Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב אחרי ראש מנוע והוא מעשן יש משהו שאפשר לעשות שיקטין את העישון של האוטו חוץ מרינגים ושיפוץ מנוע כי לא נראה לי ששווה להכנס לזה ניסתי נוזל נגד עישון שלא ממש עזר

פורסם

אני רוצה להבין אם המנוע מוציא עשן לבן זה אומר שהמנוע עומד לשבוק חיים לפי מה שאבא שלי (מכונאי רכב) אומר המנוע יכול להחזיק עוד הרבה זמן האם הוא טועה?.

פורסם

אםן אבא שלך מכונאי רכב, הוא בוודאי יודע ששיפוץ ראש מנוע ברכב ישן, שבו יש שחיקה גדולה בטבעות השמן והדחיסה,

מה שגורם ללחצים גדולים בעוקת השמן בגלל קומפרסייה חזקה, שבורחת לאגן השמן, לשריפת שמן גבוהה, החודרת לתא השריפה, ומשם לצינור הפליטה בצורת עשן לבן.

מדוע אביך לא הבהיר לך זאת לפני הטיפול, ומדוע הוא לא בצע זאת בעצמו?

באיזה צמיגות שמן אתה משתמש?

עבור לשמן מינרלי, בצמיגות 20/50 וחזור לעדכן.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לא הזכרתי זאת שאבא שלי לא עשה את הראשים בעצמו אבל צדקת והסיבה היא בגלל אין לו זמן וגם ממש לא היה בעד הרעיון הזה הוא אמר שיכולות להתעורר בעיות אבל אני התעקשתי כי לא רציתי למכור את האוטו לפירוק בגרושים אבל שאלתי האם המנוע בדרך לשבוק בקרוב

פורסם

לנביאים ניתנה הנבואה, ולקוראים בקלפים התשובה.

מבלי לראות לשמוע את המנוע פיזית, לא ניתן לנחש או לדעת.

בברכה

צביקה

פורסם

לצביקה תודה אני רואה שאתה היחיד שמגיב להודעה שלי בנתיים רציתי לשאול האם המעבר לשמן 50\20 יביא להפסקת\החלשת העישון שהופיע בשבוע האחרון(הרכב עבר ראשים לפני חודש וחצי)

פורסם

האם אני מבין שאתה משתמש בשמן בצמיגות אחרת, אם כן מהי?

בכל מקרה המלצתי בעינה עומדת, עבור לשמן מינרלי בצמיגות 20/50 בלבד, וחזור לעדכן.

בברכה

צביקה

פורסם

בבקשה גם אני יכול לענות לך, אבל אני פשוט יחזור על המילים של צביקה.

קשה (בלתי אפשרי) לנבא מה יהיה אם המנוע שלך. צביקה פשוט הציע לך פיתרון פשוט יחסית ל'שיפוץ מנוע'.

תנסה להחליף את השמן (טיפול שיעלה לך פחות מ100-150 שקל) ותחזור אלינו אם התוצאות.

נ.ב

מומלץ אם החלפת השמן להחליף גם פילטר שמן.

בברכה,

יגאל.

פורסם
אני משתמש בשמן 50\25 זה לא אותו דבר פחות או יותר?

לא קיים שמן בצמיגות 25/50, אתה בוודאי מתכוון ל20/50 !

בברכה

צביקה

פורסם

בכל מקרה הבעיה היא ממש קשה מכיוון שהרכב נוסע יחסית טוב (עבר טסט) אבל אני תקוע איתו הרי ברור שאף אחד לא יקנה רכב מעשן והפתרון הוא החלפת מנוע אוליי למנוע מתקדם יותר או למכור אותו לפירוק כי שיגמר הטסט (עוד חצי שנה) לא נראה שיהיה שווה להמשיך איתו כי גם הושקע ראשי מנוע אז לא יודע אם כדאי לשפוך עליו עוד כסף למרות שלא רואים כל יום סובארו כזאת יפה אשמח לתגובות!

3.jpg

פורסם

לפני שהמלצות על החלפות מנועים, אוברולים קומפלט ושאר ירקות יתחילו לרוץ פה אני אהיה חייב לעצור את זה כאן ולמנוע מהעניין להתפתח לכיוון הלא מקצועי.

שריפת שמן היא יכולה להיות סימן להרבה דברים, ואותם צריך לבדוק ולאבחן במדויק.

1. אולי מדובר על גומיות שסתומים שהתייבשו והחזירו את נשמתם לבורא?

2. אולי מדובר על רינג שמן שחוק וסורר שפשוט הפסיק את עבודתו?

לא כל עישון אומר מוות, לעיתים יש גם מעט אור בקצה המנהרה, אך מכיוון שאת האבחון הנ"ל אפשר לעשות בשיטה שיכולה להיות מאוד כואבת לכיס, רצוי להיועץ עם בעל מקצוע מבין דבר.

נסה קודם גומיות שסתומים, אם זה לא יפתור את הבעיה עבור לבדיקה של רינג סורר כזה או אחר, ואם זה לא פותר את הנושא, אולי תבדוק אופציה לאוברול או להתקנת מנוע אחר לאחר שיפוץ מקומי או מנוע מייבוא, השיקול יהיה כלכלי נטו.

מנועים ל סוברו GL לא חסר כלל ומצד שאני אין כלל בעיה לבצע אוברול, אבל חשוב לבדוק לפני כן מה בדיוק גורם לאותו עשן , יכול להיות שהחלפת גומיות שסתומים(עניין של כמה מאות שקלים) יפתור את הבעיה.

בברכה,

ניר

under construction..

פורסם
לפני שהמלצות על החלפות מנועים, אוברולים קומפלט ושאר ירקות יתחילו לרוץ פה אני אהיה חייב לעצור את זה כאן ולמנוע מהעניין להתפתח לכיוון הלא מקצועי.

הקראת את השרשור או לפחות את כותרתו?!

הרכב עבר שיפוץ ראשים!!!

כך, שגומיות השסתומים לא יכולות להיות יבשות - הן הוחלפו.

טבעת(רינג) שמן - בכדי להחליפו יש לבצע לפחות חצי אוברול.

אז תחזור בבקשה אל שלחן הלימודים לפני שאתה מטיף פה על מקצועיות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• 9 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...