Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיים - הנושא ייבדק ביסודיות.

דוד - הסיבה בגינה הוחלפו חיישן החמצן וחיישן הטמפרטורה היו סל"ד לא יציב, אסביר. הרכב בסרק, באופן פתאומי, היה מעלה את הסל"ד ל-2000 (ללא התערבות רגל ימין שלי על הגז) ומשם משחק בין 2000 ל-2500 סל"ד כאילו מישהו נותן קיקים, במחזוריות של שניה, כלומר כל שניה בערך קיק. ברמזורים זה היה נשמע כאילו אני מחמם את המנוע לפני מרוץ.

גם כאשר הרכב לא היה בסרק זה היה קורה אך כנראה פחות מורגש עד לרגע בו מתבצעת נסיעה על סל"ד נמוך, האטה לפני סיבוב נניח, ולפתע הרכב היה "לוחץ" על הגז לבד. זה היה מאוד מסוכן ולכן טופל במהרה.

באבחון אז, אצל אלי את אלי דושי, עלו חיישן טמפרטורה וחיישן חמצן לא תקינים. הוחלפו והכל הסתדר.

האם תוכל לכוון אותי למיקום חיישן הטפרטורה ברכבי? אשמח לשם נסיון לבדוק אותו לבד.

תודה,

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

מעולה, תודה רבה.

אני מקווה שמחר בבוקר אתפנה לבצע את הבדיקה, אדאג לעדכן בממצאים.

האיור נראה מעט שונה ממה שקורה אצלי תחת מכסה המנוע. מקווה שהחיישן נמצא באותו המקום.

רענן.

פורסם

עכשיו זה מחר בבוקר של אתמול. :-P

זה הדגם שלך לפי קוד המנוע ששלחת לי.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

ניסיתי להגיע לחיישן. הוא נמצא כפי שתואר במסמך הראשון ששלחת. הגישה אליו לא כ"כ נוחה מה גם שנראה כאילו שחרור הקונקטור ממנו קצת בעייתי. היות ולא רציתי לגרום נזק החלטתי להשאיר את הנושא לבעל מקצוע.

אדאג לעדכן.

בתודה,

רענן.

• תוכן חדש...