלבות,וכל תרגילי הגלגל באויר וכו' היית עושה גם עם הרכב הפרטי שלך (שאינו ג'יפ), או שזה יותר נוח לעשות את זה עם רכבים מהשכרה\ליסינג,העיקר למחוק את המספרים,כדי לא לקבל תביעה.......

מסוג התמונות שאם מישהו היה מצלם אותם סתם ככה ומעלה פה לפורום אז כולם היו אומרים מיד "הישראלי המכוער", משחית בכיף את מה שלא שלו,הרי זה מאוד חשוב לעם לדעת את זוויות הגישה והנטישה של טויוטה קורולה,כי אנשים כל יום יורדים לשטח לעשות טיפוסי דיונות עם קורולות......

די כבר!

כן, אני נכנס הרבה לשטח עם רכבים פרטיים, נו ו? (וגם נתקע לפעמים, שמע ישראל)

פורסם

אין צורך להתלהם, הרכבים חזרו שלמים ונקיים ולא בוצע בהם שום דבר חריג או מזיק .

מגלגל באויר בהחלפת גלגל בעזרת ג'ק לא היית מזדעזע..

פורסם

הישראלי אוהב להתלהם הרבה.

יש לנו גטס ליסינג בבית והיא לא אוכלת מרור מיוחד.

אז מה?

אנשים נהנים - אותם אנשים אחר כך קונים ליינג ב9 אלף שקל הנחה ורצים לספר לשכן!

ישראלים אוהב אתכם!

פורסם
יותר משמעותית היא השקיעה של הרכב כחלק מהבלאי של מערכת הבלמים.

לא בלמים ולא בולמים. רק קפיצים משפיעים על גובה הרכב.

ברכבים ישנים ישנה תופעה של קפיצים עייפים, מה שמשפיע על גובה הרכב, זוויות הגלגול, נוחות הנסיעה ופגיעה ביכולת הבלימה של הרכב.

אני מבקש איך זה נקרא מרווח גחון באנגלית

ground clearence

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
די כבר!

כן, אני נכנס הרבה לשטח עם רכבים פרטיים, נו ו? (וגם נתקע לפעמים, שמע ישראל)

על הכיפאק,תכנס כמה שאתה רוצה עם הרכב הפרטי שלך,את הרכב הפרטי שלך אתה יכול גם לצבוע בכחול ולזרוק לים,כי הוא פרטי ושייך לך.

אני אלך איתך יותר רחוק אפילו,ואומר לך אפילו שגם אם תעשה את זה עם רכב מליסינג לא יקרה כלום,ואף אחד לא ימות, אבל בין זה,לבין להנציח את האירוע ובעקיפין לתת לגיטימציה לעניין שבארץ הפכו את רכבי הליסינג לרכבי שטח לכל דבר זה כבר משהו אחר.

הרי אם האנשים כל כך חכמים ולא נגרם לרכבים האלה שום נזק,והם הוחזרו שלמים ונקיים,אין מניעה לפרסם את התמונות עם לוחיות רישוי ללא הטישטוש,זה לא שמצולמת שם עבירת תנועה כלשהי.

אבל שטויות,כנראה שאני עקום וכל העולם ישר,נכון ארז (לפני שאתה עונה,תחשוב מה היית עונה בתור בעל חברת ליסינג\השכרה שמקבל את הרכב הזה אחרי הבוק צילומים שלו,נכון שהיית אומר ללקוח "מקווה שנהנת",אה ?).

ובחזרה לנושא המקורי,אני מיציתי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אתם מצחיקים,

בעלי חברות הליסינג מודעים לעיניין שהרכבים האלו קרועים.

באלדן, שנחשבת בין הגדולות בתחום יש להם מוסכים משלהם וחלקי חילוף מוכנים.

לא פעם ולא פעמיים שברתי את האוטו מליסינג והרכב תוקן כלא הייתה מכה.

הרכבים האלו מטופלים היטב בליסינג כל 10 אלף טיפול, החלפת צמיגים,וכל מה שצריך.

וזה לא רק בישראל, בכל העולם זה ככה.

אני בתור נהג חדש שמח שיש ליסינג, ככה אני צובר ניסיון על רכב שלא משנה מה יקרה לו יביאו אחריו חדש.

מכות חנייה, התפרעות במגרשי חנייה ולמידה עצמית איך להשתלט על הרכב, מה שחברים שלי לא יודעים לעשות אני כבר שכחתי.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

• תוכן חדש...