Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנתיים היתי מעורב בתאונה קלה, היתי אשם והצד השני דרש 6 אלף שקל לתיקון וכו'

הפעלתי את הצד ג' שלי, שילמתי 1500 שקל השתתפות עצמית וחשבתי שהסיפור נגמר.

לפני כמה שבועות פתאום אני מקבל הזמנה למשפט בגלל שהחברת ביטוח שילמה להם רק 5 אלף.

אני לא רואה למה אני צריך ללכת למשפט בגלל ניסיון של החברת ביטוח להרוויח כסף.

הם טוענים שאני כן צריך להיות במשפט ואומרים שאולי הם יסגרו איזה עסקה או משהו לפני.

האם אני באמת צריך להיות במשפט? מה יקרה אם אני לא אבוא?

האם אני יכול לתבוע את החברת ביטוח על הטירטורים שלהם (אלפיים שקל?)? כמה זה יעלה לי?

תודה חברים, חג שמח :)

פורסם

מי זימן אותך למשפט,התובע או חברת הביטוח שלך ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

לדעתי אתה צריך להודיע לחברת ביטוח שלך שזומנתה למשפט ולהתייעץ איתם מה עושים.

אני חושב שאתה לא צריך לשלם מאחר וכבר שילמתה את ההשתתפות שלך בסך 1500 ש"ח

פורסם

ברגע ששילמת את ההשתתפות העצמית העברת את כל האחריות לטיפול בתיק התביעה לחברת הביטוח.

אין לך יותר צד בעניין ולדעתי תסרב להופיע בבית משפט- תפנה את הכל לסוכן שלך וצא מהעניין.

יכול היות שגם הייתה הסכמה של התובע עם חברת הביטוח שלך- אך הוא מנסה לסחוט ממך את ההפרש.

מה שבטוח הטוב ביותר- דרוש מחברת הביטוח שלך, מכתב שמגבה אותך שכל הטיפול בתיק הוא באחריות שלהם ואין לך יותר צד בעניין.

פורסם

יש להודיע לחברת הביטוח מיידית על העניין ולדרוש מהם לסגור עם הצד השני לפני המשפט.

אם הם לא רוצים - לשלוח להם בדואר רשום הודעה על העניין ועל כך שאם תידרש להופיע למשפט תתבע מהם את הוצאות ההטרדה שלך.

אם המשפט יתקיים (כלומר חברת הביטוח לא תגיע להסדר עם הצד השני ותגרום לו למחוק את התביעה) תגיע למשפט מצוייד בכל הניירת (בכמה עותקים) כולל, הכי חשוב, חוזה הביטוח התקף ליום התאונה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...