Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סקודה פליסיה שנת 96.

הייתי רוצה לקבל מענה לשאלות הבאות:

1. מה הם התסמינים של קלאצ' שיש להחליפו (מלבד כמובן התסמין האחרון שהוא להתקע ללא אפשרות להעביר כוח מהמנוע לגלגלים)?

2. כל כמה ק"מ בממוצע יש להחליף קלאצ'?

3. מה מחירו של קלאצ'?

4. מה מחיר העבודה?

אני אשמח כמובן לתשובות לשאלות שלא ידעתי לשאול :)

תודה,

ישי

פורסם

בדיקה פשוטה להחלקת המצמד היא שחרור של המצמד בהילוך ראשון כאשר בלם היד ("הנדברקס" בפי הטף) משוך. אם המצמד גמור המנוע לא יכבה. כמובן שיש לבצע את הבדיקה במקום בטוח (אין מכשולים, אנשים ומכוניות אחרות מול הרכב).

אין נתון חד משמעי לאורך חיי המצמד. זה תלוי באופי הנהיגה ובתנאי הכביש. (זינוקים רבים בעלייה ישחקו את המצמד). מקובל שמצמדים יחזיקו כ- 150000 ק"מ בשימוש סביר.

המחיר תלוי בסוג הרכב, אביזר מקורי או חליפי, המוסך וכו'.

פורסם

תודה לך.

אני אנסה את העניין בקרוב.

אני חושב שהחליפו לרכב רק מצמד אחד (והוא כבר עומד על 351,000 ק"מ) אז נראה לי לפי הסטטיסטיקה שהצגת שהוא קרוב מאוד להחלפה נוספת.

שוב תודה,

ישי

• תוכן חדש...