Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבישים שאנחנו אוהבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שהעסק דיי פשוט

כל אחד יכול לרשום כאן כבישים שהוא נהנה לנהוג עליהם והכוונה היא לא לכבישים שנוהגים אליהם כדי לנהוג עליהם אלא כבישים שבדך לאנשהו ופשוט יותר כיף לנהוג עליהם מאשר כל אלטרנטיבה וככה להפוך את הנסיעה לקצת יותר כייפית בין אם זה כבישים נטולי רמזורים\תנועה או כבישים עם עיקולים

טוב אני אתחיל במשהו מאד מאד בנאלי אני נהנה לנהוג על אוסישקין אין בו רמזורים בכלל וחוץ מ2 כיכרות הוא פנוי וזורם. אי אפשר להגיד שיש בו עיקולים אבל השילוב של האיי התנועה הקטנים והצפיפות שלו גורמים לכך שזאת הדרך הכי טובה להגיע ממערב למזרח (עד נמיר)

הבעיה שלו היא שמקומות לעקיפה חוקית יש מעט מאד אז אם אתה נתקע מאחורי מישהו שנוסע על 35 אכלת אותה

מה גם שיש כמה מכוניות מעניינות בשוליים כמו אלפא גוניור וסיטרואן ds

כן אני יודע שזו פתיחה עלובה לטופיק

אבל עם הכמות הזעומה שאני נהגתי כמה כבישים אני כבר אכיר?

:p

פורסם

אני אוהב את כביש 767.

זה כביש שנמתח מצומת כפר תבור, בכפר תבור שבמערב.

ועד צומת כינרת.

הכביש עובר דרך יבנאל.

הנוף נפלא, הכביש מאוד מפותל וכולל עליות וירידות.

אני נהנתי...

אני תמיד נוסע בכביש כאשר אני מנסה להגיע לגולן...

כדי להמנע מלעבור בטבריה וכביש 87 שבתחילתו ממערב פשוט מאריך את הדרך. עקיפת הכינרת מדרום מקצרת את כל התהליך...

פורסם

עמק השמש- בין נו"ש לשכונת דניה בחיפה. כביש רחב עם שני מסלולים שמתעקל רחב פעם שצאלה ופעם ימינה בעליה.

בשעות הנכונות- כיף כיף כיף...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חבר, אם היית עושה חיפושון היית רואה שיש בערך 80 שרשורי כבישי נהיגה מעניינים.

*XBOX, מכביש 40 נהניתי רק פעם אחת, כשנסעתי חצי ישן לשדה התעופה לאסוף את ההורים, לא היה לי אדום אחד (בפוקס).

הייתי משנה את זה לכבישים שאנחנו מפחדים מהם - ואז הייתי רושם בגדול: איילון!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
חבר, אם היית עושה חיפושון היית רואה שיש בערך 80 שרשורי כבישי נהיגה מעניינים.

*XBOX, מכביש 40 נהניתי רק פעם אחת, כשנסעתי חצי ישן לשדה התעופה לאסוף את ההורים, לא היה לי אדום אחד (בפוקס).

הייתי משנה את זה לכבישים שאנחנו מפחדים מהם - ואז הייתי רושם בגדול: איילון! למה ?

דווקה כביש נהדר לדעתי . יש שלושה נתיבים כולם מזגזגים בינהם אבל עדיין נוסעים מהר כך שאפשר (אם אתה נהג טוב שקורא טוב כביש ) לשחק שם במירוצים חוקיים לחלוטין . איפה עוד יש דבר כזה במדינה?

בברכה יהודה

פורסם

כביש מזכרת בתיה-בית שמש.

כביש עם מעט רמזורים מתפתל ימינה ושמאלה עם עליות וירידות קטנות.

בדרך ככל אין שם הרבה רכבים.

בנסיעה מהירה זו דרך כייפית.

אם משתדלים אפשרי למצוא את עצמכם על שני גלגלים(מניסיון).

יש רק בעיה אחת שיש רק נתיב אחד ומקומות העקיפה לא יוצאים נוח.

מתן

פורסם

כביש 458 בדרך לרימונים

נוף מדהים ואין תנועה רבה

מה שמפריע זה החסם פתע ליד הכפר טייבה (לא טייבה ליד נתניה)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כביש כרמיאל מעלות!

סיבובים מטורפים ירידות חדות ועליות מפתיעות.

רוב הזמן פנוי וניתן להנות מהנהיגה עצמה.

די מסוכן בכמה סיבובים למי שלא מכיר

צונזר.... :?

פורסם

כביש 31, צומת שוקת ערד.

אמנם זה הכביש היחיד לערד וחובה לנסוע דרכו, ואמנם תמיד יש סיכוי שתיתקל בגמל או שבדואי בטויוטה היילקס יצא פתאום מהשטח (ותמיד לכיוון הנגדי) אבל הוא כביש כיפי לנהיגה, קצת סיבובים, קצת עליות/ ירידות וללא מצלמות ורמזורים.

בעיקר מומלץ בשעות השקיעה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

איילון צפון - מבת ים עד צומת הולץ. חופשי מרביצים שם. :-)

אפילו בסיבוב מתחת לוולפסון.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מרביצים שם?

למי מרביצים שם?

לא כואב לו?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כביש בית שמש - קריית גת (דרך בית ג'וברין), אין הרבה מקומות לעקוף, אבל הכביש עצמו מהנה

בית שמש - מזכרת בתיה כמו שהוזכר (למעט כמה חלקים כמו צומת נחשון ואחרי הכניסה הראשונה למזכרת בתיה)

בית שמש - הדסה (נס הרים)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...