Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסד דין קובע : מד הלייזר ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פסד דין קובע : מד הלייזר אמין ומדוייק... :?

http://news.walla.co.il/?w=//439827

בית המשפט לתעבורה קבע חד משמעית כי ניתן להסתמך על תוצאות המכשיר.

הערכה: הפסיקה תתקבל כעמדה קובעת.

השופט: גם אם קיימת סטייה - היא תמיד לטובת הרכב.

עם זאת, בפסק הדין מפרט השופט שורה של הוראות הפעלה למכשיר.

מה שנשאר לנו לעשות זה למכור את הרכבים שלנו מבעוד מועד מכיוון שכפי שהדברים נראים בתוך שנה שנתיים כולנו נחשב לעבריינים ונאלץ לנהוג בקיה ריו בלבד...

:-)

פורסם

כל כך בא לך לבאס אותי ביום שישי !!!!!!!!!!!!!!!

מדינת מפגרים ... חוקים דפוקים ........

ומה שבטוח שהמערכת המשפטית בישראל מהגרועות בעולם !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

מה שנשאר לנו לעשות זה למכור את הרכבים שלנו מבעוד מועד מכיוון שכפי שהדברים נראים בתוך שנה שנתיים כולנו נחשב לעבריינים ונאלץ לנהוג בקיה ריו בלבד...

מה שנשאר לעשות הוא להתגונן. ויפה שעה אחת קודם :!:

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

נכון, נשקיע כסף בבליינדר (לדוגמא) ובתוך חצי שנה - שנה , גם זה ייחשב לבלתי חוקי (באופן רשמי) ונאלץ לוותר על זה..

אני אישית מעדיף לנסוע רגוע יותר בכבישים שבהם אני יודע שיש ניידות בד"כ (ולהגיע לצריכת דלק של 1:15.91 :lol: ) ולנסוע מהר יחסית בכביש שבהם לא תהיה ניידת לעולם (כי זה לא כלכלי) ובהם אני אהנה יותר.

:-)

פורסם
מבלי להכנס לפירוט מיותר, אציין שרכישת מקלות קינמון התבררה כאחת ההשקעות החכמות ביותר שלי, החזר של מאות אחוזים.

דיויד ... מוזר , לא ציפיתי לשמוע את זה ממך !!

זה לא איזה טריק מיסטיקני עתיק שאומר שאם תתלמה מקלוה קינמון מהראי זה יבלבל את מד הליזר ?? :shock:

(רגע ... זה לא על משקל " תהילים נגד טילים " ??? ---> קינמון נגד ממל"ז ! )

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

בדיוק היום לא התאפקתי ושאלתי את אחד משכניי למה הוא תלה דיסק CDROM מתחת למראה באוטו :) . בנאדם סיפר לי שזו "הגנה נגד לייזר" ואפילו נתן לי הרצאה של רבע שעה למה איך בדיוק זה עובד - אחסוך מחברי הפורום הנכבדים את הקישקושים.

אבל שאלה שעלתה בראשי... האם בכלל קיימים אמצעי הגנה פסיביים נגד אקדח לייזר?

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם
אבל שאלה שעלתה בראשי... האם בכלל קיימים אמצעי הגנה פסיביים נגד אקדח לייזר?

כן,קוג'אק וסירנה עובדים מעולה :D

היה כבר דיון על כך שהאם עיקום לוחית הרישוי (שעליה מכוון הלייזר) יסיט את קרני הלייזר

החוזרות ובסוף המסקנה הייתה שזה לא יעזור.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

• תוכן חדש...