Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור יכולות נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לאחר הרבה התעצויות ובעזרת העצות פה בפורום רכשתי רכב חדש, גולף GTI.

לפני הכל אני מודה לכל האנשים שהמליצו לי על הרכב, המון תודה. צירפתי כמה תמונות:-D

עכשיו לעניין. אני רוצה לשפר את עצמי והשליטה שלי ברכב, הבנתי שיש קורסים שונים ומגוונים בנהיגה מתקדמת וכ"ו. אז אם מישהו יכול לתת יותר מיידע המלצות וכל דבר בעניין אשמח לשמוע.

בעיקרון אני מאזור הדרום אבל אין לי בעייה להגיע גם למרכז למטרה כזאת.

תודה מראש לכולם.

IMG_2233.jpg

IMG_2235.jpg

IMG_2239.jpg

פורסם

דבר עם "מסלולים" של ראם סמואל, זה נימצא באשדוד, לפי הרצונות שלך הם יתאימו לך קורס.

את המס' שלהם ניתן לההשיג בגוגל או בדפי זהב =).

רכב מהמם! תהנה ממנו ככל ייכולתך, וד"א אתה עושה בשכל, עם רכב כזה חובה ניסיון בנהיגה.

זה ממש פיתוי למוות.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

מסלולים עברו לראש העין מזמן.

לפני לא מעט זמן היה גם שירשור על הבית ספר הכי מומלץ.

אני לא זוכר את התוצאה אך תעשה חיפוש ותרים אליהם טלפון, וככה תיראה איך הולכת כל הפרוצדורה (איזה קורס ראשון, עלויות וכו...).

פורסם
מאיפה מתחילים? יש סדר כלשהו בין כל הקורסים?

הכיוון שלך לא נכון.

קודם כל צור קשר עם בתי ספר לנהיגה מתקדמת (אין בארץ עשרות כאלה). דבר איתם על מה אתה רוצה ומה יש להם להציע לך.

אם עדיין חסרה לך אינפורמציה אחרי כל זה, תתייעץ כאן (למרות שהנושא הזה נטחן כבר מכל הכיוונים ולא ממש התחדש משהו בשבוע האחרון).

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

רכב יפייפה, תתחדש.

וחיפוש קצר בפורום שבמקרה עשיתי אתמול הניב הרבה מאוד תוצאות כולל השוואה מסויימת בין אלטרנטיבי לבין מסלולים אם אני לא טועה.

מיקום, עלויות, יתרונות וחסרונות ופרטים נוספים אני מאמין שתמצא שם.

בהצלחה.

GS300.

פורסם

שכחת להוסיף את "דרייב ארט" למשוואה.

תתחדש, אגב. הרכב נראה מדהים ובעיקר הצבע :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם אני לא טועה און יעקובסון וחבריו בדרייב-ארט עושים קורסים במנחת בערד, כמו-כן הם מהטובים ביותר!

גם טוב וגם קרוב, מס טל' בגוגל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קודם כל סע כמה חודשים על האוטו ותתרגל אליו. כבעל לשעבר של רכב כזה בדיוק אני יכול לומר לך שהרכב לא דורש מיומנות מיוחדת אלא בדיוק הפוך - הוא יותר בטוח מרוב המכוניות על הכביש גם בנהיגה חזקה (כלומר, אין שום סכנה בתקופת הלימוד העצמית). אחרי שתרגיש אותו קצת, תוכל להפיק הרבה יותר תועלת מהקורסים שהחבר'ה פה מציעים לך.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תוכן חדש...