Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונות השטיפה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי לא מוכנה להכניס את הרכב החדש (מזדה 6) למכונת שטיפה בטענה שזה שורט את הרכב

1.האם זה נכון בכלל?

2.האם באמת יש כזה דבר מכונת עם זיפים ומכונה עם ג'ילדה שלא שורטת?

3.פעם שעשיתי שטיפה לרכב שלי ושאלו אם אני רוצה גם פוליש כזה בתוך השטיפה. מה זה הפוליש הזה מישהו יודע עד כמה הוא יעיל באמת?

tAoS FoReVeR

פורסם

1. לא, אנחנו שוטפים את הרכב קבוע בתחנת פז בת"א עם המכונות שטיפה הידועות שלהם ואף פעם לא גיליתי שריטה על האוטו . . . .

2. זה מסובך, המכונות ללא הזיפים (כמו זו השאנחנו הולכים אליה) אז במקום הזיפים עומד בחור בכניסה למכונ ו"שוטף" לך את האוטו במים וסבון עם מטאטא !!!!!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

taos כתב:

אמא שלי לא מוכנה להכניס את הרכב החדש (מזדה 6) למכונת שטיפה בטענה שזה שורט את הרכב

1.האם זה נכון בכלל?

2.האם באמת יש כזה דבר מכונת עם זיפים ומכונה עם ג'ילדה שלא שורטת?

3.פעם שעשיתי שטיפה לרכב שלי ושאלו אם אני רוצה גם פוליש כזה בתוך השטיפה. מה זה הפוליש הזה מישהו יודע עד כמה הוא יעיל באמת?

1)ועד איך שורט.אם תסתכל על הפח מול השמש אתה תראה שכל מכונית שאינה חדשה בדרך כלל מלאה בשריטוט דקות (לא להרבה אנשים איכפת מאיכות הצבע שלהם).

2)יש מכונת מברשות ומכונת גילדות.המברשות הם האויב הכי גדול של הצבע.אל תתקרב.מכונת גילדות שלא מתוחזקת כמו שצריך (מלוכלכת)תגרום לאותו אפקט.תמצא מכונה עם גילדות,שטוף פעם אחת ותראה מול השמש אם נשארו שריטות.

3)פוליש נוזלי כחלק מהשטיפה למיטב ידעתי לא עוזר יותר מדיי ולא מקצועי.פוליש אמיתי עושים בצורה ידנית והמחיר הוא בדרך כלל מאות שקלי.

לתושבי איזור השרון:

יש באיזור התעשיה של כפר-סבא שטיפה הנקראת "SPLASH".השטיפה היא עצמית ועובדת בעזרת מטבעות.יש במקום תאים עם ניקוז(עמדות שטיפה) וגרניקים(גרניק=צינור מים בלחץ גבוה).הכנסת מטבע של 5 ש"ח מפעילה את הגרניק (בעל ציר לסיבוב מסביב לרכב) ל-1:40 דק'.יש אפשרות בעזרת 3 לחצנים לשטוף עם מים רגילים\מים חמים עם סבון\מים+פוליש נוזלי.אני שוטף שם כל שבוע והתוצאות מדהימות.מומלץ למי שאין לו בעיה לנגב לבד.

נ.ב:יש במקום גם שואב אדיר שבכל הכנסת שקל עובד דקה.

פורסם

עסק מעולה זה עם השטיפה בספלאש

את האמת זה טוב למי שאין בית פרטי ואין לו את הנוחות אבל למי שגר בבית פרטי כמוני זה נוח לשטוף בבית אלא אם יש לו בעית ניגוב כמו שציינת בנתיים אנחנו שוטפים את המזדה ביד לא שאני שוטף אבל שיהיה

tAoS FoReVeR

פורסם

אני לא זה ולא זה אני מהמפונקים שמשלמים למישהו שינקה או שההורים שוטפים ואני מפקח שהכל יוצא נקי

tAoS FoReVeR

פורסם

אני לא יודע

אני שוטף (יותר נכון אבא שלי בד"כ) בתחנת הדלק "דלק" ליד מחלף מסובים לכיוון תל אביב , והתוצאות טובות מאוד (השטיפה היא חינם למי שמתדלק ואבא שלי תמיד מתדלק שם) . מצד שני הג'יפ שלנו בהחלט מלא שריטות מה שכן, לא ממש אכפת כי בכל זאת, זה ג'יפ, והג'יפ הזה נסע בצמחיה צפופה וכולי ונשרט הרבה.

Race Smart

פורסם

יותם שיש לך חבר מתדלק ועוד חבר של הדוד שיש לו מכונת שטיפה זה כבר לא קשור לכסף

העניין הוא העצלות והשריטות שזה גורם את האמת אין לי בעיה להכניס את הרכב לשטיפה ואחריי זה עושים ווקס אז נראה לי שהכל יוצא חלק בלי שריטה

tAoS FoReVeR

פורסם

נ.ב:יש במקום גם שואב אדיר שבכל הכנסת שקל עובד דקה.

צודק בהחלט, אני גר קרוב ולמרות שאני גר בבית פרטי אני מגיע לשם פעם בשבועיים לשאיבה יסודית של הרכב, אין מה לעשות שום שואב ביתי לא מגיע לעוצמה והיעילות של השואב התעשייתי.

ועוד משהו, יש להם שם גם מנקה שטחים שהוא מעולה.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

אני גם חושב שעדיף לך להמנע ממכונות השטיפה האלה.

המברשות בטוח עושות שריטות. את אלה עם הג'ילדות אני לא מכיר, אבל לא הייתי הופך את הרכב שלי לשפן נסיונות...

לך לשטיפה ידנית, לפעמים עולה קצת יותר, אבל שווה.

הכי טוב? שטוף לבד!

פורסם

חבל על הכסף...

לא משנה, שורט לא שורט...

יום שישי (מנסים כל שבוע, אבל זה לא תמיד יוצא) יש נוהל קבוע

של שטיפת אוטו...

השכנים שלי חושבים שאני מטורף אבל אין מה לעשות.

ריפוי בעיסוק, מכירים? זה זה :p

כיף לי לשטוף את האוטו באופן ידני :!:

המאמץ הקל, הכיף (לראות את כל דפיקות הדלתות של השבוע

החולף :x ש-#^$#& כל הדופקים).. זה משהו אחר.

מערכת יחסים בין אדם למכונה :lol:

אין על זה :!:

MCS 2008

פורסם

אם בשטיפה ידנית עסקנין אזי שיש מקום מצויין לשטיפה כזו לתושבי המרכז..

"שטיפת יהלום" ברחוב אברבנל בבני ברק..

עושים עבודה מצויינת בשטיפה ידנית ללא שריטות , שאיבה ונקיון פנים

במחירים לא יקרים בכלל...

אני מכניס את הרכב שלי לשם פעם בחודש... לניקוי חוץ פנים ( פנים אני לא עושה לבד אין לי איך) .. ופעם בשבוע אני רוחץ לבד את האוטו...

פורסם

יש לי בעיה ברחיצה ידנית שזה מה שמונע ממני לרחוץ לבד

הבעיה היא יובש פשוט אני לא מספיק לנקום איזור אחד אני עובר לאיזור אחר ואופ האיזור הראשון התייבש סעמק אין לי כוח לחזור על הכל 20 פעם יוצא לי הנשמה בפנים מביאים את הקירבי שואב את הכל שטיחים מוציאים לגינה שוטפים במים

אבל לשטוף חיצוני וואי זה סויט במיוחד בקיץ שחם לי והמים מתייבשים עם הסבון מהר מאוד

tAoS FoReVeR

• תוכן חדש...