Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונות השטיפה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי בעיה ברחיצה ידנית שזה מה שמונע ממני לרחוץ לבד

הבעיה היא יובש פשוט אני לא מספיק לנקום איזור אחד אני עובר לאיזור אחר ואופ האיזור הראשון התייבש סעמק אין לי כוח לחזור על הכל 20 פעם יוצא לי הנשמה בפנים מביאים את הקירבי שואב את הכל שטיחים מוציאים לגינה שוטפים במים

אבל לשטוף חיצוני וואי זה סויט במיוחד בקיץ שחם לי והמים מתייבשים עם הסבון מהר מאוד

אין צורך לסבן את כל הרכב ואז לשטוף, רצוי לבצע את זה בחלקים, והמלצה שלי, בקיץ לשטוף את הרכב בלילה, נוח וכייף.

לגבי נוחות השטיפה האוטומטית, נסיתי כמה וכמה פעמים ללכת לרחיצה מסודרת אבל השטיפה החיצונית לוקחת 10 דקות ואז מחכים עוד איזה 40 דקות לנקיון פנימי, מה לעשות שיש לי זמן רק בשישי, אני שוטף בבית יום חמישי בערב או שישי בבית וזה לוקח לי אותו הזמן, העבודה טובה יותר.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

מדובר רק על החיצוני פנימי זה שטויות החיצוני בעייתי אצלי זה מעצבן שמתייבש על האוטו

tAoS FoReVeR

פורסם

אז כמו שכבר רשמתי לך.

אל תסבן את כל הרכב בפעם אחת, תסבן את הגג ותשטוף, תסבן מכסה מנוע ותשטוף, תסבן דלת ו........

ככה הסבון לא יתייבש לך על הרכב.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

• תוכן חדש...