Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:roll:שלום חברים לתחביב,

כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לעזור:

1. דוושת בלמים שנוגעת ברצפה ובלמים שלא מגיבים (בלחיצה חזקה כשהדוושה גבר נוגעת ב"קיר" יש משהו מאוד חלש עם נטייה של האוטו לצד שמאל, פתחתי מכסה, היה חסר קצת שמן ברקס, הוספתי, אין שינוי, רעיונות?

2. הגיר האוטומאטי החליט להשתגע, מעביר הילוכים קדימה אחורה בלי קשר למציאות, נורת הSERVICE מהבהבת ונכבית.

מאחר וכרגע אני גר בחיפה ואין לי מושג לאיזה מוסך כדאי ללכת, אשמח לשמוע דעות, לאן ללכת בלי לרוקן כיסים (אני סטודנט)

תודה !

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

1. משאבת בלם מרכזית שנפחה את נשמתה.

2. גש למוסך מורשה, שיחבר מחשב דיאגנוזה לגיר ויקרא את קודי התקלה שנרשמו בו. סימפטומים כמו שאתה מתאר יכולים לנבוע מתקלה חשמלית פשוטה או מצורך דחוף בשיפוץ גיר, או משהו באמצע...

פורסם

מי האיש ואיך אני מגיע אליו? טלפון וכו..

ברור לי שאם אגיע למוסך של הנבלות מקרסו אני אחטוף עלות של 4 פעמים שכר דירה...

פורסם

כנס ללינק המצורף ושלח לו הודעה פרטית , או אי מייל.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

חברים תתעדכנו-דני פרש מהעסק לאחר שנים רבות לצערנו הרב!!

אין לנסוע עם הרכב יש לגרור אותו למוסך בלבד!!! זו בעיה בטיחותית מדרגה ראשונה!!:idea:

בדוק עם חברת הביטוח שלך אם יש לך ביטוח גרירה ונצל אותו,במידה ולא אין ברירה גרור בתשלום.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

חג שמח.

כודם כל קבל עצה לחיים והשאר בחיים-הרכב עולה על גרר ולא נוסע.

להיכן?-זה כבר תחליט אתה העיקר לבעל מקצוע מוסמך.

- מע" הבלמים הינה מע" אטומה כל ירידה במפלס נוזל הבלמים משמעותו תקלה -אם מרפידות בלם שנשחקו וזקוקות להחלפה או חלילה פריצה במע" ודליפה של הנוזל החוצה.

ככלל אין להוסיף נוזל בלמים אלה לאחר בדיקת בעל מקצוע מוסמך.

שמור על עצמך וספר לנו בגמר התיקון מה היתה התקלה - ופתרונה

בברכה

פורסם

לגבי מערכת הבלמים סביר שכל מוסך מכונאות ישר והגון (ומקצועי כמובן) יוכל לטפל,

כפי שרשמו קודמי אין לנסוע עם הרכב במצב כזה, רק גרירה!!

לגבי הגיר, האפשרויות (המומלצות) בחיפה נכון להכרותי דעתי ונסיוני, הינם במוסך המורשה (ושם משלמים לפי הספר)

או אצל יוסי מ"גירומטיק" ( http://www.gearomatic.co.il/HTMLs/Home.aspx )

נמצאים באיזור הצ'ק פוסט לכיוון בתי זיקוק. גם שם לא זול, אבל מקצוענים וישרים.

באזור תעשיה פתח תקווה יש לך את חבר הפורום "ספי" שכבר פתר בעיות "יקרות" במחיר מצחיק (להלן בעיות גדולות שנהיו "קלות"), אם יש ביטוח גרירה (וגם אם לא..) ואם הוא יאשר שכדאי לשלוח אליו את הרכב,

יתכן שזה הדבר המומלץ ביותר, בכל מקרה תתקשר ותתיעץ איתו בצאת החג.

טל' אל ספי 057-3868964 או 03-9303488

חזור לדווח..

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מאחר והמוסך שלי נמצא בראשון, אני לא חושב שיש טעם שאגרור את הרכב לשם, השאלה היא אם המוסך המורשה בחיפה הוא עוד אחד מהגנבים של קרסו...

אמרו לי על מוסך בעכו, מה אומרים?

נ.ב. - המון תודה על התגובות, תיארתי לעצמי שמדובר במשאבת בלם מרכזית, מקווה שזה לא משכנתא...

פורסם

יש מוסך מורשה בעכו "מוסך הוד".

אני בעל רנו 19 ואני עושה שם הרבה עבודות. העבודה שם היא מושלמת, הם מטפלים בבעיה בודקים שהכול בסדר וגם אחרי שבועיים יתקשרו לבדוק שאתה מבסוט. אבל, תמיד יש אבל, המחירים שלהם הם מחירים של מוסך מורשה (אולי כי הם מוסך מורשה) זה לא המקום ללכת ולהתווכח על מחיר.

פורסם

על מחיר אפשר להתווכח בכל מוסך ואין זה משנה אם הוא מורשה יבואן או לא.

גם במוסך מורשה יבואן רנו ניתן ואפשרי לקבל הנחות. הכל תלוי במשא ומתן.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

בקרית אתא. מוסך בשם "שני שרות לרכב" תבקש את אבי.

הבחור עבד תקופה ארוכה בקרסו חיפה, והיום הוא בעל המוסך המתמחה ברנו וניסאן.

אילן

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום שוב.

דיווח מהשטח (קצת באיחור) בנוסף עוד כמה שאלות.

האוטו נגרר למוסך שנקרא "אוטו מוטור" (כמה מקורי) בעיר התחתית בחיפה, אחלה אנשים, הוחלפו שתי משאבות בלם

אחוריות שהתפוצצו להן (בלאי של 12 שנה, לא מקטר).

אבל נשארה בעיית המחשב ברכב..

המצב כיום הוא שמדי פעם נורת הSERVICE מתחילה להבהב לאחר נסיעה, לפעמים קצרה לפעמים ארוכה, מאומצת או לא, זה לא משנה, הנורה נדלקת ומהבהבת עד ליום המחרת. למחרת אין נורה וניתן לנסוע גם שבוע ללא שום סימנים מהמחשב.

אותו סיפור עם המזגן (בקרה אלקטרונית) המזגן מדי פעם נותן הודעת SERVICE בצג הבקרה האלקטרונית ומנתק את המזגן.

למחרת ההודע תיעלם והמזגן יעבוד כאילו יצאה אתמול מאולם התצוגה.

ברור לי שמשהו לא בסדר עם מחשב הרכב ומחשב המזגן, השאלה היא למי לפנות בעניין?

מאחר שמדובר ברכב יחסית נדיר בכבישי ישראל ואני לא רוצה להתקרב למוסכי היבואן שיחגגו לי על הכיס בהצהרות "הלך המחשב וכו" אני פונה אליכם ואליך מר זומרשטיין (שנאמר לי לא אחת שאתה מהמומחים בתחום).

מה ניתן לעשות ואצל מי?

המון תודה

פורסם

עניתי לך בפרטי, ועונה כאן את אותה התשובה:

יש להתחבר עם הסורק (מחשב) של רנו ( ה CLIP ) אצל מוסך מורשה או שאינו מורשה, ואשר יש בידיו הן את המכשיר מחד, ואת הידע מאידך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...