Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים קיבלתי מבן דוד שלי בחו"ל את הפיוניר 6800 החדש, עם הפאנל החשמלי! ביקשתי ממנו את ה-5800 אך הוא לא הצליח למצוא אחד לשלוח לארץ, מה אני יגיד לכם אפילו שהמכשיר שיש לי עכשיו יותר טוב מהדגם שרציתי אני פשוט סובל ממנו!

עד שהרדיו דיסק נפתח כדי להחליף דיסק, עד שמוציאים את הפאנל, משגע!! חוץ מזה הג'ויסטיק הזה ששולט על כל הרדיו דיסק זה פשוט סבל.

יש את הרדיו דיסק אחד מתחתיו שזה 5800 שהפאנל לא יורד חשמלי והסבבת רק מגבירה את הווליום +הרבה כפתורים כמו שרציתי

השאלה שלי האם יש הבדל בצליל בין שתיי הדגמים האלו?או באיכות? כי עם יש רק שינוי חיצוני של הפאנל אז אני יציע עם מישהו להתחלף איתי ללא תוספת מחיר על הדגם היותר פשוט שהוא פחות מסורבל.

יש לי את המכשיר הזה:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378195

ואני מעוניין להחליף למכשיר הזה:

http://www.getit.co.il/Direct/28646/12

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יש הבדלי איכות. מה גם שבמכשיר שלך עכשיו יש יותר פונקציות, ואתה תתרגל אליו מהר מאוד. הוא ממש נוח לתפעול. הייתי נשאר איתו.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ה6800 אכן יותר טוב מה5800. לא רק מבחינת הפונקציות וכו', אלא גם באיכות.

ל5800 יש מתח יציאה למגבר של 2.2v ול6800 יש 4v.

לדעתי עם אתה לא רוצה את ה,6800 תמכור אותו, ותקנה מכשיר אחר, באותה רמה של ה6800.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אני רוצה לעשות את זה, להחליף מכשיר, אבל אני רואה שכל הדגמים החדשים הולכים בעקבות 6800 כמו שיש לי, הפנל יורד חשמלי,ושאין יותר מדי כפתורים והכל נשלט מהג'ויסטיק :x

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...