Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים!

רציתי לדעת מה אמור להיות קל יותר ג'אנט מגנזיום או ג'אנט רגיל? ולמה בדיוק נועד המגנזיום.

פורסם

מגנזיום עשוי מחומר קל יותר, לרוב הוא רחב יותר מג'נט רגיל המותקן ברכב. תהיה לך אחיזה טובה יותר בכביש.

שיפור משמעותי במשקל הרכב אתה לא תרגיש אבל אולי כן באחיזה, תלוי כמובן בגודל שאתה מרכיב.

אבל השיפור המשמעותי ביותר זה במראה של הרכב, אם זה הקטע שלך, אני אישית נגד זה, חושב שזה מיותר.

פורסם

תסלח לי, אבל - בולשיט.

ג'אנט מגנזיום זה דבר לא קיים, או שקיים בעולם המירוצים.

אתה מדבר על ג'אנט סגסוגת קלה.

הוא אכן קל יותר מג'אנט ברזל מקביל. כמה קל? תלוי כמה אתה משלם, זבל סיני לא יהיה הרבה יותר קל, אבל ג'אנט איכותי כן.

דבר ראשון זה שיפור יופי, דבר שני - זה שיפור במשקל בלתי-מוקפץ וכתוצאה מכך - שיפור מינימלי באחיזה ובנוחות (ממש מינימלי, אתה לא באמת תרגיש את זה).

בקשר לרוחב, לכל רב יש מידות צמיגים מסויימות שמתאימות לו, וכתוצאה מכך מספר מידות של ג'אנטים, אין הרבה מה לשחק ברוחב, חצי אינץ' לפה או לשם, אבל מה זה קשור? אתה יכול לשים ג'אנט ברזל ברוחב X וג'אנט סגסוגת ברוחב X, זה לא יהיה יותר רחב אם לא תקנה יותר רחב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ג'נט מגנזיום אכן קיים בעולם אבל רק בעולם המרוצים ומכוניות העל.

לרוב מה שרואים על הכביש זה ג'נט אלומיניום שגם הוא קל מהברזל אבל לא כמו מגנזיום.

בנוסף לכל היתרונות שרשמו פה אפשר להוסיף גם קירור עדיף לברקסים.

פורסם

הבנתי חברים תודה על התגובות...

האם ג'אנט לא יקר במיוחד יכול איכשהו להשפיע לרעה על הרכב? (בתנאי שאני לא משנה את גודל הג'אנט).

פורסם

ג'אנט לא יקר הוא ג'נט זול, זול מתחיל בז' וגם זבל. במיוחד אם הוא מסין.

זבל סיני זה משהוא שכתוצאה ממכה חזקה (בור ביוב וכו') יכול להתעקם בקלות או במקרה הגרוע להסדק ולהשבר.

הג'אנטים הכי ז' שהייתי מאז לשים זה הזבל ב1500 שקל של אוטודיפו, יותר נמוך מזה לא הייתי יורד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...