Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני צריך להחליף את המיציבושי L300 שלי לרכב קצת יותר אנושי.

אני מעמיד לצורך העניין 25K ש"ח

רפרפתי לי בלוחות וראיתי שאפשר למצוא ברלינגו-פרטנר במודלים 98-00 בסכום הנקוב, אני רוצה למצוא אוטו לא חרוש ע"י מפעלים שלא תוחזק בכלל, כמה נחשב ק"מ סביר לקניה ?

מה צריך לבדוק ברכבים האלו (מחלות למינהם ?)

האם כדאי לי לחפש גם רנו קנגו או שזה אוטו עם צרות ?

תודה, אור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור בהצלחה , בתקציב הזה למצא רכב סביר יהיה קשה מאוד.

חבר חיפש בתקציב יותר גבוהה (35) ולא הצליח למצא במשך כמה חודשים וויתר.

בקשר לקנגו - אין יותר מדי צרות שאני יודע עליהן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בכזה סכום תמצא רק רכב חרוש ושחוט.

לא הברלינגו ולא הקנגו מזדקנים בכבוד אז צפה לעלויות אחזקה גבוהות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

סובארו לגאסי סטיישן או מאזדה 626 סטיישן יכולות להתאים או שאתה חייב את הגודל והדיזל?

פורסם

C15 :)

בכנות , אין פיתרון חוץ מלשבת על העיתון ולחפש מציאות (ותתכונן לקחת עיתון כל בוקר / לבדוק את הלוחות של העיתונים באינטרנט כל יום) כי ברגע שאחת כזו נורמאלית מתפרסמת היא כבר נמכרת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אז מה כדאי לי לעשות ?

אתה סגור על טנדרון?

בתקציב כזה אפשר למצוא אפילו טיוטה היילקס מהשנים הראשונות, 2X4. המון שטח העמסה, אמינות מוכחת (ע"ע טופ גיר) ולוגמת סולר. רק מה, נוסעת כמו עגלה עם סוס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי, המצב הוא כזה:

הרכב הולך לעבוד במשלוחים של סופר, סטיישן נופל, לא חשוב לי דיזל או בנזין לא חשוב לי גיר רגיל או אוטומט (הייתי מעדיף אוטומט אבל אין וזה לא כדאי ברכבי עבודה).

חבר טוב עובד בסופר שמוציא 700 משלוח בחודש, עם איסוזו טנדר שקנינו בעבר, הוא מצליח להגיע ל500 משלוחים בחודש יצויין שהוא מפסיד בערך 100 משלוחים עקב סידורים קבועים שיש לו, ועוד 100 פשוט אי אפשר להוציא לבד (זה המון לעשות 700 לבד).

אני כרגע עובד עם L300 זקנה בסופר שמוציא 400 משלוחים בחודש, אני מוציא הכל לבד, לא צריך את הנפח הטענה שיש לאוטו (בנתיים מנצל אותו לאיסוף ברזל כאשר יש משהו), האוטו זקן, האוטו רועש ברמות של טרקטור (סעפת מפוצצת) ולוגם בנזין בצורה רוצחת גם בנסיעה הכי הכי רגועה שיש (1:7 ביום טוב, אין מזגן, צריכה משולבת).

הרעיון להחליף:

להתקדם קצת לאוטו יותר חדש, מודל 98 לא פחות, להתקדם קצת לאוטו שיבלה מעט פחות במוסך (אוטו שעושה 3000 ק"מ בחודש מוצא את עצמו לפחות פעם בחודש במוסך גם אם זה רכב בן שנתיים), שיהיה נוח בדרגת סביר כלומר משהו בסיסי כי במיציבושי יש הרגשה שיושבים על גדר בטון פשוט.

השאלה היא כזו: אם אני אמתין עוד קצת (האוטו בנתיים נוסע פשוט אני סובל רוצה להתקדם קדימה) וארחיב את התקציב ל-35K, זה נותן לי אופציה לקנות ברלינגו 2001-2002 כבר, האם ניתן למצוא כאלו במצב סביר ?

מה לגבי רנו קנגו ? הם עושות צרות או שהברלינגו נבלה והקנגו טרפה ?

תודה, אור.

פורסם

שוב: כל הרעיון הוא להתקדם לאוטו חדיש מזגן ח"ח הכל ואוטו שנסע כמה שפחות ושמור כמה שיותר.

לא קונה אוטו מתחת ל-98 כאשר השאיפה היא לקנות כמה שיותר חדש בתקציב.

פורסם

המיצובישי היא "סוס עבודה" - האמת שהמכוניות הללו אלמותיות כמעט הגיל וההזנחה מתקשים להורגם (ואני מדבר על מנועי הבנזין). רכב כזה עם חצי מיליון ק"מ עדיין ישרת אותך בנאמנות.

ולעניין שלשמו פתחת את השירשור - ברלינגו/פרטנר/קנגו בנות 7-9 שנים יהיו לבטח עם נסועה גבוהה. הרכבים הללו אומנם נוחים לנסיעה ולשימוש.. אבל אמינותם כאשר הם מגיעים לנסועה גבוהה מוטלת בספק - במיוחד כאשר משווים אותם למיצובישי.

לפיכך אם אתה מתכוון לרכב אמין שאמור לגמוע נסועה גבוהה בכל חודש עליך להתעלם מהתקציב הראשוני ולמצוא פרטנר/ברלינגו עם נסועה לא גבוהה ורצוי עם ספר טיפולים מסודר (אין חשיבות לכך שהם היו רכב חברה בעבר/הווה) - אני הייתי מנסה למצוא רכב עם לא יותר מ-150000 ק"מ בכדי שתוכל להנות ממנו מספר שנים.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

היי ירון, אני אגדיל את התקציב שלי לכיון ה35 מה שמאפשר לי למצוא מודל 2001-2002 שזה אומר 6-7 שנים בכביש, הצבתי לעצמי מטרה שלא לקנות רכב שנסע מעל 200 אלף, אני יודע שהוא יעבור אצלי 30-35 בשנה, אני מתכנן להעיף אותו תוך שנה להתקדם קדימה אולי אפילו לפורד קונקט אם הכסף יספיק באותם זמנים.

האם הוא ישרת אותי עד 250 אלף ק"מ בדרג בסדר ?

אגב, אני מעדיף לשלם טיפה במוסך מאשר הרבה בדלק, מיציבושי בנזין אוכל 1:7 ביום יפה ללא מזגן, עם הברלינגו אפשר להגיע 1:12 עם מזגן, אם תעשו חישוב על 30 אלף ק"מ אני אצטרך 4286 ליטרים של בנזין שזה 26059 ש"ח בשנה לעומת 2500 ליטרים של סולר שזה 12550ש"ח בשנה, תשכללו את המחיר של הטסט היותר יקר, הבילוי במוסך מעט יותר, אני עדיין חוסך, נוסע ברכב יותר חדיש ויותר נוח.

אם משהו בחשבון שלי לא נכון אני אשמח לתיקונים.

תודה, אור.

פורסם

השאלה היא כזו: אם אני אמתין עוד קצת (האוטו בנתיים נוסע פשוט אני סובל רוצה להתקדם קדימה) וארחיב את התקציב ל-35K, זה נותן לי אופציה לקנות ברלינגו 2001-2002 כבר, האם ניתן למצוא כאלו במצב סביר ?

בכזה תקציב תוכל כבר למצוא דובלו מודל 2003 טורבו דיזל שהיא אמינה מאוד, חזקה, חסכונית ונוחה.

בינתיים למה שלא תלך על איזה טנדר סקודה?

פורסם

כי מדובר בעניין של חודש, מעבר לזה הארגז של הסקודה קטן מידי למשלוחים ברמה שלי, אז מחכים עוד חודש עם הL300 (אני מזכיר היא עושה את העבודה מצויין, פשוט זקנה ולא נוחה ואין מזגן).

היי, ערכתי חיפוש בלוח יד 2, בתקציב שלי נכנס דובלו 2002 לרוב, מעט 2003, טורבו לא, רק המנועים דיזל רגיל, מה ההבדלים ? האם כדאי לחפש לאט לאט את דגם הטורבו ?

• תוכן חדש...