Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן והספק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהמזגן פועל, מאחר ויש לי רכב קטן יחסית, אני ממש מרגיש את הירידה בכוח. יש למזגן 2 אפשרויות פעולה, כמו לרוב המזגנים, שמוצגות ע"י 2 איורים קטנים (יניקת אויר מבחוץ או מחזור אויר בפנים, לא יודע אם זו אכן דרך הפעולה). השאלה היא האם כיוון במזגן לאופציה השניה, ה"יניקה", תשפר את המצב? אני ארד עכשיו לבדוק אבל אני רוצה תשובה חד משמעית.

תודה :)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

the answer is no

as long as the ac works the engine needs to pull the ac's belt thats why less power, the option of air from out side or to recycle the air isnt changing the fact that you loose power

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

זה בדיוק מה שחשבתי.

אבל כשאני נוסע בכביש מהיר, כשהמזגן כבוי ועל אותו מצב של "יניקה" אני עדיין מקבל קצת אויר קר\חם מהמזגן, אז חשבתי אולי זה יכול לעזור.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אין סיכוי שיניקת אוויר מבחוץ ע"י המזגן תשפר את תגובת המנוע, אם כבר היא תשפיע לרעה. שים לב שהמזגן מקרר טוב יותר כשהוא ממחזר אוויר מבפנים (סירקולציה). כמו כן שמתי לב שברכבים שונים פעולת המזגן משפיע באופן שונה על המנוע, בפונטו hgt שלי לשעבר המזגן השפיע יותר על הסחיבה מאשר ברכבי הנוכחי- קליאו ספורט וזה בלי שום קשר שהקליאו חזקה יותר, אני מתכוון לאיבוד הכוח היחסי בין מצב שהמזגן עובד לבין זה שהוא מכובה.

פורסם

מה שאתה כן יכול לעשות, זה לכוון את הטרמוסטט שלא יהיה בסוף הסקאלה, כי אז המזגן מקרר ומקרר ללא סוף.

אם נצא מנק' הנחה שהטמפ. במרכז הסקאלה (בין הכחול לאדום) היא 23 מעלות לערך, תוכל לכוון למרכז הכחול ועדיין יהיה לך קריר ונעים, בעוד שכאשר הטמפ' תהיה סבירה, הקומפרסור יפסיק לעבוד והכוח יחזור לרכב, לפחות למספר דקות (וחוזר חלילה).

• תוכן חדש...