Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה זמן עברתי בקיבוץ מסויים במרכז(בתוך הקיבוץ) סתם עשיתי סיבוב עם כמה חברים .

בדרך החוצה, יש שם משטח חול כזה ולידו מלון, כשעברתי עם הרכב על המשטח חול , העליתי קצת חול ואיש שמירה שלהם של הקיבוץ היה שם עם ג'יפ ניגש אליי.

הוא אמר לי שזה מפריע פה למלון כל החול הזה והוא ביקש שאני אפסיק עם זה, אמרתי שממילא היתי בדרכי החוצה, הוא אמר בסדר, נתתי גז ויצאתי לכיוון הכביש הראשי.

לאחר מכן אני רואה אותו מאחורי, היתה שם כיכר, והסתובבתי סביבה פעמיים לבדוק עם הוא אחריי, פתאום הוא אומר בכריזה עצור בצד.

לא עצרתי כמובן בצד(יש לו בכלל זכות להגיד לי לעצור בצד?!) נתתי גז וברחתי לו(יש לציין שבדרך החוצה אחרי שהוא אמר עצור בצד נהגתי בצורה לא הכי זהירה-לא השתוללתי כמובן! אבל לא נהגתי זהיר).

רוב הסיכויים לדעתי שהוא רשם את המספר רישוי שלי, יש לי מקום לדאגות?

אגב הוא בכלל יכול לבקש ממני לעצור בצד ?

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

בשביל מה עשית מההתחלה את כל נסיעת הפוזה הזו?? אם הוא רשם את המספר הוא יכול לעשות כמה דברים:

1. לא לתת לרכב שלך להיכנס יותר, מכיוון שיש את הפרטים של הרכב יהיה קל יותר לאכוף את זה.

2. להתקשר למשטרה ולהתלונן - אבל לא נראה לי שהוא יעשה את זה.

3. סתם ניסה להפחיד אותך כדי שתסתלק.

ולדעתי בתוך שטח הקיבוץ הוא יכול לבקש ממך לעצור בצד אם אתה חשוד בעיניו.

פורסם

אין לך מה לפחד, אנשים בורחים משוטרי תנועה שרושמים את המספר שלהם ולא קורה להם כלום :)

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

זו לא היתה נסיעת פוזה, עשיתי סתם סיבוב בקיבוץ הזה, ולא עשיתי שטויות, נסעתי רגיל, בשטח החול עברתי ומן הסתם שיעלה קצת חול. אז למה סתם להמציא דברים? תקרא אולי את מה שקראתי מחדש?

פורסם

שטח קיבוץ הוא שטח פרטי .

הקיבוץ רשאי להגביל מהירות, לדרוש היזדהות בכניסה ,להציב תמרורים ,להרחיק אדם (או לדרוש ממך לעזוב את המקום).

אם אני הייתי השומר בקיבוץ ההוא ,הייתי סוגר את השער ומבלבל לך את המוח עד שלא תרצה להתקרב לקיבוץ עוד פעם .

בדיוק כמו שעשיתי הבוקר לאיזה חוכמלוג(אבל הוא כנראה יחזור כי הוא ספק) .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
על מה היית מבלבל לי את המוח ? על זה שנסעתי בחול והעליתי קצת חול? :roll:

על מצב החסה בשטחים

אני יכול לדבר על מה שבא לי ,השער סגור אתה בפנים והשלט אצלי.

קיבוצניקים הם עם נחמד עד שמפריעים להם בשלוות הקיבוץ.

באמת שאני לא מחפש עיניין בשמירה (אני מחליף את השומר שיצא למילואים) ותאמין לי שגם השומר הקבוע לא.

אבל עם מישהו נותן לי את ההרגשה שאני ממש לא רוצה שהוא יחזור לכאן שוב ,או שמישהו מבלבל לי את המוח למה אני לא פותח את השער כשהוא ק"מ לפניו ,אני ישגע אותו עד שלא ירצה לחזור .

מי שפשוט מגיע ,מראה את הפרצוף ,ונוסע לשלום יזכה ממני לברכת לילה /בוקר טוב וגם כוס קפה אם ירצה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

חברי הקיבוץ רושמים מספרי מכוניות זרות, כדי שאם תתגלה איזו שהי גניבה, שקודם לא הרגישו בה , יהיה להם חומר להגיש למשטרה. כך אמר לי חבר קיבוץ שרשם לי את המספר, לאחר שאמרתי לו את מי באתי לבקר.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לאחר מכן אני רואה אותו מאחורי, היתה שם כיכר, והסתובבתי סביבה פעמיים לבדוק עם הוא אחריי, פתאום הוא אומר בכריזה עצור בצד.

לא עצרתי כמובן בצד(יש לו בכלל זכות להגיד לי לעצור בצד?!) נתתי גז וברחתי לו(יש לציין שבדרך החוצה אחרי שהוא אמר עצור בצד נהגתי בצורה לא הכי זהירה-לא השתוללתי כמובן! אבל לא נהגתי זהיר).

איך אתה מגדיר השתוללות, ואיך נהיגה זהירה אה?

זה נוח להגיד שלא נהגת זהיר. שורה תחתונה- היית בשטח פרטי, ביקשו ממך לעזוב ואז ברחת כשניסו לעצור אותך.

אם הייתי במקום השומר לא הייתי מהסס ועוצר את הרכב שלך במיידי ומעכב אותך עד כמה שאפשר, כבר ראיתי שעשו את זה לכמה חכמים באחד הקיבוצים באיזור השרון, וזה לא נעים. כמובן שהם לא ייכנסו יותר לקיבוץ עם הרכב שלהם..

פורסם

מתן או איך שלא קוראים לך, תקרא שוב את מה שכתבתי, כי אתה ממציא לעצמך גרסא משלך.

לא ביקשו ממני לעזוב, הייתי ממילא בדרכי החוצה, והוא נטפל אליי ללא סיבה.

ותפסיקו כל אחד לרשום מה הוא היה עושה עם הוא היה השומר, כי באמת ובתמים , לא עשיתי שום דבר חריג שהפריע לשלוותם.

מה שאני התרגזתי זה שהיה לו את החוצפה לומר לי לעצור בצד, מחוץ לשטח הקיבוץ!

פורסם

אתה יודע כמה פעמים אנשים רשמו מספריי רישויי שלי בגלל שמה שעשיתי לא נאה להם?...

צא מהסרט זו מדינת חוראנים.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

לא המצאתי כלום. הכל לקוח ממה שאתה כתבת.

תשמע זה כבר לא משנה מה יעשו עם המספר בין אם זה להתלונן למשטרה, לא לתת לך להיכנס בפעם הבאה או סתם לנגב את ה... עם הנייר הזה.

פורסם
אין לך מה לפחד, אנשים בורחים משוטרי תנועה שרושמים את המספר שלהם ולא קורה להם כלום :)

היי, זימון לבית משפט על "אי ציות להוראות שוטר" + שלילה נחשב כלום ? קנס בכסף נחשב כלום אצלך ?

אני עברתי את זה, אם תרצה חפש לך בפורום, לא נעים לא כדאי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

טוב מתן, באמת אם אין לך דבר מועיל ורלוונטי למה שאני שאלתי, במקום רק לעקוץ ולומר מה היית עושה אם אתה היית השומר אז תשמור לעצמך את המחשבות, אני שאלתי אם יש מקום לדאגה, וכמו שהבנתי אין, אז "תודה" על התשובות עד עכשיו.

פורסם

במקרה שלך, אין לך מה לדאוג.

להבא, פשוט לעצור, תראה את הפרצוף שלך, וסע. אל תעשה את זה חשוד.

גם לי רושמים את המספר כמעט כל יום, ועד היום לא קרה כלום, כמעט.

זה יותר פוזה, להלחיץ אותך. מה לעשות - לפעמים מצליח.

אביחי

• תוכן חדש...