Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם , אני עומד לפני רכישת קורולה 2007 , הרכב בא עם רדיו דיסק MP3 מובנה 2DIN .

האם יש אפשרות להחליף אותו ב-1DIN (גם אם זה כולל הרכישת פלסטיק נוסף) ?

בחשמליה של המוסך טויוטה אמרו שאי אפשר להרכיב מערכת/אעזקה או כל דבר וסף שקשור לחשמל

מסיבות שלא ברורות לי , וגם כן אם אני מרכיב את זה באופן עצמאי ולא במוסך שלהם הכוונה - אז כבר לא תהיה לי אחריות לרכב .

מה עליי לעשות ? הרכב יהיה בלי אעזקה וגם אני לא יוכל להרכבים מערכת סאונד טובה (כולל מגברים, סאבוופר , ו-HU איכותי ) .

מה הייתם עושים ? חייב את עזרתכם .

בכל מקרה זה מה שאני צריך : W0QQitemZ140115974237QQihZ004QQcategoryZ85806QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

פורסם

יש לי חבר שכל פעם שהוא היה נכנס למוסך הוא היה מוציא את הפילטר הפתוח ומחזיר את הפילטר הרגיל , מאותה סיבה כמו שלך , אחריות.

במקרה שלך זה לא פרודוקטיבי, ניסית לשאול אותם אם אין לה איזה מתקין חוץ מורשה שיכול לעשות לך את עבודת התקנת המערכת?

למשל...בזמנו שהייתי נהג צבאי, כל בעיה עם האזקה או הקודנית באופל אסטרה הייתי פונה לאדי מערכות, הם כביכול מתקינים מורשים של GM ישראל, אולי יש לטויטה את אותו הסידור

פורסם

יש את הפלסטיק הזה בסוכנויות קניתי לחבר שלי ב 150-250 לא זוכר..

אם אתה לא מוצא דבר איתי אני יעזור לך.

ליאור

פורסם

ליאור ניעור לחיים :lol:

הוא מדבר על דגם 2007, החדשות. אני לא יודע אם המתאם מתאים גם להן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בחדשות זה סיפור אחר לגמריי , הפנל זה לא אותו אחד שהייה בדמים 2003 ומעלה ..

הלינק שמצורף מאייבאי דומה מאוד למה שקיים בדמים החדשים (2007) , אבל חיסרון אחד - בלי מגירה הבנוייה בפלסטיק וכביכול הפלסטיק החדש הוא גם כן 2DIN .

מש"ק זרזור

פורסם

אולי גם לי תהיה קורולה 2007 הדגמים החדשים, לא אוכל להתקין בה מערכת?

שאלתי בחברה ואמרו שאין אפשרות לקבל את הרכב ללא הפנל המקורי. אין אפשרות לחבר מנחת/ או כל פתרון אחר כל שהוא ולהרכיב מגבר?

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
סליחה מדובר בדגמי 2008 , התכוונתי לדגם שיצא השנה .
טוב אז זה שונה לחלוטיין מהדגם הישן ונכון להיום אין עדיין מתאמים לרדיו בארץ אני מאמין שבח"ול כבר יש .

אופציה נוספת שיש זה ליבנות מיפיבר תושבת לרדיו .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
  • תוכן חדש...