Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מחפש רכב עם הוצאות תחזוקה נמוכות אני חושב שעדיף שתמנע מטורבואים מפתים שיכולים לעלות הרבה כסף.

תדבוק במוכר, ברלינגו 1.9 גם עמוס לחלוטין בהחלט יכול להשתלב בתנועה, פרט לעליות קשות וגם אז כל מה שצריך זה טיפה סבלנות.

אני עובד במשלוחים (חנות חיות) עם פרטנר 2003, הרכב נקנה לפני שנה וחצי בערך עם 130-140 ק"מ היום יש לו 240 אלף ק"מ ולאחרונה הוא ממש מראה סימנים של התעייפות, עד עכשיו נסע יפה.

כמובן שהיו תקלות, הוחלף גיר לפני 15 אלף ק"מ וכמובן שופצה משאבת סולר.

אצלנו הרכב נוסע עמוס (לפחות 400 ק"ג) באיזור הררי וגם מי שנוהג עליו הוא לא הבעלים, אז אתה מבין שהרכב עובד קשה מאוד ואני יספר לך גם שהוא תוחזק ברמה נמוכה מאוד.

אם תמצא ברלינגו במצב טוב עם בערך 150000 ק"מ ותתחזק אותו ברמה סבירה, אני מאמין שהוא יחזיק לך 100 אלף ק"מ.

פורסם

היי, גם אני עובד תמיד עמוס, אבל לא בהרים אלא בתוך ראשל"צ, מכוניות שלי מתוחזקות כמו שצריך אז אין סיבה שהאוטו ימות, גם אם כן אני כבר רגיל לזה.

ירדתי מעניין הדובלו, היא פחות אמינה מהקנגו והברלינגו וגם יקרה לי מידי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כבעלים בעבר של ברלינגו מודל 2000 ושל 2 דובלו מודל 2003 הדובלו הרבה יותר אמינות.

בברלינגו במשך שנתיים ו 140,000 ק"מ הוחלפו מאוררי רדיאטור פעמיים, גל זיזים עקב כשל במותחני הטיימינג, רדיאטור, משאבת הגה, אגני שמן (באשמתי) ותושבות מנוע.

לעומתו בדובלו עד היום אחת חסלתי בתאונה אחרי 11 חודש וכ 44,000 ק"מ והשניה עדיין חיה ובועטת עם מעל ל 240,000 ק"מ. בתקופה הזו הוחלפו אלטרנטור, קלאץ' (במסגרת האחריות ב 60,000 ק"מ), רדיאטור ומנגון חלון ימני. האוט הרבה יותר חסכוני וחזק.

בדובלו ששרדה נוהג אדם מאוד לא עדין ובברלינגו אני נהגתי. שתיהן נקנו חדשות וטופלו במוסכי היבואן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה מקרה מאוד נדיר, זכור לי עוד מתקופת עבודתי במוסך שהדובלו סובלות מבעיות חשמל, היה לאח של בעל המוסך דובלו עם בקושי 90 אלף ק"מ וים של צרות מה לא החליפו באוטו (יד 2 לך תדע אם לא הורידו ק"מ).

היום כשניגשתי לאחד הסוחרים הוא אמר לי במפורש שהדובלו עושות יותר צרות.

לגבי הברלינגו: הפאק עם הקמשפט המתפוצץ ידוע, אני עשיתי ראש מנוע לברלינגו בזמן עבודתי במוסך בגלל דבר כזה.

אין לי מספיק כסף לקנות דובלו טורבו דיזל, הנורמליות נסחרות סביב 39 שזה מתיחה שאני לא יכול להגיע אליה איך שלא מסובבים את הגלגל, כל שנותר לי הוא לקוות שהברלינגו/קנגו תחזיק לי את השנה עד שאני יוכל לקנות דובלו או אפילו קונקט.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

שלומלום

בקצרה (יש לי הכרות אישית ועמוקה עם הרכבים הנ"ל) הקנגו רכב מצויין חלפים וטיפולים יקרים מאד גם ביחס לברלינגו.

לגבי ברלינגו שנת 98 אפשר למצוא רכבים (באיזור 230K ק"מ ב 10-12K ש"ח בלי שום בעיה חפש רכב עם טסט וודא שהחליפו משאבת סולר( יקרה מאוד -שים לב גם ברכבים עם קילומטר'ג נמוך!) וקלא'צ וברעיון לאחר השקעה ואם הנהג לא קורע את הרכב תוכל ל"הנות" מצריכת סולר נמוכה, בכל מקרה ברכבים כאלו גם יותר חדשים (93+/-) תשאיר לך קצת כסף לישור קו.

לגבי סטיישן לא כ"כ נח(בלשון המעטה) לטעינה/פריקה של ארגזים וסחורה.

בהצלחה

פורסם
אתה מקרה מאוד נדיר

מהניסיון של מי שאני מכיר שעובד עם דובלו אנשים מאוד מרוצים ממנו.

אולי היתה להם את הגירסה החלשה שהיא באמת ל הפגינה אמינות בוהה (בעיות בעיקר במערכת הקירור והמנועים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...