Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר חיפוש די רחב בדפי האינטרנט המגוונים נדבקתי לנושאים המעניינים שאתם מעלים כאן,

יש לציין שריתקתם אותי לפורום במקצועיות הרבה שלכם יישר כח !

בנוסף,יש לי שאלה.

רכשתי לפני כחודש רנו טווינגו במצב סביר,

תוך כדי הבדיקה שביצעתי לרכב פתחתי את פקק מיכל המים (לא של הרדיאטור)ואחרי מספר לחיצות

על דוושת הגז המנוע החל לפלוט מים,ניגשתי למוסך, שעשה ראש מנוע מלפני חודשיים לרכב,והוא

שם לי פקק חדש למיכל (של רנו קליאו)ואמר לי שהפקק הישן אינו תקין ועכשיו הכל בסדר.

אין ברכב שעון טמ"פ של מים וברצוני לשים כזה.

על כן יש לי מספר שאלות לתותחים כאן:

1.כמה עולה שעון טמ"פ מים?

2.להיכן לחבר את קצה בשעון במנוע,לפני אחרי כניסת המים מהרדיאטור?

3.מהי הטמפרטורה של חום המנוע שצריכה להיות ברכב?

4.:oops:תודה מראש על העזרה האדיבה.

פורסם

תתחדש על הרכב המגניב בהחלט.:) תריץ חיפוש. על טווינגו ,ותמצא את כל התשובות ,יש הרבה.

נ.ב ברוך הבא לפורום:)

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה,:-D

נכנסתי וקראתי בפורום על בעיית החום,רכשתי שעון טפ"מ מים,אמרו לי לחבר אותו

במקום היוניט של החום(וכך היא מתבטלת)אך לאחר ניסיון אין הצלחה,

היות ובסוף הכבל של שעון החום יש את הפין שהוא באורך 3 ס"מ והוא אינו נכנס

לתושבת של היוניט במשאבת מים.(אין לו מספיק מקום ,ארוך מידי).

האם יש למישהו רעיון:idea: כיצד לחבר את השעון טמ"פ מים???

תודה.

טל

פורסם

ארבע דרכים עומדות לפניך

האחת ,הכנת "מופה" צינור בקוטר הפנימי של צינור המצנן המנוע העליון ,השתלת החיישן על ידי החלמת ניפל בעזרת נחושת ואליו החיישן יתברג

הדרך השנייה קניית שעון אשר חיישן הטמפ נצמד אל גוף ראש המנוע ישנו כזה אצל "אוו ספידומטרים"

הדרך השלישית ,קניית שעון חום אונברסלי אצל ה"פרסי המפורסם" ובדיקת אורך החיישן עלות כ100 שח

דרך רביעית גש "לטכנו צינור "ברח יצחק שדה עם החיישן החדש והישן הסבר לאלי בעל החנות את הבעיה ,תמורת 150 עד 200 שח תקבל מתאם לפתרון העניין

בהצלחה

יגאל

פורסם

תודה רבה ( שוב !!!) על התגובה המהירה,

היכן נמצא "הפרסי" המפורסם שאוכל להגיע אליו?

טל.:shock:

פורסם

ודה רבה על הכל,

לא היה מקום להרכיב את השעון ולכן הרכבתי אותו על צנרת שהולכת לחימום תא נוסעים מהרדיאטור,יש למישהו רעיון או מידע לכמה מעלות אני אמור לצפות,יש לציין שהשעון הינו בפרנהייט והוא נע מ 120 עד ל 280 וכן מהרגע שהרכבתי אותו הוא נע בסביבות +-130 מעלות פרנהייט,זה תקין או נמוך מידי???

תודה.:shock:

פורסם

130 מעלות פרנהייט זה כ 55 מעלות צלסיוס וזה לא תקין וכנראה שמיקום החיישן אינו נכון.

אתר המרת מידות, קל ונוח לשימוש הנו www.contel.co.il/valves/temp.htm

ובצד שמאל בחר מה ברצונך להמיר (טמפ', משקל, נפח וכו') ואח"כ סמן הלאה בטבלאות ההמרה, ממה למה והכנס הנתון להמרה.

בברכה - רפי לין :-)

• 9 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

קניתי את החיישן הבא: s-l1600.jpg

לאן אני יכול לחבר את הסנסור?

יש על מכסה ראש המנוע 2 ברגים כמו בתמונה. DSC_46771462258739.JPGמה תפקידם? האם אוכל לשחרר אחד ולחבר את הסנסור במקומו?

עריכה אחרונה על ידי ronenfe
פורסם

לא, אלה ברגי מכסה שסתומים, הם לא מגיעים לחלל שיש בו מים.

תצטרך לחפש בורג ניקוז מים בראש המנוע (אם קיים כזה) או במקום בורג ניקוז אוויר באזור הטרמוסטט.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מה לגבי אחד הברגים של הלוחית שהיוניט חום נכנס אליה בצד ימין של התמונה? בינתיים הצלחתי לספק מתח למד החום מהפיוז של הרדיו ומהבורג התחתון של הדשבורד. איך אני מעביר את החוט דרך קיר האש? לא בא לי לפרק את הדשבורד. איפה יש מעבר?

פורסם (נערך)

מצאתי חור שמתאים בדיוק לסנסור במשאבת המים , אומנם בלי הברגה אבל זה יושב טוב, מה אתם חושבים? נראה לי שהמיקום ישקף טוב את חום המנוע. את החוט העברתי דרך החור של המראה.

הטמפרטורה שבה המאוורר התחיל לעבוד היא 95 והוא הפסיק ב85. מה טמפרטורת העבודה המומלצת ? מאיזה טמפרטורה צריך להפסיק לנסוע? אני מחכה לרדיאטור כי המוסכניק אמר שהוא לא תקין. אבל נראה שאפשר לנסוע בינתיים עם מעקב אחר הטמפרטורה, לא?

בנוסף המוסכניק הוציא את הטרמוסטט. לוקח למנוע מספר דקות טובות להגיע ל90 מעלות. אני לא בטוח שזה רצוי. מה אתם אומרים?

20170129_130630.jpg

20170129_130736.jpg

20170129_130609.jpg

עריכה אחרונה על ידי ronenfe
פורסם

לא ברור לי איך החיישן תפוס במקומו אם הוא לא מוברג ולא תפוס ע"י גורם חיצוני, אם פשוט "הכנסת אותו בלחץ" לפי מה שנראה לי בתמונה צפה שהוא יעוף החוצה מתישהו כשיעלה הלחץ במערכת ויילך לך ראש מנוע תוך כמה דקות.

נסיעה בלי תרמוסטט לא מומלצת בכלל, לא משנה מה יגיד המוסכניק שיעשה קומבינות כאלה באוטו שלו.

פורסם

אוטו בלי תרמוסטט שמגיע לטמפ' עבודה באופן קבוע מרמז על בעיה במערכת הקירור.

רכבים בלי טרוסטט מראים בדר"כ לפי מה שראיתי בניסן אלמרה דור ראשון כחצי מטמפ' עבודה תקינה(כלומר יושביםהמחוג על הרבע)

ורק במקרים של נסיעה קשה כגון עליות או דוושת גז לחוצה כמעט עד הסוף עולה הטמפ' לחצי.

מניסיוני האישי אבל יוכל להיות שאני טועה.

• תוכן חדש...