Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינטרנט אלחוטי - מה צריך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מחשב נייד שאני מחבר אותו לאינטרנט דרך חיצוני וקו טלפון

מה צריך להוסיף למחשב בשביל שיהיה אינטרנט אלחוטי - ואם זה אפשרי בכול מחשב בכלל

יש לי פנטיום 3 600

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם
יש לי מחשב נייד שאני מחבר אותו לאינטרנט דרך חיצוני וקו טלפון

מה צריך להוסיף למחשב בשביל שיהיה אינטרנט אלחוטי - ואם זה אפשרי בכול מחשב בכלל

יש לי פנטיום 3 600

המחשב שלך אכן יתמוך באינטרנט אלחוטי ללא כל בעיה ,

מה שצריך זה נתב אלחוטי , אני אישית משתמש וממליץ בנתב של LINKSYS נתב ממש איכותי , אין ניתוקים וגם תומך בחיבור 4 מחשבים באופן חוטי , ואלחוטי בוא נגיד הרבה מחשבים.

לגבי מחירים ודגמים הייתי ממליץ על זה דגם זה

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472971

אמנם קצת יקר , עולה 360 ויש אלטרנטיבות יותר זולות בערך 200 ש"ח , אבל לדעתי עדיף להוסיף את ההפרש ולא להתפשר.

- הנתב יתחבר למודם החיצוני , ובהגדרות הנתה אתה מכניס את השם משתמש והסיסמה שלך , האשף מאד נוח וקל לשימוש.

וזהו הנתב מוכן ומשדר אינטרנט כבר. גם בחוטי וגם באלחוטי.

עכשיו תצטרך לכרטיס רשת אלחוטי , וכאן יש הרבה סוגים , בד"כ בניידים כרטיס זה מובנה בתוך המחשב אבל מאחר והנייד שלך נחשב ל "ישן" אני לא מאמין שיש בתוכו כרטיס מובנה , לכן תצטרך לקנות בנפרד , וזה מגיע לניידים בתור כריטסי PCMCIA שנכנסים בתוך המחשב, ואם אין לך כניסה לכרטיס זה , תמיד תוכל לרכוש כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר דרך ה USB , למרות שאני לא ממש מעדיף את ה USB אך הוא עובד חלק וללא כל בעיה.

קישור לכרטיסים בזאפ , המחיר נע מ 100 ש"ח ויכול להגיע עד 500 אבל כמובן כל כרטיס יעבוד בסדר גמור

http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-NetworkCard&DB221035=221038

[CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][URL="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=161304"]אין כניסה![/URL][/COLOR][/B][/CENTER]

פורסם

כרטיס רשת אלחוטי בUSB לא מומלץ. ולו רק בגלל שהאנטנה שלהם לא איכותית כמו של הפנימיים.

לגבי הראוטר של לינקסיס - אין לי המלצה לגביהם. אני עובד די הרבה עם אדימקס ומרוצה, מעולם לא היו לי בעיות. בכל אופן, דאג לקנות רק ראוטר שתומך בL2TP. אמנם L2TP משמש רק למודמים של כבלים, אבל לא היית רוצה להגביל את עצמך לספק תקשורת ספציפי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בקצרה - אתה צריך כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר דרך USB (ויתאים אח"כ למחשבים אחרים גם לא ניידים) או דרך חריץ שקיים רק בניידים ונקרא PCMCIA.

אח"כ אתה צריך נתב אלחוטי שיתחבר למודם שלך.

זה הכל.

בריאות לכולם!

פורסם

ראוטר : dlink 524, עולה באיזור ה200 שקלים, כרטיס רשת USB של כל חברה מוכרת שתרצה, תקפיד שהוא תקן G ולא תקן B, מחיר ממוצע 100 עד 150 שקלים

• תוכן חדש...