Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

יש לי 2 חלקים מתוך הסט של HERTZ HI ENERGY ה 3 חלקים, יש לי את הוופר ואת הטוויטר (אין לי את הקרוס ואין לי את המיד- גם אם היה לי אותו אין לי מקום בשבילו באוטו), אני בטוח ששני החלקים האלה יספקו אותי עם הגברה מתאימה וחיתוך נכון

פרטים טכניים:

קישור לסט http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_hsk163.pdf

קישור לקרוס של הסט http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_3W10.pdf

אני מחפש קרוס מתאים (כמובן שרציתי של HERTZ אך לא הצלחתי להשיג במחיר נורמלי)

מה שכן הציעו לי את הקרוס של מורל MX22.2 (של אובשיין או אלייט 2 חלקים אם אני לא טועה)

שאלתי אליכם האם הוא מתאים ב"באופי" שלו לסט שלי ויחתוך אותו בצורה איכותית, או שמא "יבלע" לי צלילים כי הוא לא תואם לסט???

קישור לקרוס של מורל http://www.morelhifi.com/products/mob_alignment_cross_mx22e.html

ד"א- אני מגביר אותם עם מגבר של MAC AUDIO Z4200

אני יודע שזו הגברה לא משהו לסט הזה אך עקב בעיות תקציב אני אשאר איתו לעת עתה...

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

הקרוס של מורל בפירוש לא תואם לסט, היה לך יותר קל להבין את חוסר התאימות אם היית מסתכל על הנתונים של הקרוס 2 חלקים של ההרץ לעומת הקרוס של מורל, אני מציע לך לקנות את הקרוס של הרץ 2 חלקים, או להגביר את הסט אקטיבית ולהישתמש בקרוס אקטיבי דרך HU מתאים או קרוס אקטיבי חיצוני

פורסם

דני תודה על התגובה...

מה לגבי זוג קרוסים של FOCAL מהסט של ה POLYGLASS - 165v2

גם משהו שאני יכול להשיג....

בנוגע להגברה אקטיבית אני לא חושב שזה רלוונטי כרגע, אני מתכנן להחליף רכב בקרוב, ואין לי כוח להעביר עוד חוטים...

אולי ברכב הבא

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות קרוס 2 חלקים של HERTZ HI ENERGY במחיר סביר באיזור המרכז??

עוד דעות???

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם
מה עם הגברה אקטיבית ?

כמו שאמרתי אני מחליף את הרכב בקרוב ולא בא לי להתחיל להעביר חוטים חדשים...

אני מחפש את הפתרון הפשוט...

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

יש לך ביעה עוד יותר רצינית ועמוקה ממה שחשבתה.

מה שאף אחד לא אמר לך זה שהוופר שלחה הוא מדגם165L ו האות L אומרת שהוא מיועד לנפחים קטנים מ6 עד 12ליטר .

אתה צריך "להשתיל" ארגזים לדלתות,או להחליף את הוופר .8)

פורסם

הפתרון הכי טוב יהיה להשיג קרוס תואם של הרץ

אבל הפיתרון הבא הוא בי אמפינג והבעיה היא שאתה צריך מגבר 4 ערוצים וגם הד יוניט שיתמוך בזה

מה שכן אני מאמין שקרוס של פוקאל למינהם משהו בסגנון של KF K2P יוכל לתת נפלאות ושוב אל תצפה לנס מקרוס פסיבי לא תואם את הסט

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
יש לך ביעה עוד יותר רצינית ועמוקה ממה שחשבתה.

מה שאף אחד לא אמר לך זה שהוופר שלחה הוא מדגם165L ו האות L אומרת שהוא מיועד לנפחים קטנים מ6 עד 12ליטר .

אתה צריך "להשתיל" ארגזים לדלתות,או להחליף את הוופר .8)

פרט והסבר

למה מייצרים כזה דבר? מה היתרונות? ומה בדיוק צריך לעשות?

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

יש להרץ יתרונות ?;)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לדעתי האישית?

עדייף לבנות קרוס פאסיבי ואם להתייעץ עם מישו שמבין "קצת" בעניין זה יכול להיות פשוט מאוד.

קרוסים בסגנון הנ"ל בונים כל יום חברים בשייכים לאודיו הבייתי.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
לדעתי האישית?

עדייף לבנות קרוס פאסיבי ואם להתייעץ עם מישו שמבין "קצת" בעניין זה יכול להיות פשוט מאוד.

קרוסים בסגנון הנ"ל בונים כל יום חברים בשייכים לאודיו הבייתי.

יש פה מישהו כזה ??? או מישהו מכיר מישהו כזה?? אין לי בעיה לבנות לבד אני סבבה על המלחם 8) אבל אין לי מושג איזה רכיבים צריך ואיפה קונים...

??

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

אתה קורא את מה שאנשים שמבינים עונים לך?

שהוופר שיש לך הוא וופר!! והוא לא עולה לתדרי מיד. כי הוא חלק מסט 3 חלקים שכולל: וופר, מיד , טויטר. ולכן יהיה לך חור בתדרים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...