Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור נשמע לי הזוי לגמרי ויש פה התרשלות של שני הצדדים. אני עדיין לא מאמין שבאמת היה לה נוזל בלמים בבגאז'..... ללא התמונות והסבד מפורט למה מילאו נוזל בלמים במקום שמן מנוע (לא משנה לאיזה "חור") השרשור הזה הוא POINTLESS.

בהצלחה בבית משפט! :idea:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא כתוב על פתח מילוי השמן OIL או שיש איור של פח שמן? מוזר לי קצת. חוצמזה, בכל רכב ובטח ובטח גרמני מצוין מקום מילוי נוזל הבלמים, אך אם באמת האיור בספר מראה כך, אז יש עילה מצויינת לתביעה רצינית.

אפשר לראות כבר את האיור?!:?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אם באמת בתמונה ,בהוראות בעברית, ממלאים שמן בלמים איפה שממלאים שמן מנוע....

שיחקת אותה , ובגדול!

תביעה משפטית בסדר גודל כמו צריך, תניב לך המון כסף.

פורסם

אבלעם קצת מחשבה!!!

אם כבר נידלקה נורה המתריע על בעיה בלחץ השמן בעיקבות המחסור שלו כאחת הסיבות לכך, ופתח מילוי השמן אם כבר הוא לפחות על מיכסה ראש מיכסה שסתומים או בפשטות על המנוע ולא בשום מקום אחר.

ועוד הפעם אם לא בטוחים עדיף להתיעץ עם איש מיקצוע גם אם כתוב בספר.

בכל אופן מקווה בישבילכם שתזוכו עבור הנזק שניגרם.

בהצלחה

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

אני גם מקווה שהם יצליחו במשפט אבל על פקק מילוי שמן מנוע רשום (שמן מנוע) ועל פקק נוזל בלמים רשום נוזל בלמים.

איזה כייף לי :)

פורסם

חברה, כאן זה לא אמריקה, כסף גדול לא יצא מזה.

קודם כל נדלקה נורת לחץ שמן, זה כבר לא סימן טוב. דבר שני המנוע עבר 180.000 ק''מ. בהתחשב בנסיבות הנ''ל בטח יקוזז איזה שהו חלק משמעותי מה"פיצוי". להערכתי ניתן לצפות לכמה אלפי שקלים בודדים במקרה הטוב, וזאת בתנאי כי יוכח קשר ישיר בין הציור לבין הנזק במנוע, מה שיהיה די קשה!

כאשר אני חושב על זה שוב לא נראה לי שיש פה קייס בכלל! כי לא ניתן להוכיח שהנזק אכן נגרם ע''י הוספת נוזל בלמים לשמן מנוע. איפה בדיקות מעבדה של השמן מעורב בנוזל בלמים? איפה חוות דעת של שמאי רכב על אופן קלקול המנוע? אין פה שום רעיות או חוות דעת של מומחה. היה צריך להשביט את הרכב עד לבירור נסיבות הנזק ואז לתקן, לא הפוך. חוץ מזה, בעל הרכב לא טרח אפילו להגיע למוסך על מנת להתיעץ עם מכונאי לגבי הדלקת נורת לחץ שמן (ולא, זה לא "מפלס שמן"). בעל הרכב לא טרח להחליף את השמן לאחר הארוע, מה שבטוח היה מונע נזק עתידי. כי המנוע לא התקלקל בין רגע, היה תהליך מסוים. התיעצות עם המוסך והחלפת שמן היה מונע את הנזק. לפי דעתי יש פה התרשלות מוחלטת של בעל הרכב, שלא יוכל להוכיח שאכן הוסיף נוזל ברקס (היה דבר כזה בכלל??) וזה מה שגרם לנזק במנוע. יותר מזה, ק''מ של המנוע והדלקת נורת לחץ שמן מראים על בלאי מנוע מוגבר. האם נעשו כל הטיפולים במועדם והאם השמן והפילטר שמן היו יעודיים? יש הוכחות, קבלות, מק''טים? יש פה יותר מדי תנאים לכך שהקייס הזה אכן יצליח, וכאשר לא נעשו שום בדיקות וחוות דעת של מומחים על אופן קלקול המנוע אין על מה לדבר בכלל. התיק אבוד. אם למישהו יש זמן, כסף ועצבים לתבוע את צ'מפיון על תמונה שגויה - בבקשה!

פורסם

בהמשך לדבריו של בעל האאודי , לי לא מילאו שמן למשאבת הגה (בצ'מפיון) בשני טיפולים 10000 ואני חושב שבגלל זה הלכה המשאבת ההגה (1100 שקל)

ששאלתי אותם למה לא מילאתם , נאמר לי שהם לא אמורים לבדוק שמן במשאבת דלק ובלמים.

הם לא אמורים לשים לב לזה ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
לא כתוב על פתח מילוי השמן OIL ?

לא, כתוב 710 .

710.jpg

לפני שאתה מגיש תביעה תברר את הנושא מול עורך דין כי גם אתם טעיתם בזה שלא קראתם את הכתוב על בקבוק הנוזל.

על נוזל בלמים כתוב במפורש לשימוש רק במערכת הבלמים ועל שמן רשום שמן מנוע.

אכן, הקונצרן והיבואן אינם טועים. רק הלקוחות שלהם... :?

פורסם

ויש לי עוד שאלה.... לאחר שהנורה נדלקה האם נבדק מפלס השמן במנוע ע''י המדיד? אם אכן המפלס היה נמוך מענין אותי כמה נוזל ברקס מילאו שם? כי אפילו 0.5 ליטר זה המון בקבוקים :lol: :lol: :lol: . איפה היא לקחה את זה, במכולת הסמוכה? :lol:

בקיצור, הסיפור הזה הוא פרי דמיונו של בעל הרכב. לא קרה בכלל.

פורסם

מר מאזדה 3, לפי דעתי אתה יכול להפסיק לרשום בכל הודעה שלך בשרשור שלא הגיוני שהיה לה נוזל בלמים ברכב , כי גם לדודה שלי יש בתא המטען מיכל כזה שדחפו לה בתחנת דלק או במוסך.:|

0.5 ליטר זה כמעט מה שיש במיכל נוזל בלמים.

בהצלחה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

שלום לכולם ותודה על השרשור שיש בו המון עזרה מצדכם.

מחר אני אפרסם את ההתמונה -האיור לגבי מיקום- סימון -והכתוב לגבי הפתחים למילוי השמנים השונים במנוע.

נכון ,לא צויין על ידי אולם התכוונתי שהנורית חוסר שמן בלמים "דלקה" המציינת מפלס נוזל בלמים נמוך ,לפי האיור שיפורסם מחר תבינו את ההנחיות לנהג. תודה .

פורסם

בד"כ בסעיף הנוגע להידלקותה של נורת חוסר נוזל בלמים מופיעה הודעה חד משמעית שיש לגשת למוסך לבדיקה ולא להסתפק במילוי הנוזל בלבד.האם ניגשתם מייד לאחר שמולא נוזל הבלמים למוסך?

פורסם

URI S, כנראה התשובה היא לא, כי כאשר דלקה להם הנורית היה פשוט צריך להחליף ברקסים :lol: . מענין מתי עשו את זה? :lol: כנראה באותו הזמן כאשר החליפו שמן מנוע (זאת אומרת אף פעם :roll: ). הרכב שלהם מוזנח לאללה :idea:

הבן אדם עוד טוען כי "לאחר מספר חודשים", זאת אומרת הרכב נסע עם נוזל ברקסים במנוע מספר חודשים... חבל על ה-AUDI, באמת.... ואללה, איזה אנשים... ככה לקנות אחריהם את הרכב.... פששש...

פורסם

בוזרום, כמות השטויות שאתה רושם בשרשור הזה מספיקה לשרשור בפני עצמו. אין לך מושג על איזו נורת התראה נדלקה, מדוע היא נדלקה, וכמה נוזל יש בבקבוק.

עדיף שתשאל ולא תוציא את עצמך טמבל.

נורת ההתראה לברקס מבשרת על מפלס נוזל נמוך שיכול לקרות הן בשל דליפה כלשהי, והן בשל ברקס (רפידות) גמור (נדיר שהמפלס יירד כ"כ הרבה בגלל שחיקת הרפידות עד כדי הדלקת נורה).

מעבר לכך, מצאתי איזכור להתראה על תקלה דומה בשל קריאה שגוייה של המחשב ברכבי AUDI :

WARNING LAMP FOR BRAKE SYSTEM

FAULT: Warning lamp for the brake system comes on after cold start.

CAUSE: In the ABS control unit is a poor recognition of low voltage and the acoustic and optical warning is

activated by unsatisfactory indication suppression in the instrument cluster.

SOLUTION: Fit the ABS unit with a low voltage relay.כך שעשוייה להיות סיבה נוספת.

לפותח השרשור - האם בעקבות המקרה פניתם למוסך באופן מיידי, וביקשתם ייעוץ (וטיפול בברקס), או שמא המשכתם לנסוע באופן רגיל?

אם לא פניתם , HOLD YOUR HORSES עם התביעה. אני מניח שאכן יש טעות בספר הרכב, אבל השאלה היא מה הפעולה שננקטה לאחר מילוי השמן המוטעה. אנא האר את עינינו.

פורסם

בתור למוד צ'מפיון (ימח שמם) אני לא אתחיל לספר מי שרוצה שידבר איתי בטלפון ויכין צידה לדרך.

http://www.volkswagen-ag.de/english/defaultIE.html

כנס.

תכנס ל CONTACT US .

זה מה שאני עשיתי.

כמו כן הנה הקישור ל AUDI:

http://www.audi.com/audi/com/en2/contact/website_comment.htx

שלח E-MAIL הכולל סיפור מלא לגמריי ומנוסח היטב.

חכה כשבועיים ותקבל טלפון משרות הלקוחות של צ'מפיון ותתחיל לטפל .

אם זה לא יעבוד פנה לעו"ד.

• תוכן חדש...