Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכשית גולף 1.8/1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חבר שלי רוצה לקנות את הרכב הנ"ל ומאוד מתלבט בין הגרסא של ה1600 ל1800 בשנתונים 97-99..MARK3

מה ההבדל בביצועים?צריכות דלק לשני הרכבים(האם ה1.8 צורכת פחות?)אבזור פנים (ההבדלים בשני הגרסאות)

ובכללי מה אתם חושבים על הרכבים בתצורת גיר ידני בלבד.??

תודה לעונים.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

נדמה לי שמנוע 1.8 בא עם ה-GTI בלבד, שהוא ידני כמובן, וחוצמזה, יש את ה-2.0 ידני. כמובן ששתי הנ"ל יצרכו לך יותר דלק כי נפח המנוע יותר גדול.

פורסם

הוא מדבר על ה-MK3, לא על 4.

וגם בדור ה-4 באו 1.8 לא GTI.

בלי קשר, אני אישית מאוד אוהב את הרכב, לדעתי רכב מצויין, יחסית למה שהיה אז בשוק.

מכיוון שהרכב "כבד" אתה תרגיש הרבה יותר טוב עם מנוע 1.8.

כמובן שהגיר הידני רק יעשה לך טוב.

פורסם

מה ההיגיון פה שמנוע 1600 יוציא 100 כ"ס ו1800 יוציא 90 לא נראה לי הגיוני היחס/ביצועים הזה...

בכל מקרה לא עניתם לי לתשובתי ...מבחינת טיפולים,אחזקה ומה משתי הגרסאות כמובן אטמוספיריות יצרכו לי פחות דלק..

האם ה1800 בנסיעות ארוכות או ה1600 באותו המצב..

לפי דעתי ה1.8 יצרוך פחות כי הוא מתאמץ גם פחות לא??

תקנו אותי אם אני טועה..ועוד שאלה מבחינת האבזור מה יותר מאובזרת ומה האבזור שמגיע עם שתי הרמות??http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

אני לא יודע אם הנתון של ה-1.6 נכון, אבל גם אם כן זה מתבטא בזמינות הכוח.

למנוע ה-1.8 החדש יותר היה 125 כ"ס, לעומת ה-2.0 שהחליף אותו שהיו לו רק 115 כ"ס, אבל זמינות כוח גדולה הרבה יותר.

בנוגע לאחזקה - סטנדרטי, אתה לא קונה פה יגואר.

הרכב דיי אמין ולא מסובל כ"כ לאחזקה, אם לא תטפל במורשה אז המחירים יירדו בהתאם.

אני מאמין שהחלקים יקרים מעט יותר מיפניות מקבילות, אבל עדיין. סה"כ רכב מאוד מאוד סטנדרטי ופופולרי.

צריכת דלק - לא יודע.

אבזור - בלוי יצחק כתוב לך כל מה שאתה מקבל בכל רמת גימור.

פורסם

בזמנו היתה לי גולף 1.8.

הרכב סה"כ אמין אבל החלקים והטיפולים יקרים מאוד במוסכי צמפיון הגזלנים.

לגבי ההבדל נפח המנוע - בגלל שהרכב כבד המינימום הוא לקנות 1.8

בזמנו שקראתי ביקורות על הגולף היה כתוב בהמון מקומות לא לחשוב אפילו לקנות פחות מ 1.8 ומומלץ 2.0

אז עם אתה רוצה רכב עגלה תקנה 1.6, אם אתה רוצה רכב שיזוז די בסדר לך על 1.8 ואם אתה רוצה שהרכב יזוז מהר לך על 2.0 ומעלה !

פורסם

ע"פ לוי יצחק המנועי 1600 של הגולף הפיקו 75 כ"ס.

אני כבעל גולף מנוע 2 ליטר לשעבר יכול להגיד לך שהרכב מצויין, לא עשה בעיות.

באמת כייף של רכב, רק בעיה קטנה שרובם נמחק להם הצבע של השחור בקונסולה של הרדיו,מזגן וח"ח מי שיש לו

גולף מבין על מה מדובר.

אני יודע שבמנועי 2 ליטר לעומת 1.6 ב-2 ליטר יש בקרת אקלים אלקטרונית של המזגן לעומת מכאנית ב-1.6.

זה ההבדל המהותי ששמתי לב אליו.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם
בדור הזה, אם אני זוכר נכון, מנוע 1.8 הוציא 90 כ"ס. לעומת 1.6 שהוציא 100 כ"ס.

צודק ב 100 אחוז .

ה 1800 מנוע מיושן ועייף . ממליץ ללכת על ה 1600.

פורסם

קודם כל ישנו שינוי בצורה בין שנת ייצור 98 ל 99 .

1.6 ב שנה 99 מפיק 100 כ"ס ובשנה לפני כן 75 כ"ס.

1.8 בשנה 99 מפיק 125 כ"ס מנוע בעל 5 שסתומים לצילנדר היה רק שנה בפולקסוואגן (נמצא אח"כ באוודי A4 A3).

1.8 עד שנת ייצור 98 הפיק 90 כ"ס בלבד ,שני שסתומים לצילנדר .

2.0 משנת 99 מפיק 115 כ"ס ,מנוע ישן בעל שני שסתומים לצילנדר בלבד .

ללא קשר לנפח המנוע פולקסוואגן תמיד יקר לאחזקה במוסכי היבואן ,כמו כן בחלפים התחליפיים ,רכב שלא מצטיין באמינות יתרה לרבות הגיר האוטומאטי .

פורסם

חברים יקרים,

כאשר רוצים למסור פרטים, על ביצועים של מנוע מסויים, משנתון X או Y קשה לי לתת תשובה מדוייקת מבלי להתייחס לקוד המנוע שהינו חד משמעי וממנו אני יכול להגיד לכם בדיוק את נתוני המנוע.

כול יצרן רכב מיום הוצאת גירסה חדשה של הרכב משדרג את המנועים במשך מחזור החיים של הרכב.

בל נשכח שנתונים שמופיעים באתרים שונים מתייחסים לפעמים למנועים שכלל לא שווקו בארץ או שווקו לשווק האמריקאי וייתכן שינוי בנתוני המנוע למרות שהינו אותו נפח.

תנסו לשאול את רון חבר הפורום שהינו 30 שנה מתעסק עם VW והוא יודע בדיוק איזה מנועים שווקו בארץ.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...