Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 בעיות בסובארו DL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ויום וטוב...

יש לי סובארו DL 92 1300

יש למכונית שתי בעיות:

1) הדוושה של הברקס של האוטו יורדת ממש למטה כל הזמן, אחרי שמכוונים את הברקסים האחוריים הדוושה עולה כמו שצריך אבל אחרי כמה קילומטרים זה שוב יורד למטה, ומרגישים מן עייפות בבלימה של הרכב, בנוסף הגלגלים ננעלים מהר מאוד...

עוד בעיה זה רעידה בהגה ברגע שבולמים, החלפתי כמה פעמים דיסקים והבעיה נפטרה אבל חזרה לאחר זמן קצר יחסית.

2) בעיה שניה זה שהמנוע אוכל די הרבה שמן בערך כ ליטר ל 1500-2000 קילומטר, והרבה מהשמן אני מוצא בסופו של דבר בפילטר אוויר.

מחר אני נוסע למוסך והשאלה שלי מה הגורם לבעיות האלה, כל האפשריות שרק אפשר לחשוב עליהם. אני פשוט רוצה שיהיה לי קצת מידע על מה יכול לגרום לכל הבעיות האלה.

תודה

פורסם

1. "הדוושה של הברקס של האוטו יורדת ממש למטה כל הזמן".מאחר שלא כתבת שחסר שמן ברקס, הסיבה משאבה מרכזית תקולה.

2. "מנוע אוכל די הרבה שמן בערך כ ליטר ל 1500-2000 קילומטר, והרבה מהשמן אני מוצא בסופו של דבר בפילטר אוויר". הסיבה

רינגים ו/או צילינדרים שחוקים. ז.א. המנוע זקוק לשיפוץ או להחלפה.

דוד.

נ.ב. במחשבה שניה אני חייב לומר לך ש-1 ליטר ל-1500-2000 ק"מ, לא נחשב להרבה.

נסה לדחוף לצינור הנשם בין המנוע לפילטר האוויר רשת מתכת(כמו בחלון, נגד יתושים), עגל אותה על מברג .

רצוי היכן שהצינור עומד אנכי, כדי למנוע מעבר שמן לפילטר.

בהצלחה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

שמן ברקסים לא חסר. הקטע המוזר שכשמכוונים את האחוריים, כלומר מקרבים אותם קרוב יותר לתוף הדוושה עולה למעלה אבל יורדת אחרי זה עוד פעם

• תוכן חדש...