Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי נסיעה כלשהי אני נעצר ומיד יש ריח של גומי שרוף , למיטב הבנתי זה יכול להיות או מהברקסים או מהקלאץ' ...

זה התחיל אתמול בלילה ..

מה אפשר לעשות עם זה ?

ממה יכול להיות הריח ... ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ריח של בלמים או של מצמד שונה מריח של גומי שרוף, אם כי קצת דומה.

מכיון שלא ניתן להריח דרך המסך והמקלדת, אז כדאי לך לגשת למוסך כדי שיריחו את הריח ואתרו ממה הוא נובע.

יתכן גם ששקית ניילון נדבקה אל צנור או דוד פליטה (מע' הגזוסט) ומזה נגרם הריח ובעל נסיון יזהה הריח.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לגבי השקית , מאוד מאוד הגיוני

אני עכשיו אלך לראות את זה , כי אתמול אני זוכר שחניתי מעל שקית גדולה אתמול ...

והאוטו נוסע תקין לחלוטין

בכל מקרה הקלאץ' תקין , נכבה ישר עם עמברקס ..

והברקסים גם בולמים טוב

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

רפי צדקת , דבוקה לי לאגזוז שקית ניילון לבנה (אתמול חניתי מעל שקית ניילון לבנה) שכבר נמסה ....

איך אפשר להוציא את זה ? זה יכול לגרום לנזק שזה שם? או לתת לזה להעלם באופן טבעי

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

נזק בגלל השקית לא יכול להגרם. לגבי הסרת השאריות - הדרך היחידה היא לשכב מתחת לאוטו ולאט לאט לגרד. עבודה מפרחת ומועדת מראש לכישלון (לא תצליח להוריד הכל. מניסיון של אבא שלי :oops:)

פורסם

אין כמו נסיון מצטבר.

עליך להרים את המכונית על "ליפט" ולאחר הסרה ידנית של שרידי השקית, בעזרת מברשת פלדה, לשפשף ולגרד את חתיכות ושאריות הניילון הדבוקות לצנור הפליטה.

לאחר מכן עוד ישאר קצת ריח שבמשך הזמן הזמן יחלש ויעלם.

דרך אגב, ריח הניילון השרוף שונה מריח גומי שרוף ומריח של מצמד או בלמים (כבר הרחתי את כולם, אבל לא הסנפתי).

פורסם

אין כמו ניסיון מצטבר , תמיד חשבתי ככה !

אז עכשיו מה שיש לי לעשות בעצם זה להרים את האוטו על ליפט ועד אז לסוע ולסבול את הריח (שנחלש לאט לאט) עד שיעלם ...

רפי , עדיין לא קיבלתי ממך תשובה שציפיתי לה בשרשור לגבי טמפרטורות עבודה של שמן ומים בעיר וגם מחוץ לעיר ברכב שלי .. :(

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=160922

אם תוכל להגיב אני מאוד אודה לך !!

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

בגלל שאין לי נתונים מדויקים על חום שמן מנוע לא עניתי לך. התשובה שניתנה לך על חום מנוע הנה מדויקת.

לא לשכוח שכשהמזגן פועל אז לחץ גז המזגן מפעיל את מאורר הרדיאטור גם כשטמפ' המנוע לא כל כך חמה ובגלל זה, לפעמים, כשהמזגן פועל יורדת גם טמפ' המנוע.

• תוכן חדש...