Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

לחבר שלי יש בעיה במרצדס שלו:

שנתון 97', עברה טיפולים במוסך מורשה (מנוע דיזל).

לאחר טיפול ברכב של שיפוץ מנוע, החלפת נשמים, החלפה של פילטר אוויר, וכל מה שצריך, השמן ממשיך לזלוג לו מהמנוע.

גם שהמנוע חם בטמפרטורת עבודה, ונוסעים איתו ממשיך לזלוג שמן.

מה עושים? איך אפשר לעזור לבן אדם? הוא כבר מיואש מהרכב, הוא שם אותו במוסך יותר משבוע, בשביל שיראו מה קורה בפנים, וכלום. הם לא מוצאים את הבעיה.

אם תוכלו לעזור לי, (יותר נכון לו), תבורכו

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

לא. לא רואים מאיפה הנזילה. אבל הוא אמר לי שזה ליד הרצועת טיימינג, באזור שם.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

אז ככל הניראה הבעיה במחזירי שמן שמאחורי החגורה.

שיגש למוסך אחר אם במוסך הקודם לא מצליחים לאתר את הנזילה, דבר שלא ניתפש בעיני עוד אם מדובר במוסך מורשה.

מהיכן אתה בארץ?

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

יש למעשה מספר מצומצם של אפשרויות:

1) לא הוחלפו מחזירי השמן העליון והתחתון יחד עם חגורת הטיימינג.

2) ייתכן שהתקלה דומה למה שקרה לי... החלפתי מנוע וחודש לאחר מכן התחילה נזילת שמן.

המוסכניק ,שדווקא עשה עבודה טובה,לא החליף את מחזיר השמן האחורי (שנמצא בין המנוע לגיר) ומשם הנזילה.

נאמר לי שכיוון שלא ביקשתי להחליף אותו הוחלפו יחד עם הטיימינג רק 2 מחזירי השמן העליון והתחתון ולכן אין אחריות כי הנזילה לא הייתה לפני שהרכב נכנס למוסך.

בכל אופן דע לך שניתן לחיות עם זה אם הנזילה לא חזקה.

אני מוסיף כל 1200 -1500 ק"מ ליטר-ליטר וחצי שמן ולא מת מזה.

האפשרות החילופית היא לפרק אחד מהשניים מנוע או גיר כדי להחליף את מחזיר השמן הסורר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מאיזור י-ם.

פורסם

רפי שלום! החבר לי טיפל באוטו משנת 2000 במוסכים לא של מרצדס, אלא מוסכים כלליים. אם תוכל לתת לי שם של מוסך למרצדס, ושלא ישחטו את חבר שלי, אני אשמח.

פורסם

שינסה במוסך קטן ופרטי המתמחה במרצדס ועובד הרבה עם מוניות (מנועי דיזל) ואני מקווה שהוא יוכל לסייע לו:

"מוסך זבריקו" שברח' בעלי המלאכה 12 א.ת תלפיות ירושלים, טל' 02-6782767 או 02-6785494 ולבקש את ישראל.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה רבה מקרב לב!!

פורסם

מה שהיה זה לא מחזיר שמן, אלא זה יוניט שעל האגן שמן.

הם עוד לא תיקנו את זה כי אין להם במלאי.

תודה לכל העונים והמייעצים!

פורסם
יש למעשה מספר מצומצם של אפשרויות:

1) לא הוחלפו מחזירי השמן העליון והתחתון יחד עם חגורת הטיימינג.

2) ייתכן שהתקלה דומה למה שקרה לי... החלפתי מנוע וחודש לאחר מכן התחילה נזילת שמן.

המוסכניק ,שדווקא עשה עבודה טובה,לא החליף את מחזיר השמן האחורי (שנמצא בין המנוע לגיר) ומשם הנזילה.

נאמר לי שכיוון שלא ביקשתי להחליף אותו הוחלפו יחד עם הטיימינג רק 2 מחזירי השמן העליון והתחתון ולכן אין אחריות כי הנזילה לא הייתה לפני שהרכב נכנס למוסך.

בכל אופן דע לך שניתן לחיות עם זה אם הנזילה לא חזקה.

אני מוסיף כל 1200 -1500 ק"מ ליטר-ליטר וחצי שמן ולא מת מזה.

האפשרות החילופית היא לפרק אחד מהשניים מנוע או גיר כדי להחליף את מחזיר השמן הסורר.

אתה לא מת מזה..........

אבל הקטנוע שיחליק מליטר וחצי שמן שאתה פורש על הכביש ? :shock::evil:

פורסם

לא. במקרה גיסו הוא מכונאי רכב, ובכל המוסכים רצו ממנו בשביל בדיקה 150 ש"ח.

ואז גיסו ראה את הנזילה, בדק את הכל, והסיק שזה היוניט של האגן שמן שהגומיה שלו התפוררה(בכל זאת, רכב משנת 97', לא כזה חדש...). אז עכשיו גיסו צריך לקנות את הגומיה. יש לכם מושג מאיפה אפשר?

• תוכן חדש...