Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף נוזל קירור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום היום אחרי נסיעה של שעה אולי יותר חזרתי הביתה ,המזג אוויר היה ממש חם,פתחתי את מכסה המנוע לראות שהמאוורים עובדים,הכל היה סבבה,כיבתי את המנוע ,ושמעתי רעש כזה כמו של שריקה ליד מיכל המים,פתחתי אותו ,התחילו לעלות מים מהר סגרתי הרעש עבר,ואז שמעתי כמו נחל של מים זורם ליד המנוע(מהצינורות או משהו)והרעש חזר מידי פעם השריקה הזאת ליד המיכל מים,אחרי איזה 5 שעות הסתכלתי ראיתי שיש מים המים בסדר לא חסר ,אין נזילה ,יש שמן,ממה יכול להיות הרעש הזה ןאחר כך הרעש של "הנחל הזורם",ככה זה אמור להיות?מדובר בגולף מודל 2001,לפני שבוע החלפתי נוזל קירור והכל,יכול להיות אויר?

פורסם

ערב טוב

הרעש כנראה בריחת לחץ ממכסה מיכל עיבוי

דבר שני NEVER NEVER לפתוח כשמנוע חם

דבר שלישי לבדוק מפלס כשהמנוע קר לגמרי להדק מכסה היטב ולעקוב

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

קודם כל זה בסדר גמור .המערכת קצת בלחץ בגלל החום ובזה שפתחת שיחררת קצת לחץ אבל מה שכן למה תוך כדי שהמנוע חם פתחת?(מסוכן)אים האוטו לא התחמם והכול בסדר אין טעם לחפש בעייה בכוח.בדיקה הן של שמן והן של נוזל קירור במנועקר לפני תחילת נסיעה אים כבר..ערב טוב..:-D

פורסם

1. גובה נוזל הקירור חייב להיות בין סימן MAX-MIN ולא יותר מ-MAX בכדי לאפשר נפח התפשטות לנוזל הקירור כאשר הוא חם ולמנוע מצב שנוזל קירור יישפך מהמיכל ויזהם את הסביבה.

2.במערכת הקירור קיים לחץ בסביבות 1.3BAR ולכן כשאר פותחים את המכסה גובה הנוזל עולה מעט.

3. כאשר פותחים את מכסה מיכל העיבוי יש לפתוח אותו בצורה הדרגתית סיבוב עד שתיים עד אשר שומעים שהלחץ משתחרר ממערכת הקירור ורק ואז לפתוח אותו עד הסוף.

איזה כייף לי :)

פורסם

כן המים במפלס טוב רק שהוא ממש חם הוא בין הטיפה לטיפה או יותר,בגולף כן,אבל כשפתחתי מובן מאלוי שיעלה אז מיד סגרתי ואז היה תרעש של המים זורמים כאילו ליד המנוע,"נחל זורם",עכשיו הסתכלתי המים בסדר המיכל התקרר,הכל רגיל,אבל מה זאת השריקה הזאת שהיתה ?ואז המים זרמו כזה....לחץ אויר?ללכת למוסך?

פורסם

למה יש לי הרגשה שאת מחפשת בעיות ?

יש לך גולף שנת 2001, לא סוסיתא שנת 1962 - סעי איתה, תהני ממנה, ואל תגיעי למצב שאת מבקרת במוסך יותר מאשר בבית.

כשקונים רכב עושים יישור קו וסוגרים עניין, לא טיימינג כמה חודשים אחרי שכבר עשו טיימינג רק בשביל להחליף משאבת מים ולא מחפשים בעיות מתחת למכסה מנוע.

אם את רוצה רכב שתתעסקי איתו כל היום במה שקורה מתחת למכסה מנוע שלו את מוזמנת לקנות אלפא ישנה (ותאמיני לי שתהני מהנהיגה הרבה יותר מאשר בגולף).

בקיצור, תסגרי את המכסה מנוע ותפתחי אותו שוב רק עוד חודש בשביל לבדוק מפלסי נוזלים, לא יותר מזה... ותשכחי ממוסכים עד תאריך הטיפול הבא

פורסם

מרטין אין כמוך!!!אני מודאגת עכשיו עשיתי סיבוב הכל היה סבבה,אבל ראיתי צינור שיש עליו שמן כאילו התפוצץ אבל זה שמן לא טרי נירא לי שבדקתי שמן אז עף לי,כי זה ממש קרוב ,בכל אופן תודה הדאיג אותי המים שככה עשו רעש,עכשיו אין:lol: יכול להיות בגלל החום שהיה היום,דרך אגב כמעט היום מכרתי אותו באו שתי עלוקות ורוצים אפילו מחירון לקחת,אני עדיין מתלבטת,אבל עד שהשקעתי,מה אתם אומרים????תודה ובשורות טובות

פורסם

כשמכבים את המנוע החום במערכת עולה מעט, זאת מפני שאין תנועה של נוזל קירור והבלוק עדיין חם.

כתוצאה מכך הלחץ עולה ומעט מים עוברים מהרדיאטור למיכל העודפים. זה מה ששמעת.

זה תקין.

פורסם

או שאת מוכרת וקונה אלפא... או שאת לא פותחת את המכסה מנוע יותר! :)

אגב, מסכנים הילדים שיש / יהיו לך... את בטח (תהיי ?) אמא פולניה קלאסית שבודקת אותם 30 פעם בלילה...

ומעירה אותם בשביל לשאול אותם אם הם ישנים!

• תוכן חדש...