Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה רק שלא קשורה.....כשאתה אומר שהעלת קצת חול באויר,אתה מתכוון באותה צורה כמו שבסמלון שלך ?....

משום מה אני מניח שכן,אחרת אף אחד לא היה מבקש ממך לעצור כי חצית שביל עפר בצורה רגילה....

לענות לך לשאלה שלך,הוא לא יכול לעשות כלום עם המספר שלך (במהלך "ג'ימאקנה" לא חוקית בעליל,שוטר תנועה רשם את המספר רכב שלי,זה היה כבר לפני אולי שנתיים....לא שמעתי מאז כלום).

אבל תגיד תודה שלא נפלת על מישהו שבאמת היה נותן לך איזו סטירה מצלצלת על זה שאתה משתולל בתחומי שטח פרטי שלו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

טוב אז אתם חופרים על הדרך גם אם היית מפרפר לו בפנים הוא לא יכול לעשות כלום אלא אם כן צולמת.

מבחינתך אתה יכול לרשום את המספר שלו גם לכיף אם בא לך, כי זה בדיוק מה שהוא עשה (אם הוא רשם).

אין לו שום סמכות לעשות כלום.

פורסם

אז מה היה לנו...

כניסה לשטח פרטי - השגת גבול!!!

נסיעה פרועה...אחרת מי היה עוצר אותך או בכלל שם עליך

ולקינוח ברחת כמו שפן משומר...

אה כן, לשומר הקיבוץ יש זכות (חוקית) לעכב אותך עד בוא המשטרה,לא סתם יש רכב ביטחון בקיבוץ המצויד בכריזה ואזיקים.

אני לא חושב שמישהו מהכותבים כאן היה חושב לבוא ו"להעלות חול" אצלך בחנייה או לנסוע בפזיזות בחצר הבית (הפרטי!) שלך, מאיפה אתה חושב שיש לך את הזכות להיכנס לשטח פרטי...?! ואם כבר התחצפת ונכנסת לפחות תתנהג כמו בן אדם.

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

אני לא הייתי כזה בשאנטי כמו שנמצא MAX2505D.

עקפתי באיזה כביש מעניין רכב במהירות גבוהה (עד מאוד), ושהאטתי בהמשך והוא הדביק אותי - רשם את המספר שלי והגיש תלונה רישמית במשטרה.

לא צריך להילחץ מכל טמבל שנלחץ מהפרובקציה הכי קטנה- ומיד מוציא פנקס ועט.מאידך - אין צורך להתנהג בנונשלטניות.

אביחי

• תוכן חדש...