Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזדה 323 סדאן שנת 97, אוטומטית.

1.הרכב נוסע מצויין הגיר מעביר חלק ומנוע עובד בצורה יפה. הבעיה היא כאשר הרכב נעצר בהילוך DRIVE הוא רועד כולו, רעידות די חזקות, הייתי במוסך, הטורים בסדר, אבל הם לא יודעים מה הבעיה במדוייק ואני לא רוצה שהם יתחילו לנחש, זה יעלה לי הרבה כסף, אולי מישהו כבר נתקל בבעיה הזאת.

2. הרכב מאוד קל ולא יציב בפניות, החלפתי 4 צמיגים, אבל הרכבעדיין מחליק בפניות, אפילו ממהירות נמוכה יחסית. מה יכולות להיות הסיבות לזה?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מצטרף לשאלה 1, גם לי יש אותו רכב ובמצב עצירה , בכל הילוך הוא רועד הרבה יותר מהרגיל אפילו גם קצת בנסיעה..האם זה מתושבות מנוע ?

תודה רבה לעוזרים ! רועי

פורסם

רוב הסיכויים שמדובר בתושבות מנוע, בעייה נפוצה בלנטיס.

יש להסתכל על המנוע כאשר הרכב עומד בD ולראות אם המנוע זז באופן מוגזם.

פורסם
רוב הסיכויים שמדובר בתושבות מנוע, בעייה נפוצה בלנטיס.

יש להסתכל על המנוע כאשר הרכב עומד בD ולראות אם המנוע זז באופן מוגזם.

מצטרף להשערה שלך. אך בקשר להסתכלות, קצת קשה לראות כאשר הרכב במצב דרייב כזה דבר. במיוחד אם יש רעידות אז כנראה שכל המערת המכאנית רועדת שם. בד"כ בודקים תושבות גמורות באוטו' ע"י מעבר מצבים בתיבה כאשר הרכב עומד עם הנד-ברייק משוך ורגל לחוצה על הברקס הייטב. תבקש מחבר שאתה סומך עליו לשחק בין המצבים של התיבה P R N D. כאשר אתה מתבונן על המנוע. אם אתה רואה שהמנוע זז לך בצורה מפחידה קדימה ואחורה באת מעבר ההילוך כנהראה שהתושבות גמורות. בנוסף תבדוק את סל"ד המנוע ותוודא שהוא יציב. אם הסל"ד לא יציב תעשה ניקוי מצערת ובדיקה ממוחשבת לאיתור תקלות.

אופיר רודניצקי

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

תושבות מנוע-מחלה ידועה,

שים לב-מומלץ לשים תושבות מקוריות ולא תחליפיות.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...