Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם בעוד כשבועיים וחצי אני טס לאמריקה.

הכוונה היא להביא משם חלקים מעטים למערכת לאוטו.

רק רמקולים ורדיו דיסק (לפחות עד עכשיו) יתבצעו בקניה משם.

בעיקרון החשיבה הייתה על רמקולים ב 800$ וhu ב200$

אבל

elik0 כתב:

אם אתה מתכוון לכלול את המשלוחים ב3K שלך

אז קח בחשבון את זה

עלות ממוצעת של משלוח מגבר לארץ - 70 דולר

עלות ממוצעת של משלוח סאב לארץ - 100 דולר

עלות ממוצעת משלוח רדיודיסק בארץ עד 50 דולר

זה אומר ש 900 שקל ירדו לך רק על משלוחים

אז ירד 150 $.

זאת אומרת 850$ בכללי.

אני מניח שאוכל למצוא שם את מה שאני מחפש זוג

http://cgi.ebay.com/DLS-IRIDIUM-6-2-6-5-2-WAY-COMPONENT-SPEAKERS-NEW-06_W0QQitemZ250117964105QQihZ015QQcategoryZ32819QQrdZ1QQcmdZViewItem

במחיר יותר זול.

האם כדי בכלל ללכת על 2 סטים זהים גם לקדימה וגם לאחורה ?

אבל אם לא איזה סט יש לבחון ? איזה סט אסור להתקרב ?

את המערכת כנראה אני ישלים בארץ עם 2K למגברים.

ובקשר לסאב, בהתחלה חשבתי על ה L7s ששמעתי אותו אהבתי(שמעתי אותו מחוץ לאוטו) .

אבל אחרי שהבנתי שמע ששמעתי היה spl מטורף ולא בעל איכות טובה, מה שיגרום לרמקולים להישמע רע.

האם בכלל שווה להביא עוד רמקולים מאמריקה? או שאולי כדי ללכת על זוג נחמד בארץ?

מצטער על הדיון ה3 שאני כבר פותח ועדיין לא קניתי מערכת, אבל עכשיו זאת ההזדמנות שחכיתי לה.

בכללי התקציב צריך להגיע ל 9K.

תודה רבה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אם אתה תיהיה בחול אז המשלוח לא יהיה לך, במידה ותלך לחנות ותקנה שם, ואם תעשה הזמנה באיזה אתר למקום בחול עדין זה יהיה הרבה יותר זול.

אבל עדין יהיה לך מכס ומעמ בארץ אם תתצהיר, אם לא ולא תתפס - הרווחת. אם נתפסת תצתרך לשלם בנוסף למעמ ומכס גם קנס.

פורסם

מע"מ זה כ30% ?

במידה ואני מצהיר ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני יכול לקחת את הדברים הללו במזוודה ?

במקום לשלם משלוחים ?

פורסם

אתה יכול להשים זאת במזוודה - אך לדעתי תעבור דרך הפס האדום ולא הירוק -

תדאג לקבל מהחנות בה תקנה את הרכיבים קבלה בסכום נמוך של כ-30-40% פחות ממה ששלמת .

ואז תראה להם את הקבלות - תשלם על הסכום שמצויין מכס = מס קניה + מע"מ .

וזהו

אל תעשה טעות ותבקש סכום זעום לעומת הסכום המקורי כי אז יכול לקרות מצב בו שאנשי המכ"ס

יבדקו במחירון ואז לא יהייה נעים .

או אפילו תרשום על הרדיודסיק למשל - ריפרביש .

פורסם

אם כבר מדברים על מכס ומחירון - מישהו יודע לאן נעלם המחירון באתר של המכס?? הם שינו את האתר ועכשיו אי אפשר למצוא את המחירון שלהם...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
אתה יכול להשים זאת במזוודה - אך לדעתי תעבור דרך הפס האדום ולא הירוק -

תדאג לקבל מהחנות בה תקנה את הרכיבים קבלה בסכום נמוך של כ-30-40% פחות ממה ששלמת .

ואז תראה להם את הקבלות - תשלם על הסכום שמצויין מכס = מס קניה + מע"מ .

וזהו

אל תעשה טעות ותבקש סכום זעום לעומת הסכום המקורי כי אז יכול לקרות מצב בו שאנשי המכ"ס

יבדקו במחירון ואז לא יהייה נעים .

או אפילו תרשום על הרדיודסיק למשל - ריפרביש .

אין ספק שאני ירשום על הרדיו דיסק איזה רבקה דפוקה, אפילו על הרמקולים אם אני יצליח לסדר משהו.

אבל מס קניה ? כמה הוא ? עוד כמה אחוז ?

זה כבר נהיה שחיטה.

יעקב

פורסם

ממתי המעמ הוא 32.5%. לפני איזה שנה הוא היה 15.5 ומאז לא בדקתי, אבל אני בטוח שהוא לא עלה כל כך...

ומכס זה מס קניה ומעמ זה מעמ לא ביחד.

בעיקרון אין להם שום דרך לדעת אם קנית משהו בחול או לא. פשוט יש להם מצלמות שמסתקלות על כל אלה שעוברים באדום ולפי הבעות הפנים שלהם הם מנחשים אם הם שיקרו או לא...

פורסם

מה ?

שמע ברור מאליו שאני לא נוסע לארה"ב וחוזר עם רמקולים במזוודה? אז למה שהם יחשבו ככה?

אני מניח שהם לא דפוקים ...

גם אני חשבתי שמע"מ זה 17% גג, אבל אם יגאל אומר כנראה שהוא יודע משהו.(יעזור אם נצליח למצוא אתר כתוב על כך של המדינה).

למרות שמ"ס קניה ומע"מ זה לא ביחד עדיין צריך לשלם על שניהם.

יעקב

פורסם

ברור. בכל אופן, אנשים כל הזמן שמים דברים בתיקים שלהם בתקווה שלא יתפסו אותם משלמים מעמ ומכס. הם מכניסים טלויזיות, קונסולות, כל דבר יקר. מה שעושים האנשים של המכס, מכיוון שלבדוק מזוודה מזוודה זה הרבה עבודה ויצור עומסים, הם מסתקלים על האנשים שעוברים בקו האדום(אלה שלא מצהירים) ואם הם נראים להם חשודים(מזיעים, חושדים בכל דבר וכ'ו) - הם מזמינים אותם לצד ובודקים אם באמת לא הביאו שום דבר.

עריכה:

כמו שאמרתי 15.5%

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A1_%D7%A2%D7%A8%D7%9A_%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%A3

פורסם

המכס והמע"מ על המוצרים הללו הוא בסה"כ 32.8 זה מופיע באתר של המכס. בנוסף, ניתן להוציא את הרמקולים מהקופסא ולשים במזוודה ללא קבלה, אין להם דרך להוכיח שקנית את זה. אתה יכול לומר גם עם הקופסא שקיבלת את זה מחבר או משפחה או משהו, לא חסרות דרכים לרמות. הבעיה עם קבלה על סך נמוך יותר מערך המוצר הוא שבמכס הם לא כאלה טיפשים. הם בודקים בד"ד בטבלאות, ויתיחסו למחירים שם ולא למחיר בקבלה. אבל יש להם רק מוצרי מיינסטרים בעקרון. (יש להם, לדוגמא, את הקלריון 955 שלי) לא כדאי לזלזל במכס ולחיות בסרט שהם טיפשים לחלוטין. למרות שהרבה פעמים הם לא שמים לב.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

תראה בוא נגיד שעכשיו אני לוקח איתי מערכת קטנה (שאפשר להכניס בא את הסט ולעטוף אותו בספוג בקלות)

ואני מראה להם(אני לא יודע למי בדיוק) לפני הטיסה הלוך שיש איתי מערכת.

עכשיו בחזור אני יוכל לחזור איתה נכון ?

ככה שאין לי בעיה להכניס בא את הפריטים.

את הפאנל אני יכול לקחת איתי בתיק צד או משהו.

עכשיו לפי מה שהבנתי מותר לכל אדם להביא עד 100$/ש"ח פריטים.

על הרדיו דיסק עצמו (לא הפאנל) אני יכול לרשום איזה סוג של חברה ערביה.

להגיד שזה מיוחד לאוטו שלי fiat ponto 92

ורק זה מקורי יכול להתאים לאוטו או משהו כזה.

ככה שאין בעיה או מקסימום לבקש קבלה מהמוכר על הפריט שעולה עד 30$ או משהו כזה .

ככה יוצא שאני לא צריך לשלם את כל ה*** הזה.

עכשיו בוא נניח את כל העסק הזה בצד .

הדבר היחידי שאני לא יודע איך להסתדר שם זה הסוגים של הרמקולים.

כמובן שבבית שלי באמריקה יש אינטרנט ומחשב ואני יכול לדבר איתכם.

אבל מעכשיו אני צריך לדעת לאיזה חברות כן לפנות

ולאיזה אפילו לא לחשוב על זה.

בקיצור עזרה בפריטים.

העזרה הגדולה שאני צריך היא בענייין הרדיו דיסק.

איזה באמת כדי לקחת, שמעתי וראיתי את הקליון וממש אהבתי.

אבל בכל זאת אין לי מושג למה אני רוצה לקנות משהו מוטאג בסגנון פניונר.

על איזה אתם ממליצים עד 200$ .(אם יש משהו שממש מתשלם שם אשמח גם לשמוע)

תודה מראש

יעקב

פורסם
מה הבעיה לומר שאתה ישבת כמה חודשים בארה"ב ועכשיו אתה חוזר לישראל?

יש לך עותק מהכרטיס טיסה?

לא?

מצטערים , תשלם מכס מלא.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...